icon

Štyri rovnaké brokolice

16. aug 2026

Včera sme boli s kamoškami v meste. Vedľa ku stolu si sadli 4 rovnaké brokolice. Rovnaký štýl aj farba nohavíc, viac menej rovnaké tričká, rovnaké účesy, aj pri dobrom sledovaní sme medzi nimi nevideli žiadny rozdiel. Prosím tento unifikovaný brokolicový štýl je ešte in? Toto sa reálne páči mladým bábám?

Strana
z3
nelca84
16. aug 2026

@anonym_autor každá doba má niečo svoje. Teraz sú to brokolice. Podľa mňa o nič horšie než napr. tie trvalé a chemlony z 80-tych rokov.

autor
16. aug 2026
@nelca84

@anonym_autor každá doba má niečo svoje. Teraz sú to brokolice. Podľa mňa o nič horšie než napr. tie trvalé a chemlony z 80-tych rokov.

@nelca84 otázka znela, či sa toto mladým dievčatám páči? Lebo mám doma 15r a teda jej ani jej kamoškám tento štýl neimponuje. Keď som ja bola mladá boli metalisti, skíni, športovci, nezávisláci, dlhé vlasy, krátke vlasy, hríbik, na ježka... každý v triede bol iný.

dorizzz
16. aug 2026
@anonym_autor

@nelca84 otázka znela, či sa toto mladým dievčatám páči? Lebo mám doma 15r a teda jej ani jej kamoškám tento štýl neimponuje. Keď som ja bola mladá boli metalisti, skíni, športovci, nezávisláci, dlhé vlasy, krátke vlasy, hríbik, na ježka... každý v triede bol iný.

@anonym_autor ale veď oni to nerobia kvoli dievčatám, sle kvôli sebe. Mne sa zdajú aj dievčatá všetky rovnaké- dlhé rovné vlasy, croptop a široké nohavice. Páči sa to im a nerozmýšľajú nad tým, či sa to páči opačnému pohlaviu. Je to proste trend, opadne to, o 10 - 20 rokov už bude zase v móde niečo iné. Môj syn má napríklad účes ako mal môj otec v 70tych rokoch, vpredu kratšie a vzadu dlhšie. Nenapadne mi teraz ako sa ten účes volá 😁

anonym_bc16ba
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor U syna v triede bol každý iný a ani jedna brokolica. Končil ZŠ teraz. Celkovo u neho na ZŠ bez brokolíc.

autor
16. aug 2026
@dorizzz

@anonym_autor ale veď oni to nerobia kvoli dievčatám, sle kvôli sebe. Mne sa zdajú aj dievčatá všetky rovnaké- dlhé rovné vlasy, croptop a široké nohavice. Páči sa to im a nerozmýšľajú nad tým, či sa to páči opačnému pohlaviu. Je to proste trend, opadne to, o 10 - 20 rokov už bude zase v móde niečo iné. Môj syn má napríklad účes ako mal môj otec v 70tych rokoch, vpredu kratšie a vzadu dlhšie. Nenapadne mi teraz ako sa ten účes volá 😁

@dorizzz na jágra? Vpredu biznis, vzadu diskotéka?

dorizzz
16. aug 2026

@anonym_autor volá sa to mullet 😁 vygooglila som

dorizzz
16. aug 2026
@anonym_autor

@dorizzz na jágra? Vpredu biznis, vzadu diskotéka?

@anonym_autor áno presne, na Jágra 😀 a celkom sa mu to hodí

simona20201309
16. aug 2026

@anonym_autor toto ta akože pohorsuje? Toto by mi ani nenapadlo riešiť kto ma aky účes. Skor ma irituje ked vidím ako nevkusne bez elegancie sanl onliekaju dnešné dievcata.
Vzdy lepsie brokolice ako žiadna ženskosť u dievcat

nelca84
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nuž, nie som mladá baba a ani nemám dcéru, tak to neviem odpovedať 😁 ale napr. môj syn nemá brokolicu, má dlhé vlasy a bradu, on tomu hovorí "na vikinga" 😀 takže nie sú všetci len brokolice.

lenka.25
16. aug 2026

Toto naozaj ? No lepšie pozerať na 4 brokolice ako na jednu sliepku

ivicatolic
16. aug 2026

@anonym_autor že brokolice 😀😁😊

autor
16. aug 2026
@lenka.25

Toto naozaj ? No lepšie pozerať na 4 brokolice ako na jednu sliepku

@lenka.25 určite? Náš tam bolo 7 a všetky sme sa rehotali z brokolíc. Že ich tí rodičia trochu neusmernia, že toto áno, toto už nie. V tomto vyzeráš smiešne, vieš čo myslím?

lenka.25
16. aug 2026
@anonym_autor

@lenka.25 určite? Náš tam bolo 7 a všetky sme sa rehotali z brokolíc. Že ich tí rodičia trochu neusmernia, že toto áno, toto už nie. V tomto vyzeráš smiešne, vieš čo myslím?

@anonym_autor nie ,neviem čo myslíš . Ja ako rodič , ale teda mám iba dievčata , ma zaujímajú úplne iné veci . Oveľa viac ma zaujíma , ako som tie moje ratolesti vychovala , ako to , že mi chodí von dieťa vo vysokých nike ponožkách a šľapkách . Tiež sa mi to nepáči , ale jej evidentne áno a nikomu tým neubližuje , tak nevidím dôvod ju usmerňovať

nelca84
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak ale to skôr svedčí o vás, než o pár teenegeroch s rovnakým účesom.

pralinka25
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no za mna radsej brokolica ako v hlave nasrane. preloz si to ako chces.

sediet 7 bab a rehotat sa na 4 chalanoch co tam sedia...

autor
16. aug 2026
@pralinka25

@anonym_autor no za mna radsej brokolica ako v hlave nasrane. preloz si to ako chces.

sediet 7 bab a rehotat sa na 4 chalanoch co tam sedia...

@pralinka25 veď to, je mi ľúto tých rodičov, brokolice na hlave a v nich nič... nepríjemné...

autor
16. aug 2026

Takto:

cyberk
16. aug 2026

rehotat sa kvoli tomu ako niekto vyzera... tak teraz si ukazala, kto ma v hlave nasrate. Ani mi ta nie je luto ako si sa tu vlastne zhodila, skor dufam, ze tvoja dcera "nezdedila" takuto nizku uroven inteligencie.

autor
16. aug 2026
@cyberk

rehotat sa kvoli tomu ako niekto vyzera... tak teraz si ukazala, kto ma v hlave nasrate. Ani mi ta nie je luto ako si sa tu vlastne zhodila, skor dufam, ze tvoja dcera "nezdedila" takuto nizku uroven inteligencie.

@cyberk že, aj ja si myslím. Brokolica forever!

anonym_d0d9dc
Autor odpoveď zmazal
anonym_3eed13
16. aug 2026
@dorizzz

Mne sa to páči vždy lepšie ako, keď som bola mladá a všetci nosili hlavu vystrihanu strojcekom.Aj dievčatá sú často rovnaké široké nohavice, dlhé umelé nechty, linky, obočie hrubé dokreslene...ako sa chces teenegerovi starať do účesu?chce to, je čistý, nefetuje, nepije je to jeho image a hotovo.Neviem prečo ich súdis, že nemajú nič v hlave.Zase len provokácia.Moj zubar je potetovaný a má dredy😉

autor
16. aug 2026
mondolina
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
treba sa starať o svoje deti. je to obdobie a majú právo mať vlasy aké chcú. smiať sa z toho? 👍

nelca84
16. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ešte, že máš aspoň tú umelú inteligenciu, keď už inú nie

ankare
16. aug 2026

@anonym_autor noooo, otras.

anonym_5d1332
16. aug 2026
@anonym_autor

@pralinka25 veď to, je mi ľúto tých rodičov, brokolice na hlave a v nich nič... nepríjemné...

@anonym_autor ako vies, ze nic v nich?

januska12323
16. aug 2026

Oni sa môžu prezliecť a ostrihať ale tebe a tvojim kamoškám už rozum nedorastie.

autor
16. aug 2026
@nelca84

@anonym_autor ešte, že máš aspoň tú umelú inteligenciu, keď už inú nie

@nelca84 to sme sa bavili s kamoškami včera. Lebo na to, že sme nič nepili, sme videli štvormo. Asi to je chyba, že sme nepili. Áno aj moja dcéra si chcela nafarbiť vlasy, dať piercing alebo kerku. A pravdepodobne bude chcieť ešte. Ale na to je rodič, aby dieťa usmernil.

autor
16. aug 2026
@anonym_5d1332

@anonym_autor ako vies, ze nic v nich?

@anonym_5d1332 to sa môžem opýtať ja teba.

autor
16. aug 2026
@januska12323

Oni sa môžu prezliecť a ostrihať ale tebe a tvojim kamoškám už rozum nedorastie.

@januska12323 no bolo by dobré, keby už neporástlo. Lebo zase odtiaľ - potiaľ. Biude zo mňa ešte brokolica 😇😂

Strana
z3