Sú barefoot topánky z Bershky a Stradivariusu kvalitné?
Ahojte, tie, co sa vyznate v bf topankach, su toto dobre bf topanky?
Nie
Aha ty sa pýtaš či sú to kvalitné barefoot topánky, ale toto nie sú vôbec barefoot. Majú od nich na míle ďaleko
@anonym_autor Nie som práve odborník, ale mám tri páry barefootov, a majú iný tvar ako tieto botasky. Tá podrážka sa mi nezdá, pri bf by nemala byť taká masívna, aspoň si teda myslím. Skús sa pozrieť v obchodoch, ktoré sa špecializujú na barefoot, mne sa osvedčila belenka.
Ahoj, tieto majú normálne špicatú špičku topánok, ktorá tlači prsty k sebe. Barefoot topánky majú širokú špičku, aby mali prsty dost miesta.
Takisto podrážka je tak veľmi tenká a ohybná pri skutočných barefootoch, že nemas problem tie topanky skrčiť v dlani do klbka.
Toto nie sú barefoot. Možno tým mysleli, že sú trošku ľahšie alebo ohybnejsie ako normálne tenisky…
@anonym_autor tento konkrétny model vyzerá čudne ale majú viacero modelov kde je špička široká aj vidieť že podrážka je barefoot ale ešte som ich neskúšala. Mám viacero bf topánok a tieto vzhľadom na cenu plánujem vyskúšať. Keď si ich objednám a vyskúšam dám vedieť . Už začínajú aj iné obchody ako reserved a sinsay s touto obuvou (minimálne detské) , tak snáď budú aj robené v rámci možností dobre nech je bf obuv dostupná pre všetkých.
@anonym_autor tento konkrétny model vyzerá čudne ale majú viacero modelov kde je špička široká aj vidieť že podrážka je barefoot ale ešte som ich neskúšala. Mám viacero bf topánok a tieto vzhľadom na cenu plánujem vyskúšať. Keď si ich objednám a vyskúšam dám vedieť . Už začínajú aj iné obchody ako reserved a sinsay s touto obuvou (minimálne detské) , tak snáď budú aj robené v rámci možností dobre nech je bf obuv dostupná pre všetkých.
@ninjah akurát dnes som videla tenisky v next, vyzerali fajn
@ninjah akurát dnes som videla tenisky v next, vyzerali fajn
@13uzivatelka11 aj damske? 😍

Vôbec nie.