icon

Sú barefoot topánky z Bershky a Stradivariusu kvalitné?

30. aug 2026

Ahojte, tie, co sa vyznate v bf topankach, su toto dobre bf topanky?

13uzivatelka11
30. aug 2026

Vôbec nie.

anonym_154a0c
30. aug 2026

Nie

13uzivatelka11
30. aug 2026

Aha ty sa pýtaš či sú to kvalitné barefoot topánky, ale toto nie sú vôbec barefoot. Majú od nich na míle ďaleko

d_ivana
30. aug 2026

@anonym_autor Nie som práve odborník, ale mám tri páry barefootov, a majú iný tvar ako tieto botasky. Tá podrážka sa mi nezdá, pri bf by nemala byť taká masívna, aspoň si teda myslím. Skús sa pozrieť v obchodoch, ktoré sa špecializujú na barefoot, mne sa osvedčila belenka.

biela_sova
30. aug 2026

Ahoj, tieto majú normálne špicatú špičku topánok, ktorá tlači prsty k sebe. Barefoot topánky majú širokú špičku, aby mali prsty dost miesta.
Takisto podrážka je tak veľmi tenká a ohybná pri skutočných barefootoch, že nemas problem tie topanky skrčiť v dlani do klbka.
Toto nie sú barefoot. Možno tým mysleli, že sú trošku ľahšie alebo ohybnejsie ako normálne tenisky…

ninjah
30. aug 2026

@anonym_autor tento konkrétny model vyzerá čudne ale majú viacero modelov kde je špička široká aj vidieť že podrážka je barefoot ale ešte som ich neskúšala. Mám viacero bf topánok a tieto vzhľadom na cenu plánujem vyskúšať. Keď si ich objednám a vyskúšam dám vedieť . Už začínajú aj iné obchody ako reserved a sinsay s touto obuvou (minimálne detské) , tak snáď budú aj robené v rámci možností dobre nech je bf obuv dostupná pre všetkých.

13uzivatelka11
30. aug 2026
@ninjah

@anonym_autor tento konkrétny model vyzerá čudne ale majú viacero modelov kde je špička široká aj vidieť že podrážka je barefoot ale ešte som ich neskúšala. Mám viacero bf topánok a tieto vzhľadom na cenu plánujem vyskúšať. Keď si ich objednám a vyskúšam dám vedieť . Už začínajú aj iné obchody ako reserved a sinsay s touto obuvou (minimálne detské) , tak snáď budú aj robené v rámci možností dobre nech je bf obuv dostupná pre všetkých.

@ninjah akurát dnes som videla tenisky v next, vyzerali fajn

autor
30. aug 2026
@13uzivatelka11

@ninjah akurát dnes som videla tenisky v next, vyzerali fajn

@13uzivatelka11 aj damske? 😍