Sú kratšie zvonové nohavice novým módnym trendom?
Ahojte,dnes som videla ženu vo zvon. nohaviciach,mala ich po členky.to sa tak nosí?také krátke? Vyzeralo to dosť komicky
kto je tu tetka ešte okrem mňa? 😲😂😂
@anonym_autor Ty musis byt velmi mila osobka 😅😅👍
@oceanahory Bože,že to hovoríš zrovna ty😂
@oceanahory Bože,že to hovoríš zrovna ty😂
@anonym_autor Myslim, ze by ti to tu napisali aj dalsie 🤗...
Vies co? Mne sa nepacia Tvoje nohavice. Nejdes s dobou. Ze som ich nevidela, nevadi, uz len z principu sa mi Tvoje nepacia, lebo isto je to cista vybehovka.
@anonym_3ca3ee chudak Vaclav Havel, kolko posmechu kedysi utrzil za prikratke gate, dnes mohol udavat trendy😃
@anonym_bd16e3 anooo, vaclavky alebo havlovky. No a takto presne my vysoké vyzeráme v tomto type gatí, ako keby sme to neodhadli.
Som jedina, co si autorov takychto nezmyselnych tem predstavuje nejako takto 😅?
@oceanahory mne takto (obrázok vytvorila ai)
@a0 tak úprimne, flared som na členkoch ešte nevidela, iba vyššie nad členky, ako dala hore oceanka ... to by bolo divné aj mne kebyže to vidím ... lebo také vyššie sú fajn ...
@biba_18 ja keď si šijem aj flared, tak musia byť po členky 😅 ale to je asi čisto vec môjho osobného štýlu a moc sa na iných nepozerám, čo majú na sebe.
@anonym_autor ja mam tiez ytake kratsie . V dlhych so mnou raz pridrbalo doma na schodoch. Nejako sa mi zamotali🤣

No tetky,nájdite si už inú tému kde sa môžete odbavovať.odpoved som dostala,že teda sa to nosí či sa mi to už páči alebo nie,to mi stačí
@anonym_autor Ty musis byt velmi mila osobka 😅😅👍