icon

Sú kratšie zvonové nohavice novým módnym trendom?

30. jan 2026

Ahojte,dnes som videla ženu vo zvon. nohaviciach,mala ich po členky.to sa tak nosí?také krátke? Vyzeralo to dosť komicky

Strana
z3
oceanahory
30. jan 2026
@anonym_autor

No tetky,nájdite si už inú tému kde sa môžete odbavovať.odpoved som dostala,že teda sa to nosí či sa mi to už páči alebo nie,to mi stačí

@anonym_autor Ty musis byt velmi mila osobka 😅😅👍

biba_18
30. jan 2026

kto je tu tetka ešte okrem mňa? 😲😂😂

maca1984
30. jan 2026
@biba_18

@biba_18 susedin syn mi hovorí tetka Maca, tak asi som tetka aj ja 🤣

autor
30. jan 2026
@oceanahory

@anonym_autor Ty musis byt velmi mila osobka 😅😅👍

@oceanahory Bože,že to hovoríš zrovna ty😂

oceanahory
30. jan 2026
@anonym_autor

@oceanahory Bože,že to hovoríš zrovna ty😂

@anonym_autor Myslim, ze by ti to tu napisali aj dalsie 🤗...

dadis
30. jan 2026
@biba_18

@biba_18 🙌 jaaaa a nehanbim sa za to

anonym_7ae216
30. jan 2026

Vies co? Mne sa nepacia Tvoje nohavice. Nejdes s dobou. Ze som ich nevidela, nevadi, uz len z principu sa mi Tvoje nepacia, lebo isto je to cista vybehovka.

tilly
30. jan 2026
@anonym_bd16e3

@anonym_3ca3ee chudak Vaclav Havel, kolko posmechu kedysi utrzil za prikratke gate, dnes mohol udavat trendy😃

@anonym_bd16e3 anooo, vaclavky alebo havlovky. No a takto presne my vysoké vyzeráme v tomto type gatí, ako keby sme to neodhadli.

tilly
30. jan 2026
@oceanahory

Som jedina, co si autorov takychto nezmyselnych tem predstavuje nejako takto 😅?

@oceanahory mne takto (obrázok vytvorila ai)

a0
30. jan 2026
@biba_18

@a0 tak úprimne, flared som na členkoch ešte nevidela, iba vyššie nad členky, ako dala hore oceanka ... to by bolo divné aj mne kebyže to vidím ... lebo také vyššie sú fajn ...

@biba_18 ja keď si šijem aj flared, tak musia byť po členky 😅 ale to je asi čisto vec môjho osobného štýlu a moc sa na iných nepozerám, čo majú na sebe.

slavomira236
30. jan 2026

@anonym_autor ja mam tiez ytake kratsie . V dlhych so mnou raz pridrbalo doma na schodoch. Nejako sa mi zamotali🤣

anonym_9fa258
1. feb 2026

Mne zas vobec nevadi co kto nosi, ale neskutocne mi vadia videa, ktore na mna vyskakuju z kazdej strany, ze outfit, v ktorom ta zena vyzera super je oznaceny za total hrozny a zastaraly a outfit, kde si da zena na seba siroke rifle, siroky sveter, siroku koselu a 4xl kabat, ze je vrchol mody a top outfit a ked takto nevyzeras, tak vrat obciansky. Neviem, kde na to tie samozvane stylistky chodia, ze toto je pekne a toto nie. A 99% komentarov im tam pisu zeny, ze sa im viac paci presne ten "staromodny" outfit. A pritom, ked sledujem modu vo svete, tak napr. partnerky f1 pretekarov, futbalistov, hokejistov, modelky atd vobec tuto oversize modu nenosia, prave naopak, nosia jemne upravene nechty, jemne licenie, elegantne saty atd (old money).

Strana
z3