icon

Swap oblečenie: Aký je váš názor?

katy2704
2. júl 2026

Aký je váš názor na vyswapovane oblečenie? Obliekli by ste si také oblečenie?

anonym_c4c1e3
Včera o 04:12

tak ked tam niekto ide, asi mu to nevadi, a pred nosenim si to hadam aj vyperie
a co v obchode? skusane x ludmi pred tebou

anonym_c5bc49
Včera o 04:21

je to uplne to iste, ako ked nakupujes v bazari alebo v sekacoch. len zo swapu to je vacsinou lacnejsie

galganka
Včera o 04:54

Pravidelne si také obliekame. Aj ja, aj deti, dokonca najstaršia už občas nájde lepšie veci ako ja. 👍🏼💪🏻 Swapy a blšáky sú super.

anonym_e2f09e
Včera o 05:05

Uplne v pohode nosime, dcera nakupuje vyhradne v sekacoch, nema rada material ked su veci nove, plus samozrejme su to veci ktore nema na ulici kazdy druhy clovek.

stvura
Včera o 05:41

@katy2704 ja milujem swap a sekace....spodne pradlo ani plavky si tam nekupujem, so zvyskom nemam problem. Tiez rada nosim veci co nevyuzijem do swapovych akcii /u nas v meste byvaju cca 4x do roka/. Toto oblecenie mi pride kvalitnejsie ako nove - tie materialy uz nie su take ake byvali.

anonym_bdc26f
Včera o 09:50

@katy2704 inac konkretne co by malo byt "divne"... nikto nevidi do fabrik, kde sa robi nove oblecenie, ze co s nim stvaraju a co vsetko beha v kontajneroch po lodiach... to je len take, ze "pre dobry pocit" (nieco ako naberat rozky v obchode plastovou rukavicou... lebo rano rozvoz urcite vydezinfikovany vsetko chytal, nikde sa neskrabal pred tym a urcite nikdy nevysypali bednicku s rozkami a nenahadzali to naspat) 🙂 🙂 🙂