icon

Tipy na vrstvenie midi prsteňov

Dnes o 17:02

Tie čo nosíte viac prsteňov, teda zaujíma ma hlavne vrstvenie.
Chcela by som aspoň jeden prsteň na prsteníku nosiť v hornej časti prsta. Ale mne to tam nedrží. Proste stále mám pocit, že ho stratím. Máte nejaké tipy, ako to nosíte.
Pre ilustráciu prikladám fotku. Podotýkam, stačilo by mi takto nosiť aspoň jeden prsteň.

Tipy na vrstvenie midi prsteňov
anonym_971e0d
Dnes o 17:35

Ved toto je len fotka. Takto sa prstene nosiť nedajú.

autor
Dnes o 17:45
@anonym_971e0d

Ved toto je len fotka. Takto sa prstene nosiť nedajú.

@anonym_971e0d práveže sa takto nosia. Toto je vyslovene fotka z “typy na nosenie” . Aj sa tak predávajú celé sady, priamo na takéto nosenie.

anonym_c01532
Dnes o 17:51
@anonym_autor

@anonym_971e0d práveže sa takto nosia. Toto je vyslovene fotka z “typy na nosenie” . Aj sa tak predávajú celé sady, priamo na takéto nosenie.

@anonym_autor https://www.majya.sk/novinky-v-majya-jewelry/ja...
lepšie si ten článok prečítaj, hovorí sa tam o vrstveni prsteňov v zmysle viac na jednom prste, ale nie takto rozmiestnených po celom prste. Ako príklad je snubný a zásnubný na jednom prste. Fotka je len propagačná.

anonym_3c65ed
Dnes o 17:51

Ja si nemyslim ze tie prstene ktore su blizsie k nechtom sa na prstoch udrzia ked ruku das smerom k zemi

anonym_4970e1
Dnes o 17:52

@anonym_autor to som nosila takto na strednej pred 5 rokmi 😅😅😅 už niesom žaba

autor
Dnes o 18:22
@anonym_c01532

@anonym_autor https://www.majya.sk/novinky-v-majya-jewelry/ja...
lepšie si ten článok prečítaj, hovorí sa tam o vrstveni prsteňov v zmysle viac na jednom prste, ale nie takto rozmiestnených po celom prste. Ako príklad je snubný a zásnubný na jednom prste. Fotka je len propagačná.

@anonym_3c65ed
@anonym_c01532
Pýtam sa tých, čo tak nosia, nie tých čo si myslia že sa to tak nedá. Články mám prečítané.
Napríklad:
Vrstvenie midi prsteňov (známych aj ako prstene nad kĺb) je ideálny spôsob, ako dodať vašim rukám moderný a osobitý vzhľad. Tieto prstene sa nosia medzi prvým a druhým kĺbom prsta a dajú sa nekonečne kombinovať.

anonym_1e45e6
Dnes o 18:55

Na tej foto sú zaujímavo nechty nalakované ,myslela som,že sa mi rozmazáva a neviem zaostriť.

anonym_2ad285
Dnes o 18:58
@anonym_autor

@anonym_3c65ed
@anonym_c01532
Pýtam sa tých, čo tak nosia, nie tých čo si myslia že sa to tak nedá. Články mám prečítané.
Napríklad:
Vrstvenie midi prsteňov (známych aj ako prstene nad kĺb) je ideálny spôsob, ako dodať vašim rukám moderný a osobitý vzhľad. Tieto prstene sa nosia medzi prvým a druhým kĺbom prsta a dajú sa nekonečne kombinovať.

@anonym_autor neviem komu by to takto držalo, jediné prilepiť so sekundovým lepidlom🤣

beata_k
Dnes o 18:59

@anonym_autor Na to musis mat isty tvar prsta. Zial, nie kazdemu to sadne.

anonym_971e0d
Dnes o 19:19
@anonym_autor

@anonym_autor Ved takto nemôžu držať na koncoch prstov, to ako chodia tie ženy, ruky držia hore? Lebo keď chodíš, ruky máš dole, ved by popadali. Logické.