icon

Triedenie šatníka

12. sep 2023

baby ako sa viete zbaviť oblečenia ktoré ste nosili, posledné roky som si kúpila nové oblecenie a nevyhodím staré neviemco vyhodiť. občas si oblečiem niečo nové občas staré ale mám toho veľa a neviem sa toho zbaviť mám plnú skrinu. je mi to luto vyhodiť keď viem že nemam veľa peňazí a radšej budem mat plnú skrinu a mat čo obliecť ako poloprázdnu ale vadí mi preplnená skriňa a neviem ako z toho von :(

solange7
•
12. sep 2023

Kup si vakuove vrecia na oblecenie.

autor
•
12. sep 2023

@solange7 ale potom nemam prehľad z toho. znie to hrozne divne ale chcem to mat pokope

minesasubu
•
12. sep 2023

Tak ked nechces mat preplnenu skrinu , nic vyhodit , nic do vriec kup este jednu skrinu
popripade si vytried oblecko na rocne obdobie a maj v skrini len aktualne obdobie

viera27
•
12. sep 2023

Predaj,alebo swapni,alebo daruj. Naco drzat stare handry.

barborachors
•
12. sep 2023

presne to mam aj ja, ja neznasam plytvanie a vyhadzovanie ale ani hromadenie. Vec vyhodim, ak je poskodena, a ak vyšla z módy, tak smer humana alebo odlozim na povalu a o 5 rokov akoby nasiel. Zo zasady nekupujem výstrelky, len to co sa mi skutočne paci a hlavne nadčasové veci, jednofarebné, lichotive strihy a jednoduché, bez zbytočných vzorov ci ozdob. Nemilosrdne sa zbavujem kúskov, ktoré nenosím rok alebo dva, teda ak sa jedná o bežné oblečenie. Cize ak ti je ľúto vyhodiť, tak daruj alebo odlož.

bajka16
•
Odpoveď bola odstránená
•
podmostom
•
12. sep 2023

Ak máš toho priveľa, znamená to, že niektoré veci treba dat preč. Napríklad do tých kontajnerov na oblečenie. Napríklad veci co si 2 roky nemala na sebe. Skus knihu o upratovaní od Marie kondo. Tam je popísané, čo kedy vyhodiť, ako sa s vecami rozlúčiť.

solange7
•
13. sep 2023

Tak vacsia skrina ked nechces vyhodit ani odlozit.

missviolet
•
13. sep 2023

a naco sa v lete napriklad.pozeras na zimne svetre a bundy? preco nezavakuujes podla sezony? mat vylozene spolu len letne a potom zimne

zeldia
•
14. sep 2023

Ja triedim podľa sezóny, mám malo veci lebo v praci sa prezliekam do pracovného a mám dve skrine jedna slúži ako “sklad” a v druhej skrini mám veci čo nosím teraz plus spodné pradlo a doplnky