Staré uteráky a obliečky: Čo s nimi robiť?
Triedim doma skrine a zase som narazila na staré uteráky a obliečky.
Niektoré už nie sú pekné, ale úplne zničené tiež nie. Vyhodiť mi ich je ľúto, darovať sa mi zdajú už také všelijaké a keď si všetko nechám „na handry“, budem mať za chvíľu plnú skriňu handier. Čo robíte s takýmito vecami vy? Nechávate si ich doma, posúvate ďalej, alebo bez milosti vyhadzujete? Ďakujem.
My dávame do garáže a na také vonkajšie upratovanie a podobne poslúži. Ja aj maľujem, takže používam také staršie uteráky, aj psovi do búdu dávame, ak má už zničené.
niečo mám na handry a balenie veci
myslím že ich môžeš aj darovať do útulku stále zhaňajú alebo daj do skupiny na fb sú ludia čo sa im to naozaj zíde
@anonym_autor poskladanú starú veľkú plachtu je dobré stále mať v aute pre prípad prepravy niečoho špinavého. A možno aj jeden väčší uterák pre prípad zabudnutia si, alebo kľaknutia/ľahnutia naň v núdzi by bol fajn.
Použivam v záhrade na priväzovanie rastlín utieranie ruk a podobne. Dobre sa odtrhne požadovaná veľkost. Netreba nožnice. Ak je bavlna, tak v komposte zanikne. Ak nemáš záhradu posuň niekomu kto má, alebo tym psíkom,
Ako píšu baby , zopár nechať na prekrytie niečoho....staré deky do útulku. Minulý rok som dala nejaké obliečky ku smetiaku,pekne do sfukavacieho vaku, napísala som tam,čo to je a vzali to takí ľudia, neviem či to boli bezdomovci,no pomohlo im to. Bolo to na jesen
dávam na charitu. záleží ale od stavu.
Charita, ak sú ešte v použiteľnom stave alebo potom útulky. Ja takto dávam aj kamarátke, ktorá má psy vonku v koterci.
@anonym_autor ak máš možnosť poslať balík do depaul ( inštrukcie na ich stránkach), tak viem že sa potešia uterákom aj obliečkam.
Ja vždy skladujem separátne čo chcem posunúť a sledujem ich stránku, čo potrebujú a to posielam.
Pre teba starý uterák pre niekoho veľká pomoc.
Staršie uteráky zvyknem dať von, slúžia v lete k bazénu, pre návštevy….
Obliečky a staré oblečenie vyhodim, darujem, odložím - na výrobu maňušiek, škriatkov, snehuliakov atd.
akakolvek charita ich vezme, toto im chyba, lebo oblecenie nosi kazdy ale uteraky, obliecky, ponozky a spodne pradlo malokto. Pozri sa ci v okoli nemas nejaku organizaciu alebo radove sestry, co sa staraju o bezdomovcov
Ja som takto všetko dala do tašky a zaniesla do útulku, oni sú veľmi vďační za takúto pomoc.
dávam na FB do skupiny Nevyhadtujte!Darujte! Zmizne to rýchlosťou blesku,berú to do útulkov

@anonym_autor Utulky pre psikov zhanaju obliecky a uteraky.