Vysoké podpätky pre široké nohy
Môžem si dať taketo topanky? Raz za čas, napriklad oslava, svadba, kostol, divadlo, kino.. Mam široku nohu po babke, alebo ake su vhodne? Napriklad ked bude leto a 35 stupnov?
Vysoké opätky (8 a 10 cm) nosím bežne, v zime aj v lete. Ale ak ide o sandálky, tak bez ohľadu na výšku opätku by som hlavne do spoločnosti volila niečo, čo vizuálne ladí tvojej nohe. A tieto teda neladia. Daj si niečo, kde budú zakryté haluxy a čo sa týka nechtov, vyzerá to ako zlá pedikúra - ako hrubá neprirodzene vyzerajúca vrstva gélu.
NIE! Vyzerá to hrozne.Nemáš pekné nohy
Su ti uzke. Netlacia ta? A vobec nepomozu tym haluxom.
@anonym_cb5cb4 Netlacia. Dobre idem ich predať na vinted teda. Ďakujem za nazory
Nevyzerá to dobre :-/
@anonym_8b698c Haluxy? alebo nohy? tak ukažte vaše by som rada videla
Hm, ani nie široké nohy, ale haluxy máš
@anonym_8b698c ukaž svoje hobitky a potom porovnáme kto má hrozné nohy
@anonym_8b698c ukaž svoje hobitky a potom porovnáme kto má hrozné nohy
@anonym_d5972b Presne tak. Urážať 20 ročné dievča ktoré zdedilo po babke haluxy neni moc pekné.
@anonym_8b698c Haluxy? alebo nohy? tak ukažte vaše by som rada videla
@anonym_autor autorka, načo si sa pýtala na názor, ak nevieš akceptovať názory, ktoré sa ti nepáčia. Prečo by niekto iný mal ukazovať svoje nohy. Ty sa pýtaš, takže riešime tvoje nohy. A fakt je taký, že v tých sandáloch to nevyzerá dobre.
@anonym_f335c9 Ano ano. Dobre idem ich predať. Už som našla aj iny druh ktory by mi možno sedel. Len musia byť široke.
@anonym_autor toto je lepšia voľba
@anonym_autor autorka, načo si sa pýtala na názor, ak nevieš akceptovať názory, ktoré sa ti nepáčia. Prečo by niekto iný mal ukazovať svoje nohy. Ty sa pýtaš, takže riešime tvoje nohy. A fakt je taký, že v tých sandáloch to nevyzerá dobre.
@melanta Ja to beriem. Ale je rozdiel mať škaredé nohy, a haluxy.
@anonym_d5972b Presne tak. Urážať 20 ročné dievča ktoré zdedilo po babke haluxy neni moc pekné.
@anonym_autor kto ťa uráža? Kde? V tejto diskusii nevidím jedinú urážku. Iba názory, ktoré tu odzneli iba preto, že si sa na ne pýtala. Je úplne jedno, koľko má žena rokov, či 20 alebo 50, ak má haluxy a chce vyzerať dobre, tak si nedá sandále, ktoré tie haluxy vlastne zvýrazňujú.
Pravdupovediac, nerobia Ti peknú nohu...hlavne tie ramienka okolo členku, to býva peklo. Skús pekné lodičky do špičky - vedia byť aj širšie.
@anonym_autor ak máš iba 20 a takéto haluxy, nie je to dobré... skús barefooty (áno, sú škaredé), mnohé ženy tvrdia, že im to pomohlo.
Inak podľa mňa neexistuje noha, na ktorej by takéto topánky vyzerali dobre.. ten remienok je úplne zle umiestnený..
Inak podľa mňa neexistuje noha, na ktorej by takéto topánky vyzerali dobre.. ten remienok je úplne zle umiestnený..
@beronsche Podľa mňa na úzkej chudej nohe vyzerajú super😊
@beronsche Mne sa napriklad pačia
@beronsche Podľa mňa na úzkej chudej nohe vyzerajú super😊
@anonym_autor uzka chuda noha z toho zasa vylieza von. To treba trafit presnu velkost nohy. A tie remienky okolo hrubsich noh su pravidlo: nenosit! Skracuju nohu, to je len pre vysoke stihlonohe, dlhonohe
@anonym_autor uzka chuda noha z toho zasa vylieza von. To treba trafit presnu velkost nohy. A tie remienky okolo hrubsich noh su pravidlo: nenosit! Skracuju nohu, to je len pre vysoke stihlonohe, dlhonohe
@anonym_501c09 Ano. A ja mam nohu 40 a lodicky su 39 tak su mi aj malé aj uzke🙂
@anonym_cb5cb4 ved su ti male. A mas hrube clenky, na take sa remienky vobec nehodia.
@anonym_501c09 Ano. A ja mam nohu 40 a lodicky su 39 tak su mi aj malé aj uzke🙂
@anonym_autor plus máš haluxy, čiže taký typ určite nie. Nechceš pritahovať pozornosť na nedokonalosti..
A k tej fotke - ok, len by som chcela vidiet pohľad zhora, to rozhoduje.
Často vidieť, ako také topanky totalne nesedia - buď z toho vyliezaju prsty a vzadu 2cm voľný priestor, alebo to vyzerá ako na tvojej prvej foto.
Ale tak, nech si každý nosí, čo chce. 😊
Topánky hrajú v šatníku žien s hrubšími lýtkami a členkami veľmi dôležitú úlohu. Ak máte hrubé členky, nenoste nikdy lodičky a sandále s remienkom cez členok. Remienok deformuje aj vzhľad ideálnej nohy, nieto tej s hrubším členkom.
Môže sa vám naviac tiež stať, že keď vám počas dňa nohy trochu opuchnú, začne sa vám remienok nepekne zarezávať do nohy.
Ak máte rada remienkové topánky, noste také, ktoré majú remienok nad pätou alebo cez priehlavok. Napriek tomu však sú pre vás najideálnejšími topánkami klasické uzavreté lodičky na jemnom ženskom podpätku. Hrubé podpätky, klinové podpätky aj platformy totiž členkom a lýtkam pridávajú opticky nežiaducu mohutnosť a robia vašu postavu veľkú a územčistú.
Zabudnite na topánky siahajúce po členky. Ku kratšej sukni si ich dovoliť nemôžete, k dlhej vyzerajú nepekne a postrádajú akúkoľvek eleganciu. Pri výbere čižiem dbajte na to, aby vám okolo priehlavku a členku dobre padli a snažte sa od týchto oblastí odlákať pozornosť – trebárs zdobením na boku chodidla alebo na špičke.
https://www.moda.sk/magazin/na-hrube-clenky-pla...
@beronsche Mne sa napriklad pačia
@anonym_autor
Toto je tak hrozný typ Šandal, až hruza! Prsty sa šmykaju von z topánky, pozri aj ty ich tam máš skrcene, lebo "brzdia".
Nosila som dosť vysoké podpätky pred otehotnením aké nikdy tieto remienkove katastrofy. Mám úzku nohu, buď má tlacily alebo boli široké. Kúp si drahšie kvalitné topánky, lodičky a trošku na platforme v chodidlovrj časti.
@anonym_autor ja to mam este horsie, ale som po 40-ke, 4 porodoch, coskoro po 5, mam ale este dalsi problem, a to malu nohu, 35 a plytku patu, vsetko mi je na dlzku male a samozrejme, padnuta klenba a teda uzke. Ja mam sirku nohu ako bezna 39-ka. Na siroke nohy sa robia topanky sirky H, tak ak mas klasicku sirku nohy, tak skus pozriet take, ale poviem, ze je ich malo a vyzeraju nie moc mladistvo. Haluxy sa ani tak nededia, ale je to celkovo zlou posturou a problem je uz v chrbtici a core, postaveni panvy. Ale fakt nechapem, ak to niekto podava, akoze mas esteticky problem a dokaze mu to byt smiesne, to sa mi hnusi, taketo, lebo to nie je farba vlasov alebo strih, alebo farba ruzu, co vies hned zmenit. A nieco si obut treba vzdy, kebyze Ti aj ma pomoct cvicenie, tak to nebude za 2 tyzdne.
Mne sa celkom osvedcili Gabor Comfort, ale niektore ani tie neobujem. Ale mavaju aj sirku H, len na Slovensku som ich nevidela.
Haluxy sa dajú v dnešnej dobe pekne zoperovať.
@andreakotesova ja viem. Ale ja mám 20 rokov. A bojím sa operacii, nikdy mi nič neoperovali, ani som nemala nič zlomené. A počula som že potom by mi to to znova narástlo. Možno časom budem o tom uvažovať.