Značky tenisiek, ktoré vydržia dlhšie
Ahojte, akej značky kupujete kvalitne tenisky ktoré vydržia dlhšie než jednu sezónu ? Akože dám aj 100€ za nike adidas puma a aj tak sa začnú odlepovať kvalita 0 bodov ..
Nehovoriac o vnútornej vložke ktorá tiež nič nevydrzi a už ma to vytáča 😀
Ďakujem za fajn tipy !
Ja si pravidelne kupujem vansky old skool 😃vydržia nemožné.. akurat tento rok som si objednala nové po 4 rokoch lebo tie staré vyzerajú hrozne už . Ale toez už zažili veľa 😂
Kupujeme si ich cela rodina 😃 za mna najlepšie a aj najpohodlnejšie boty 😃
tenisky na bežné nosenie? na beh? na tenis?
potom je ešte otázna aj tvoja chôdza a postavenie nôh a samozrejme starostlivosť o obuv
ja mám rada skechers, tie jedny, čo mám najradšej, mám už vyše dvoch rokov a nič im nie je.
Ja mám on running, asi 6 párov, prvé mám 5 rokov a nič im nie je, teda okrem toho, že som ich znosila, tych 600km som v nich urobila, ale zvonku vyzerajú ako nové. Ale teda za 100 len vo veľmi dobrej akcii. Normálne stoja od 160 eur, ale stoja za každé euro.
A na bežnú chôdzu nosím ecco buď ruuv alebo multivent. Tiež ich mám roky a stále sú v poriadku. Robím minimálne 10-12, niekedy aj cez 20 km rýchlou chôdzou denne a nie každé topánky mi vyhovujú. Potrebujem kvalitu. Ale zas do 100 eur len keď vieš dobre nakupovať a vystihnúť akciu. Multivent tuším 250 eur stoja.
Predtým som nosila nike free, ale myslím, že sa už nerobia.
New balance mi držia a Nike tiež , nekvalitne su hilfiger , lacoste , guess syntetika...onky sa tiež nicia , co je hanba za tie prasule ( robila som s botami roky 😬)
Kupujem všetky možné značky a mám tenisky aj desať rokov ,ale teda mám ich asi štyridsať a nosím to načo mám momentálne chuť
@tilly to je fajn, asi mas lepsie vyhotovený model🙂nam chodili reklamovat ako na pase hlavne tieto značky.. záleží aj od stavby nohy a vyuzitia , zas keď ma niekto široké nohy , nerozsnuruje, perie ich..skor znici topánky , mne fakt dlho drzia balance a prekvapivo aj steve madden tenisky .
Moje naj tenisky, ktore som zatial mala, boli jedny za par korun z Decathlonu. Mam ich uz asi 5 rokov, ale uz ich nosim len do zahrady. No vydrzali so mnou toho fakt vela, od sportu, cez turistiku, po obycajne prechadzky.. a to som si ich kupila raz ako z nudze cnost, pretoze som cestou do prace zmokla a potrebovala som surne nejake boty, v ktorych by som mohla prezit den, nech nie som v mokrom. Fakt sa mi v nich dobre chodilo, vydrzali rozny teren, nikdy sa nerozlepili, nezchodili, ale uz nevyzeraju dobre po tolkych rokoch nosenia. No asi zalezi aku radu obuvi kupis v Decathlone, lebo mala som odtial aj ine tenisky a tie boli hrozne.
Inak na bezne nosenie mam Lacoste a Hilfiger. Tam asi tiez zalezi, z akej rady su, lebo mala som aj drahsie, aj lacnejsie a tie lacnejsie sa mi po par prechadzkach v dazdi zacali rozliepat. Nehovoriac o tom, ze boli total umele a potili sa mi v nich nohy. Z tej vyssej rady mi vydrzali dlhsie, ale tiez sa mi zdaju nepriedusne. V jednych Adidasoch sa mi chodi fajn na bezne nosenie do prace a tak a na behanie mam Nike.
Na bezne nosenie mam gant, pohodlne, tiez dlho vydrzia. Letne mam converse. Sportove su neznicitelne napr. inov. A mam aj kopu neznackovych. Mne sa na ziadnych pata, ani vlozka nenici, asi je to o konstrukcii nohy a hmotnosti cloveka a to chodim hooodne. Poznam ludi, co znicia vmutro tenisiek okamzite, na akomkolvek type.
@mirage asi je to od nohy, ja prejdem v teniskach 100vky km v kazdych a nic, vyhodim len preto, ze chcem novsi model. Mam dobru klembu,, uzku nohu a 50kg
Keď sa tak zamyslím, najdlhšie a všetko mi vydržali obyčajne najlacnejšie bežecké tenisky z Decathlonu 🙈
ja mam Nike, Puma, viacero druhov, a niektore mam aj 6 rokov, ale striedam ich, nenosim ich denne, ale nikdy sa mi nic neodlepilo, 100 E ma nestali ani jedny
Hoka. Vydržia všetko a sú brutálne pohodlné. Neporovnateľné s Nike, Adidas, Sketchers atď.

On-running dlho predlho vydrzia