Aké kabelky sú najpraktickejšie do práce?
Ahojte, kedysi som nosila Veľké tašky, ale už nechcem vláčiť pol bytu so sebou. Aké kabelky nosíte vy do práce a kde nosíte obed? Napr ja mám mini cross body kde zmestím len mobil peňaženku kľúče balzam a skladačku tašku. Potom v látkovej taške nosím obed, prípadne dáždnik, vložky atď.
Ako to máte vy? Ako sa vám to zdá praktickejšie? Niekedy som mala shopperku kde dom vopchala aj obed...
@anonym_autor nosim velku kabelku do ktorej dam aj obed, je to pre mna praktickejsie ako nosit kabelku aj tasku.
batoh
Ja tiez nosim crossbody do krorej sa mi zmesti miska s obedom. Kedze mam tu crossbody a este tasku s laptopom, urcite nechcem tahat so sebou dalsiu tasku. A este hlavne to ze do roboty chodim vlakom a mhd tak cim menej tasiek, o to lepsie. Špekulovala som nosit len plecniak, kabelku na telefon, penazenku potrebujem, tak radsej nech je jedlo mimo laptopu
@anonym_autor nosim velku tasku 🤷🏻♀️
@anonym_autor ja sa pripnem. Hľadám tašku na nootbuk cez rameno, nieco decentne. Nechcem nosiť tu pôvodnú tašku z nootbuku.
Ruksak, velku tasku uz moje plece nedavalo… notebook, papiere, jedlo, pitie, vreckovky, kozmetika, dazdnik, kluce atd a vazilo to 100 kil. S ruksakom je to jednoduchsie.
Takú klasiku 30x37cm, zmestí sa tam aj obedar.
@anonym_autor Malé kabelky nenosím , nič pre mňa potrebné sa do nich nezmestí. Obedy a desiate nenosím, keďže obedujem v práci. Do veľkej kabelky vkladám skladaciu tašku (plátennú) pre prípadný nákup cestou domov. A nejak extra si na tento doplnok nepotrpím.
Ja nosím malú kabelku a notebook v taške na to určenej, inak keby mal niekto tip na pekny ruksak kam sa zmestí notebook klasickej veľkosti (nie látkový), tak sa poteším 🙂
@anonym_autor ja nosím len ľadvinky tam mám doklady s peňaženku iné veci nepotrebujem obed mám v práci
nosím veľké tašky, ale obedy nosím v obedovej taške
laptom ani inú elektroniku okrem mobilu nenosím
Mám batoh, je perfektný. 🙂
@anonym_autor ja sa pripnem. Hľadám tašku na nootbuk cez rameno, nieco decentne. Nechcem nosiť tu pôvodnú tašku z nootbuku.
@anonym_c8a02f mám z CCC zmestí sa mi nb, aj veci
@anonym_c8a02f mám z CCC zmestí sa mi nb, aj veci
@anonym_08bf7c poprosím foto
Mám batoh, je perfektný. 🙂
@buberova batoch na PC? Ak áno, môžeš priložiť foto?
@anonym_autor crossbody, a obed mam v takej taštičke na obed 😂, alebo niekedy maly ruksak ked nemam obed😂
@buberova batoch na PC? Ak áno, môžeš priložiť foto?
@xckaretxxx nie nie, len na obed.. asi som prehliadla že sa tam musí zmestiť aj ntb
@anonym_08bf7c poprosím foto
@xckaretxxx teraz nie som doma týždeň, popozerať podls veľkostí

@anonym_autor ja nosim tak ako ty. Malu kabelku a v latkovej obed.
Niekedy som nosila velke, deti sa smiali, ze Hermionina kabelka, ze bezodna.