icon

Aké kabelky sú najpraktickejšie do práce?

2. jan 2026

Ahojte, kedysi som nosila Veľké tašky, ale už nechcem vláčiť pol bytu so sebou. Aké kabelky nosíte vy do práce a kde nosíte obed? Napr ja mám mini cross body kde zmestím len mobil peňaženku kľúče balzam a skladačku tašku. Potom v látkovej taške nosím obed, prípadne dáždnik, vložky atď.
Ako to máte vy? Ako sa vám to zdá praktickejšie? Niekedy som mala shopperku kde dom vopchala aj obed...

benit
2. jan 2026

@anonym_autor ja nosim tak ako ty. Malu kabelku a v latkovej obed.
Niekedy som nosila velke, deti sa smiali, ze Hermionina kabelka, ze bezodna.

domkakvet
2. jan 2026

@anonym_autor nosim velku kabelku do ktorej dam aj obed, je to pre mna praktickejsie ako nosit kabelku aj tasku.

amdornik
2. jan 2026

batoh

katkaseiner
2. jan 2026

Ja tiez nosim crossbody do krorej sa mi zmesti miska s obedom. Kedze mam tu crossbody a este tasku s laptopom, urcite nechcem tahat so sebou dalsiu tasku. A este hlavne to ze do roboty chodim vlakom a mhd tak cim menej tasiek, o to lepsie. Špekulovala som nosit len plecniak, kabelku na telefon, penazenku potrebujem, tak radsej nech je jedlo mimo laptopu

anonym_cf68b7
2. jan 2026

@anonym_autor nosim velku tasku 🤷🏻‍♀️

anonym_c8a02f
2. jan 2026

@anonym_autor ja sa pripnem. Hľadám tašku na nootbuk cez rameno, nieco decentne. Nechcem nosiť tu pôvodnú tašku z nootbuku.

simsalabim
2. jan 2026

Ruksak, velku tasku uz moje plece nedavalo… notebook, papiere, jedlo, pitie, vreckovky, kozmetika, dazdnik, kluce atd a vazilo to 100 kil. S ruksakom je to jednoduchsie.

anonym_ead30f
2. jan 2026

Takú klasiku 30x37cm, zmestí sa tam aj obedar.

valria
2. jan 2026

@anonym_autor Malé kabelky nenosím , nič pre mňa potrebné sa do nich nezmestí. Obedy a desiate nenosím, keďže obedujem v práci. Do veľkej kabelky vkladám skladaciu tašku (plátennú) pre prípadný nákup cestou domov. A nejak extra si na tento doplnok nepotrpím.

bonboniera
2. jan 2026

Ja nosím malú kabelku a notebook v taške na to určenej, inak keby mal niekto tip na pekny ruksak kam sa zmestí notebook klasickej veľkosti (nie látkový), tak sa poteším 🙂

anonym_aad214
2. jan 2026

Nosim batoh. Konkretne som si oblubila batohy Zwei. Mam rozne, aj vacsie, aj mensie, rozne farby. Do stredneho sa mi v pohode vojde notebook, penazenka a drobnosti, doza s jedlom nie.

andrejka1974
2. jan 2026

@anonym_autor ja nosím len ľadvinky tam mám doklady s peňaženku iné veci nepotrebujem obed mám v práci

biba_18
2. jan 2026

nosím veľké tašky, ale obedy nosím v obedovej taške
laptom ani inú elektroniku okrem mobilu nenosím

buberova
3. jan 2026

Mám batoh, je perfektný. 🙂

anonym_08bf7c
3. jan 2026
@anonym_c8a02f

@anonym_autor ja sa pripnem. Hľadám tašku na nootbuk cez rameno, nieco decentne. Nechcem nosiť tu pôvodnú tašku z nootbuku.

@anonym_c8a02f mám z CCC zmestí sa mi nb, aj veci

xckaretxxx
3. jan 2026
@anonym_08bf7c

@anonym_c8a02f mám z CCC zmestí sa mi nb, aj veci

@anonym_08bf7c poprosím foto

xckaretxxx
3. jan 2026
@buberova

Mám batoh, je perfektný. 🙂

@buberova batoch na PC? Ak áno, môžeš priložiť foto?

klotildabazarik
3. jan 2026

@anonym_autor crossbody, a obed mam v takej taštičke na obed 😂, alebo niekedy maly ruksak ked nemam obed😂

anonym_83d8e2
3. jan 2026
@xckaretxxx

@buberova batoch na PC? Ak áno, môžeš priložiť foto?

@xckaretxxx nie nie, len na obed.. asi som prehliadla že sa tam musí zmestiť aj ntb

anonym_08bf7c
3. jan 2026
@xckaretxxx

@anonym_08bf7c poprosím foto

@xckaretxxx teraz nie som doma týždeň, popozerať podls veľkostí