Aké oblečenie na doma v zime nosíte?
Ahojte baby, čo nosíte doma v zime, aby to bolo pekné? Peknú teplákovu bavlnenu súpravu (Gant, Gant, Bench a pod) alebo skôr predĺžené bavlnené teplákové/mikinove šaty a legíny? Alebo dajte nejaké tipy na pekne a teplejšie kombinácie 🙂 vďaka. PS: ja v zime nemam rada v dome také teplo, aby som chodila len v šatách alebo krátkych nohaviciach na doma 🙂
A aký je rozdiel medzi upletovou súpravou a teplakmi? 😀
Rifle na doma? Wtf? Legíny,voľné tričká,mikiny
Legíny, tričko. Ponožky. Nemám rada teplé oblečenie, ponožky nosím len preto, že neznášam, keď sa mi zamotaju medzi palce moje vypadane vlasy 🤣🤣 keby som nemala vlasy, tak chodím aj bosá 🙈
@autorka Úpletové nohavice/mikiny má napr. H&M
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.124121800...
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.121119000...
Pozri celú ponuku s domácim oblečením, možno si niečo vyberieš:
https://www2.hm.com/sk_sk/zeny/nakupovat-podla-...
Vživote som si nekúpila súpravu na doma, načo??? Nosím tepláky a vyradené tričká, teda také, čo sa už nehodia do práce. Veď som doma, chcem sa cítiť pohodlne.
Jaj no tak ja som za prakticku stránku nedám si k sporáku a k rúre súpravu za 200 euro, keby nič nerobím tak vtedy hej 🤣
Ako kedy, ked mám voľno dám si pyžamo nohavice a tričko a nejaký pulóver či sveter a keď dôjdem z práce tak väčšinou legíny alebo tepláky. Na čo sa mám dusiť napr v rifliach?
@clementine93 presneeee 😁
Trenky.
Legíny a tričko buď s krátkym alebo dlhým rukávom. Nič extra, ale zas je to v takom stave že sa nehanbím ísť v tom na ulicu keď príde napr poštárka/kuriér
Odspodu hore mám teraz na sebe ponožky, tepláky, nohavičky, tričko a mikinu, ponožky dedoles a zvyšok z bonprixu za "5 korún". Nevidím význam v nosení drahých alebo nepohodlných vecí keď ma vidí len rodina.
Pyžamo 😄 čo budem doma šaškovať v nejakých rifliach, šatách, súpravách...ja sa sama sebe páčim aj bez make upu a v pyžame...vtedy som najkrajšia 😁
Autorka - Myslíš že dnes ešte niekto nosí milión krát oprate? Skôr máme ako ľudstvo problém s opačným extrémom a to že handry nakupujeme častejšie ako jedlo.
Autorka ja nosim milion krat oprate veci na doma kedze mam kazdy den nove ciste veci. A je mi to u prdele😃
Momentálne mám na sebe pyzamové nohavice z Tesca ( už majú aj dzúru na zadku 😂) a tričko z C&A . Ale väčšinou nosím teplaky a trička , najviac nakupujem na AY “značky” GAP , Champion , Ellesse , tie tam viem kúpiť keď majú akcie za par €
leginy z decathlonu, palazo gate (ale to velmi v zime nemam rada), pyzamo :D tricko, hocijake.. zvacsa aj tak vsetko zatentujem a ma to kratku zivotnost.. proste tam domestos, tam cistis, tam mi proske pri vareni.. hrozna som. Nic luxusne.
Legíny tricko najčastejšie a cez leto teplakové šaty nič extra značkové. Ešte zvyknem cez leto nosiť kraťasi kratke a tielko.
ja si veci na doma kupujem väčšinou v Calzedonii alebo Tezenise, majú dobré materiály, sú pekné a pohodlné a dajú sa rôzne kombinovať. Nestoja majlant👍
@andreakotesova konecneee niekto ako my😁😁. Ja teda kratke leginy, hole nohy a tricko s kratkym rukavom. Tiez nekurime😊. Ponozky neznasam
Mužove tričko a legíny. Alebo tie basics z H&M oversize 🤣
Legíny, tepláky, tričo, ktoré sa už nehodí nosiť vonku. Sem tam ponožky, teplé, farebné, úplne sa nehodiace k ostatnému oblečeniu 😜
Legíny, tričko, alebo domáce šaty. Neviem si predstaviť byť v rifliach, ale ani v pyžame ci župane.
V lete saty, alebo tricko a kratasy, teraz tricko a take upletove nohavice. Vsetko je take, ze keby prisla navsteva, tak sa nebojim otvorit, do prace by som v tom sice uz nesla, lebo napr. tricka postupne z tych, co nosim do prace vyradujem na doma.
Ja nosím tepláky a tričko s dlhým rukávom v zime a legíny a tričko s krátkym rukávom v lete občas sveter alebo mikinu na to.. nosím veru aj staršie milión krát vypraté veci, keďže zväčša vždy doma niečo riadim, umývam riady varím a pod. a naviac mám také malé skoro dvojročné kuriatko, ktoré sa veľmi rado so mnou mojká akurát keď dojedol raňajky...
Rifle sú prvé, čo vyzliekam keď prídem domov. Nosím tepláky, krátke tričká. Tiež mi nevadí, že sú 100x opraté a že nemajú značku cez celú hruď
ženy to fakt chodíte po dome v rifliach? 😳😳😳 ja teda vždy volím pohodlnosť - legíny a predĺžené tričko s dlhým rukávom
Pyžamo 😅
stare vysmatlane ponozky s dierou na palci, vygajdane stare pyzamove gate z tesca s dierou na prdeli, ked ich donosim (jak ponozky i gate), pojdu rovno do kosa, uz to ani prat nebudem, naco skoda vody, a pyzamove tricko, a na tom tenucky svetrik, ktory som nosila este na strednu skolu, takze ma fesak skoro uz
30 rokov, stale vyzera k svetu, a cuduj sa svete, kupodivu mi je stale dobry, aj ked som za tie roky pribrala o 40+ kg.
A je mi srdecne jedno kto si co mysli. Hlavne pohodlne.
Plysove supravy, mikinove saty s leginami, leginy spojene do suknou, nohavicoteplsky z trickoviny....pohodlne veci

take,co sa von uz neda,100x som si kupila nieco krajšie na doma,vzdy to zakydam tak uz kaslem na to