Aké oblečenie na doma v zime nosíte?
Ahojte baby, čo nosíte doma v zime, aby to bolo pekné? Peknú teplákovu bavlnenu súpravu (Gant, Gant, Bench a pod) alebo skôr predĺžené bavlnené teplákové/mikinove šaty a legíny? Alebo dajte nejaké tipy na pekne a teplejšie kombinácie 🙂 vďaka. PS: ja v zime nemam rada v dome také teplo, aby som chodila len v šatách alebo krátkych nohaviciach na doma 🙂
Ja som najradsej ked zo seba dam vsetko oblecenie (okrem spod.pradla) a zabalim sa do dlheho zupanu, je jedno ci je den, ci vecer. Ja som vecne zamrznuta a teda v starych svetroch tu byt nechcem a novsie veci mi je luto po dome nosit...
Trička,šaty a legíny. Aj zateplené legíny.
Tak rozne. Tchibo, aboutyou (rozne znacky), HM,…
Musia mat aspon 60% bavlny, ci viskozy, hodvab, kasmir je fajn (ale musi byt kvalitny, inak hryzie), cokolvek prirodne. Do 40% je dobre, aby tam bolo dake umele vlakno (akryl a spol.). Hlavne preto, aby sa na nohaviciach nevytlacili hned kolena (vlastna skusenost). A aby sa to nezrazalo ani po oprani. Aj ked po prvom oprani mozes cakat cca 3-5% zrazenie u kazdej takej veci, ak ma prirodne vlakna.
Ja vyhladavam tenke materialy, aby som nemala pocit, ze som zabalena v deke, dobre sa v tom pohybovalo, ale stale to hrialo.
Keď prídem domov teším sa ako si dám dole rifle 🤣 keby som ich mala nosiť ešte aj doma tak sa odstrelim. Vôbec nepozerám či mi tepláky k dačomu ladia keď som doma 🫣 väčšinou mám mužove tričko a legíny
Župan 😅
Doma? Som gadžo di tuti gadži a rovnako i vsetci doma. Sme v cistom, i ked starom, lebo doma nik neriesime ako vyzerame ale ako sa citime ;)
Plavky a pareo
Doma neznesiem dve vrstvy a nikdy ponozky. Takze v lete kratasy a tielko, pripadne lahke saty, v zime 3/4 tenke leginy a pohodlne tricko s max 3/4 rukavom. Nohy vzdy bose, inak by som sa uvarila. Max fakt v zime na dlazbe take tie tapky, neznesiem nic vyse clenka.
@benimnadir joj presne, mne ani tak podprsenka nevadi ako rifle alebo ine vonkajsie nohavice.
Ja nosim doma teplaky. Vraj sa to rata ako trening 😀
@tykat presne ja som taka ista, ja som az zuriva ked mám mať rifle dlhšie 🤣
Pohodlne tepláky, väčšinou z cinaka 😁 alebo lelosi legíny, a tričko, najidealnejsie roztahane kde už vykukuje ocko, ak je už väčšie dávam na handru 🤣 ak idem von tak sa prezliekam, ak na dvor tak nie...nikdy ma nenapadlo kupovat značkové veci na doma,za mňa sú to vyhodené peniaze 🤷♀️😁
Tepláčiky a tričko, máme krb a neskutočne teplo v dome.
Tričko, tepláky ,alebo legíny. Najideálnejšie pyžamo
(home sweet home ) ako zvysok osadenstva 😄
Tepláky a tričko 💁 nič špeci značkové.... stačí mi aj pepco, sinsay poprípade gate
@t1nusa Áno. Mne sú rifle naozaj pohodlné. Ja chodím doma oblečená tak, ako by som mala niekam ísť - rifle, košele, šaty... Ja nemám žiadne staré veci na doma. Čo by som si neobliekla "von" vytrieďujem a likvidujem. Tepláky si na doma neobliekajú ani naše teen dcéry.
Teplaky (nemusia byt znackove 🤣), leginy, kratke nohavice (v lete), tricko (kratky, dlhy rukav podla obdobia, vacsinou su to kusy, ktore uz nie je mozne nosit medzi ludi) ak mi je chladno mam taky sveter alebo flanelovu koselu, ktoru si obleciem na tricko 🤷♀️ neviem… nad oblecenim doma sa velmi nezamyslam
Zalezi na tom, ako teplo mas doma. Ja leginy a tricko alebo tricko dlhy rukav. Oplati sa investovat do kvalitnych legin, prijemnych na telo, ziadna Cina a soft touch bavlnene tricko....
Zeny poniektore pochopili ste otazku?
Ma v byte chladnejsie.
Ja chodím len v pyžame. A, ked mi je zima tak si dám ešte mikinu.
Tie čo chodíte doma v pyžame, sa potom na spanie prezliekate do iného pyžama?
@galinotchka a čo nosia tvoje teen dcéry?
Co najvolnejsie teplaky,tricko a mikinu. Ze mikinove saty🤭 Tie nosim normalne do prace.
Teplaky
Moja "uniforma" sú legíny a košeľové šaty, prip. legíny, tričko, dlhý tenky kardigan.
Sú to veci "na doma", ale vždy v stave, aby som v tom mohla vybehnut na ulicu.. 🤪
@belllinka Rifle, tričko, sveter, košeľa, najmladšia mať 7 a rada nosí doma šaty. My máme taký zvyk, že sa ráno dáme do stavu "ready to go" aj cez víkend. Dcéry vediem od mala k tomu, že človek sa upraví ráno, aby bol pekný pre seba.
@galinotchka a to vo veciach "ready to go" aj varíš a upratuješ? ČI máš niekoho na tieto práce a nič z toho nemusíš?

Inak u mojej maminy mam pyzama ktore som nosila ako cca 11 rocna . Vsetky obleciem a prane milion krat , vobec nie derave ani ako handra.
A oblecenie u nej na doma tiez storocne lebo ho milujem