Aké oblečenie na doma v zime nosíte?
Ahojte baby, čo nosíte doma v zime, aby to bolo pekné? Peknú teplákovu bavlnenu súpravu (Gant, Gant, Bench a pod) alebo skôr predĺžené bavlnené teplákové/mikinove šaty a legíny? Alebo dajte nejaké tipy na pekne a teplejšie kombinácie 🙂 vďaka. PS: ja v zime nemam rada v dome také teplo, aby som chodila len v šatách alebo krátkych nohaviciach na doma 🙂
@natalka13 v novych teplakoch chodim von na ihrisko alebo vylety. Sprane mam na doma
Teplaky leginy kratasy tricka popr mikina.. Bez podprsenky. Skratka aby som sa citila pohodlne. Nie som na modnom mole.
Ja som doma stále (práca z domu/ rd), takže nie je mi úplne jedno, čo dám na seba, ako keby som chodila domov až večer. Ja som v tom celý den, takže musí to byť pohodlné, ale mám aj nejaké krajšie veci (ale stále pohodlné) keď mám takú náladu. Bežne nosím legíny + dlhšie tričko, tepláky + tričko, legíny + dlhšia mikina, a mám aj nejaké domáce súpravy. Zo spodných častí mam rada leginy a tepláky Lelosi, tricka hocijaké, väčšinou mám jednofarebné H&M alebo F&F.
Holá chodim. .... tricko a nohavicky leto + v zime + leginy/teplaky.
To najhorsie, najstarsie a najvolnejsie, ale chcem na tom popracovat, ze budem nosit teplakovku alebo leginy s trickom, uplet v zime, nerozgajdane, nerozthane…v lete nosim trickove saty, kratasy tricko, pocas vikendu dakedy len pyzamo cely den 😀
Inak za mna super supravy kvalitny uzasny material na dotyk ma oysho, maju aj teplaky, leginy aj uplety, buded spokojna
Pyžamo 😁🤩
sveter a tepláky v zime 😀
Leginy s kasmirom (jemne, makke, netlacia), vysoke hrube ponozky alebo stucne (akonahle mam hole kotniky, idem zmrznut), tielko a vrch podla potreby (od kosele po svetre a mikiny).
A ja neviem preco ked niekto napise, ze nosi doma teplaky a leginy, ze to musi byt hnusne a vytahane. A ze sa tym podlieza latka 🤷♀️ ved mam normalne, cierne, sede teplaky/leginy a k tomu tricko 🫣 🤷♀️ ano, doma sa chcem citit pohodlne
existujú ženy, ktoré si vedia kúpiť dobre padnúce rifle. mám ich ako druhú kožu. takže áno, nosím rifle a tričko. nie každá chce chodiť vo vyžmolkovaných teplákoch.
Keď už chceš byť doma veľmi značková, vyberaj si aspoň lokálne alebo európske značky, ako fast fashion vyrobený v Bangladéši v otrasných podmienkach. Majme trochu zodpovednosť za túto planétu už konečne. Napr. tuto Čech Otakar Šenkyr vyrába krásne a pohodlné teplákovky, kľudne aj na von 🙂 https://www.virulent.cz/bestsellers/
toto je zase jedna z tých tém na rozpútanie hádok a sortovanie.. a ja som proste lepšia ako žena, čo si doma k deťom, vareniu alebo upratovaniu oblečie obnosené tričko, čo už by si nedala do práce alebo von, už je to podporovanie fast fashion, už zrazu nosí nekvalitné a neprírodné materiály, už si zrazu samu seba neváži a je rovno aj zanedbaná.. a neváži si ani svojho manžela, lebo už pre neho nechce byť/nie je atraktívna.. a navyše dáva zlý príklad svojim deťom 🤦🏼♀️ no jedna katastrofa, celé zle..
veď predsa ide o viac, ako len vyzerať.. 🤷🏼♀️
@majkat12 akurat som to isla napisat 😅 ze este aj v takejto prkotine sa dokazeme dotahovat a urazat. A predbiehat sa, ze kto je viac a “lepsi”… cele zle…
Tepláky doma nemám absolútne žiadne…na doma nosím poväčšine jeansy a nejake pekne pohodlne bavlnené tričko k tomu….
Rifle a klasicky top. Teplaky nenosim.
Pre mňa sú rifle najnepohodlnejšie oblečenie na svete, neznášam ich, nosím minimálne aj von, nie ešte doma.
Doma v lete ľahké šaty a pod nimi nič. Teraz široké tepláky, tielko a ak je chladnejšie mikinu na to, alebo legíny, dlhú tenkú mikinu, alebo teplakovu súpravu. V zime kasmirove pančuchy a šaty.
Nič vytahane, staré alebo zmolkove
@majkat12 ja trošku nerozumiem,ako sa dokáže niekto "opustiť" ,keď od malička bol naučený, vychovaný na doma mať to starsie obkecenie a videlk sme sa s mužom aj počas chodenia ...
Veď hádam ,keď som začala chodiť s mužom ,aj domov som k nim prišla.
Mal a stále má krásne karovane košele -material ako pyžamo ale také klasicke,dedkovske.vyzera v tom neskutočne sexi .ale riadne staré,sem tam zatrhnute .k tomu teplaky,sem tam aj diéru niekde mal...
Ja klasicky tepláky,legíny,staré veci....
Okolo dvora, chalupy, záhrady obidvaja....
A hlavne,tie legínky a tepláky či staršie šaty v lete sa hneď lepšie dajú vyzliecť,keď ma chce muž niekde oprieť...
Zateplene teplaky ale nie také volne a svetrík lebo mne je furt zima
@majkat12 krasne si to napísala 🥰. Plný súhlas. Je to des ako si niektoré myslia ze sú viac. Môj nosi doma aj tricka s dierami, ved ku praci stačí. A nevážim si ho o nič menej 😍
@rikarika na doma nosím veci čo chcem zodrať a vyhodiť. Sú tam aj 15 ročne kúsky, ktoré nie a nie dodrat. A sú prate miliónkrát. To isté môj muž. 🤔
V zime obyčajne tričko s dlhým rukávom a legíny alebo tepláky (teplaky musia mať na konci gumičku) mikinu neznášam mať na sebe doma 😅 a v lete s krátkym tričkom a legíny, keďže v našom byte je zimšie aj v lete.. aspoň mne .. a všetko normálne veci za lacno
No a moja dcéra chodí po byte jak dilino 😂😂 tepláky, kroptop a na to tu velikansku deku s rukávmi a kapucňou. 🙄 Už mi dvíha tlak ešte len to píšem. 😄
@fantaghiro21 🤭🤭
@kavasmliekom krásy puberty? 🤣🤣🤣
@tamta take niečo 🤣
Pyžamo alebo leginy/teplaky, tričko a mikina. Doma je doma nepotrebujem sa obliekať ako na modnu prehliadku a už vobec si neviem predstavit nosit po dome značkove supravy atd stači jeden flek od jedla a je po suprave :D.
Garderóbu 🤣🤣🤣
Stare tričko a legíny,ved doma nemusím byt nobl,ale v com sa citim super pohodlne.
Azda sa nebudem stále prezliekať,byvam v dome,vybieham vonku na zahradu ku kvietkam atď
Keď som chcela pekne, zistila som,že je to nepohodlne 🙂 takže čo najvolnejsie teplaky a tricko,nech môžem dýchať a byt v pohode 🙂

tak ja nosim teplaky aj o 3 cisla vacsie, kolkokrat s predranými kolenami, lebo som stále s deťmi na koberci, vytahane sprané trička, ktorých mi nie je luto, ked su od farieb, lepidla, detskych sopľov, sava, jedla a pod.