icon

Aké oblečenie na doma v zime nosíte?

23. okt 2024

Ahojte baby, čo nosíte doma v zime, aby to bolo pekné? Peknú teplákovu bavlnenu súpravu (Gant, Gant, Bench a pod) alebo skôr predĺžené bavlnené teplákové/mikinove šaty a legíny? Alebo dajte nejaké tipy na pekne a teplejšie kombinácie 🙂 vďaka. PS: ja v zime nemam rada v dome také teplo, aby som chodila len v šatách alebo krátkych nohaviciach na doma 🙂

galinotchka
24. okt 2024

@belllinka Áno, aj varím, aj v Tom upratujem. Ja v lete v šatách aj burinu trhám (máme len vyvýšené záhony). My často odchádzame z domu počas dňa, takže nás nič nezaskočí. Zoberieš kabelku a ideš...🙂

ktobytobolpovedal
24. okt 2024

@galinotchka no ja si neviem predstavit, ze vo veciach co upratujem “len vezmem kabelku” a idem von 🤷‍♀️

belllinka
24. okt 2024

@ktobytobolpovedal presne, veď keď varím, tak na mňa aj niečo prskne, kvapne, spotím sa pri šporáku, keď uprtaujem, tak to tiež nie je úplne čistá záležitosť.

galinotchka
24. okt 2024

@ktobytobolpovedal Tak ja nemám kategóriu oblečenia "na doma dobré". A teda neupratujem štýlom cardio, že som spachtená. My napr varíme ráno po 5 deťom obedy do školy. Potom idem do sprchy a dám si čisté oblečenie, takže nesmrdím od varenia... Ja chápem, že každý to má, ako mu vyhovuje.

ktobytobolpovedal
24. okt 2024

@galinotchka lebo ja napr.odnesiem maleho do skolky, vratim sa domov, prezleciem sa… ked idem o 11,30 po neho, tak sa zas prezliekam. Ja by som ani sediet doma na sedacke nevedela v rifliach napr.
Ale ako pises, kazdy sme iny a mame to inak ☺️

pikachu999
24. okt 2024

Tepláky legíny čierne šedé biele tričká voľné

witchlucia
24. okt 2024

Ja nenosím tepláky ani leginy, nosím bavlnené pančuchy a pohodlné šaty. Môžem si vyložiť nohy čupnuť či sedieť akokoľvek a furt to vyzerá dobre. Keď robím na dome špinavú prácu dávam si rifle alebo bavlnené nohavice

evansova
24. okt 2024

@jaskolka Zienky moje, ani netušíte, ako ste ma potesili. Myslela som si, ze to len ja, stara korytnačka, chodím doma bez podprsenky, v teplákoch a tricku. Aj som si to obcas vycitala, ale uprednostnila som pohodlie. Vidim, ze takychto nas je tu vacsina, hned sa citim lepsie.

autor
24. okt 2024

@galinotchka ja tiež nosievam normálne šaty nejaké ľahké na doma a mám to ako domáce oblečko, keď chcem ísť medzi ľudí napr do mesta, tak sa prezleciem, keď len na ulicu niečo vybaviť , tak pohoda

autor
24. okt 2024

@evansova ja by som sa lepšie necítila, treba si latku dávať vysoko a nie ju podliehať 🙂

autor
24. okt 2024

@moonlight1210 tiež uprednostňujem bavlnené a vlnene materiály, v lete ľan a viskóza. Inak niektoré mi tu píšete, že drahé súpravy a pod, lenže práve tie, čo spominam v pôvodnom príspevku sú aj po 3 rokoch ako nové. Lepšie ako si kupovať po jednom praní ďalšiu umelú súpravu zo sinsay a podporovať fast fashion..ešte Marco Polo má fajn veci...ženskejšie mi ale asi prídu tie mikinove šaty a legíny v zime...rifle na doma tiež nie a pyžamo si neviem predstaviť , že v tom mam byť počas dňa a v tom istom si ľahnúť do postele

autor
24. okt 2024

*podliezať

autor
24. okt 2024

Vďaka za tip na tú h&m kolekciu oblečenia na doma, netušila som, že majú, vyzerá to pekne na pohľad ..a inak, kvalitné veci nemusia mať cez celú hruď nejaký nápis...

autor
24. okt 2024

@witchlucia tie bavlnené pančuchy ma zaujali, kde kupuješ konkrétne? Aku farbu?

galinotchka
24. okt 2024

Ja to beriem aj tak, že moje oblečenie rovnako ako moje správanie je mojím deťom vzorom. Zároveň mi to príde nefair aj voči partnerovi sa opustiť a kašľať na seba. Navyše ak oblečenie sedí, je pohodlné vždy.

autor
24. okt 2024

@galinotchka vnímam to rovnako a vediem k tomu aj svoju dcéru. V diskusii má potešia všetky tipy na pekne estetické oblečenie na doma z prírodných materiálov. Možno niečo zaujímavé ešte nejaká zena spomenie 🙂

lentilka78
24. okt 2024

Ja najradšej doma nosím mužove tričká, alebo moje, nejaké pohodlné aj vytahane... A leginy alebo tepláky, hocijaké... Pripadne keď sú deti u starých rodičov tak len tričko a nohavičky 😊😁
Nepotrpim si a ani môj muž, ten nosí väčšinou len kratasove tepláky a občas si dá tričko, neznáša teplo...

nicoletta98
24. okt 2024

Ja by som nevedela sadnúť na gauč alebo nedajbože na posteľ v niečom v čom som bola von 🫣 by som hneď prala všetko 🤣 staré vyťahané 3x väčšie priateľove trička 👌🏼

gerrwie_girl
24. okt 2024

Čokoľvek co už nenosím do prace lebo je to sprane alebo mi to už nesedí alebo to ma zmolky 😀. Nikdy mi ani nenapadlo kupovať si oblečenie špeciálne na doma.

ajka30
24. okt 2024

teplaky a a cistobiele XL tricko ( mam ich asi 10)😂

blackcat8885
24. okt 2024

Leginy tie nosím iba doma medzi ludi nie pripadám si v tom ako nahá 😀 takže doma leginy tričko s dlhým rukávom teplé ponožky a papuče. Takže pohodlné. Neriešim žiadne značky nikdy. 80% veci mam zo sekaca. Okolo 20trj si dám sprchu nočnú košeľu a župan

tamitamitami
24. okt 2024

Komplety na cvičenie, vyzerám v tom dobre, nestojí to veľa peňazí a je to aj pohodlné. Občas aj teplákovú súpravu ale obyčajné čierne legíny + tielko.

elzena2
24. okt 2024

@13uzivatelka11 ja mam takuto súpravu, len v inej farbe, zo sashe. Z rebrovaneho upletu. Tie nohavice sú strihovo tiež trosku iné, ako klasické tepláky. Tepláky sú vacsinou hrubsie a s primesou polyesteru, bavlnene je ťažko zohnať. Čiže pre mňa je rozdiel material.

marlene
24. okt 2024

Neznasam vetu:“ na doma dobre“ . Preco by som mala chodit doma v starych , nemodernych popripade deravych vytahanych veciach? Preco by som sa tak mala obliekat pred ludmi na ktorych mi najviac zalezi? V lete nosim kratasy , saty , zvysok roka pekne siroke nohavice s tielkom a dlhsim svetrom, alebo trickove saty a leginy .

jovka
24. okt 2024

Ja doma nejradi nosim co? No tepláky!
( Kurvahosigutentag) A aj ja , rifle nechapem., z nich sa hned vyzliekam doma , v zime mikiny, v lete kratasy a tielko , nic extra značkové, deravé vyjadzujem , ale neprezivam to teda nejako, hlavne komfortne

natalka13
24. okt 2024

"Uz len na doma" moze byt tsk tricko.
Kto doma neznasa rifle nebude nosit stare ani nove a kto teplaky tak tiez mu snad neostanu stare vytahane kedze v novych asi do prace nechodil.

dvanastka
24. okt 2024

Celý rok nosim doma iba nočné košele. Keď je veľká kosa, tak si dám hruby župan.

fantaghiro21
24. okt 2024

To ,čo vyradim ,a nenosím už do mesta...
Alebo legíny , tepláky na lezernejsj štýl.
V lete kraťasy ,tielko,ak je moc teplo vrch plaviek a kraťasy ....
Každý deň na záhrade,doma prerabame, každý deň sa niečo robí ..
Rifle mať na doma,piclo by ma .explodovali by moje nohy,žily...

consuelle
24. okt 2024

Ja tričko,nohavičky a teple ponožky😂 v lete to iste, ale bez ponožiek😂😂😂😁Ked je návšteva u nas,dam si legíny.Keď odíde ,vyzliekam😅

natuliatko777
24. okt 2024

Vacsinou plesove saty a ktomu strikovane ponozky