icon

Aké oblečenie zbaliť na výlet do Londýna?

7. jún 2025

Ahojte. Poradil by niekto, kto je alebo bol v Londyne? Deti idu na 6 dnovy vylet do Londyna a ja netusim ake oblecenie pobalit. Malo by tam byt 17 az 23 stupnov len je to pri mori. Dakujem.

Strana
z2
eeffka
7. jún 2025

Ake velke deti a kufon na osobu?

zeldia
7. jún 2025

6 tričiek, 2x dlhé nohavice, 1 mikina, 1 nepremokavá bunda, ciapka/siltovka, 1x pyzamo, 1 prezuvky šľapky na izbu a do sprchy, možno tepláky. Prispôsobiť podľa programu aký majú a samozrejme je to zoznam pre jedno dieta.

autor
7. jún 2025
@zeldia

6 tričiek, 2x dlhé nohavice, 1 mikina, 1 nepremokavá bunda, ciapka/siltovka, 1x pyzamo, 1 prezuvky šľapky na izbu a do sprchy, možno tepláky. Prispôsobiť podľa programu aký majú a samozrejme je to zoznam pre jedno dieta.

@zeldia Dakujem. Nohavice by ste dali rifle? Maju exkurzie a navsetvy muzeii.

autor
7. jún 2025
@eeffka

Ake velke deti a kufon na osobu?

@eeffka 14 rocne a kufor na 15 kil 56 x 45 25 cm maju mat rozmery.

surriana
7. jún 2025

Vzhľadom na moje hygienické návyky a z prihliadnutím na to že je to dieťa( na oblečenie si nejak extra pozor nedávajú a ľahko sa zašpinia)asi takto......10x ponožky
10x trenky alebo nohavičky,10 tričiek,6 nohavíc,5 mikina/trigovica,
2-3 pyžamo , (neviem si predstaviť byť šesť nocí v jednom pyžame)náhradná obuv,prezývky,náhradná bunda.
Vždy balím deti tak aby mali jednu ,,súpravu " oblečenia na deň,+niečo navyše v prípade potreby prezliecť sa(zašpinenie a tak).

eeffka
7. jún 2025

To ma kufrisko 🤣 ja mam dievcata tak by sli, spodne pradlo, 5 triciek, 2kratasy, saty, 1dlhe nohavice,leginy ,mikina,pyzamo, hotelove slapky a tenisky na nohy aj do prirucnej by sa zbalili

autor
7. jún 2025
@surriana

Vzhľadom na moje hygienické návyky a z prihliadnutím na to že je to dieťa( na oblečenie si nejak extra pozor nedávajú a ľahko sa zašpinia)asi takto......10x ponožky
2-3 pyžamo , (neviem si predstaviť byť šesť nocí v jednom pyžame)náhradná obuv,prezývky,náhradná bunda.
Vždy balím deti tak aby mali jednu ,,súpravu " oblečenia na deň,+niečo navyše v prípade potreby prezliecť sa(zašpinenie a tak).

@surriana idu na 4 noci 5 dni ciatych tam a dva krat 24 hodin cesta v bude. Radsej by som bola keby sli lietadlom. Ako obliect na sk je v pohode ale pri mori to moze byt ine pocitovo. Dve pyzama urcite. Obmedzenie ma kufor kedze aj kozmetika a nahradne topanky pkus fen.

surriana
7. jún 2025
@eeffka

To ma kufrisko 🤣 ja mam dievcata tak by sli, spodne pradlo, 5 triciek, 2kratasy, saty, 1dlhe nohavice,leginy ,mikina,pyzamo, hotelove slapky a tenisky na nohy aj do prirucnej by sa zbalili

@eeffka až teraz pozeram tie rozmery 😅
Môj 10 ročný syn sa v piatok vrátil zo školy v prírode boli týždeň a kufor rozmery 50x70 a hrúbka 30 a to sa my zdalo ešte málo miesta 😅

autor
7. jún 2025
@surriana

Môj 10 ročný syn sa v piatok vrátil zo školy v prírode boli týždeň a kufor rozmery 50x70 a hrúbka 30 a to sa my zdalo ešte málo miesta 😅

@surriana no je to ten stredny. Do tabora bezne davam ten vacsi 70 x 50 a sprace sa ledva. Obmedzenie dala cestovka.

autor
7. jún 2025
@surriana

@surriana a ked?e su v puberte stale sa potia. Doma.minie na den aj dve tricka.

surriana
7. jún 2025

Tak koľko dní toľko gatí,tričiek,nohavíc,spodného prádla+to čo má na sebe.

surriana
7. jún 2025

Jasné,doma sa minie viac,ale tak doma operieme a majú k dispozícii kopu oblečenia.Uz na dovolenke nie,preto dávam vždy radšej viac.

baboobchod
7. jún 2025
@surriana

@surriana 10 tričiek, 6 nohavíc, 5 mikín a 2-3 pyžama na 4 noci? Omg 🤣🤣🤣

autor
7. jún 2025
@surriana

Jasné,doma sa minie viac,ale tak doma operieme a majú k dispozícii kopu oblečenia.Uz na dovolenke nie,preto dávam vždy radšej viac.

@surriana tak uvidim co sa zmesti do kufra. Aj velke topanky zabery dost miesta 😁

oslo1
7. jún 2025

Tak do Londyna, alebo k moru?
V londyne je 23 C teplo. Pri mory fuka, tam Bude zima.

julia_romeo
7. jún 2025

Si si ista tym Londynom? Lebo Londyn nie je pri mori...

abbey1
7. jún 2025

Tak do Londýna či pri more?
Niečo ľahké, čo môžu vrstvit.
Kedy idú? Momentálne je dosť chladno a prší.

abbey1
7. jún 2025

Prosím ta, k čomu 2 pyžamá???

surriana
7. jún 2025
@baboobchod

@surriana 10 tričiek, 6 nohavíc, 5 mikín a 2-3 pyžama na 4 noci? Omg 🤣🤣🤣

@baboobchod to je môj zoznam na 6 celých dní.......Až potom autorka upresnila.Ja a moje deti sa vyzliekanie zásadne pri práčke u nás neexistuje si na druhý deň obliecť niečo z toho čo sme na sebe mali predchádzajúci deň..

muchotrafka298
7. jún 2025

Kam idu? Lebo Londyn nie je pri mori a pri dnesnom nestalom pocasi nikdy nevies, ze ako tam bude.Pocasie sa v UK meni dost rychlo. Ale tak mozes pozriet na internete tesne predtym predpoved, ze ako tam ma byt a podla toho zbalit. Ak idu autobusom, tak kludne aj viac veci zbalit pre istotu.

autor
7. jún 2025
@muchotrafka298

Kam idu? Lebo Londyn nie je pri mori a pri dnesnom nestalom pocasi nikdy nevies, ze ako tam bude.Pocasie sa v UK meni dost rychlo. Ale tak mozes pozriet na internete tesne predtym predpoved, ze ako tam ma byt a podla toho zbalit. Ak idu autobusom, tak kludne aj viac veci zbalit pre istotu.

@muchotrafka298 idu sice autobusom ale ma obmedzenie stresny kufor

autor
7. jún 2025
@surriana

@baboobchod to je môj zoznam na 6 celých dní.......Až potom autorka upresnila.Ja a moje deti sa vyzliekanie zásadne pri práčke u nás neexistuje si na druhý deň obliecť niečo z toho čo sme na sebe mali predchádzajúci deň..

@surriana podobne aj u nas. Len kufor nepusti. Budem musiet asi pocitat dve tricka na den.

abbey1
7. jún 2025

A kde sa bude cez deň prezliekať? Ja nechcem byť zlá, ale ak ide o školský výlet, videla si program? Väčšinou tie deti ráno odídu z ubytovania a vrátia sa tam večer. Bude si prezliekať tričká a ponožky niekde pred múzeom na lavičke? A nosiť náhradné oblečenie celý deň na chrbte?
Veď ho zbal s rozumom. Jedno tričko na každý deň, detto spodné prádlo, 2 mikiny, nepremokavú bundu, nohavice, niečo na spanie.

oslo1
7. jún 2025

Kedy sem maju prist?
Toto Leto ma byt zase velmi teple.
Zrazky Tu mame minimalne a tento rok je extreme suchy. Teraz nam Tu konecne dobre prsi.
Takze za mna:
Pozeram, ze idu busom 24 hodin. Na cestu obliect hrubsiie teplaky a mikinu. Nabal dost snacku a ziadne bublinkove napoje, lebo ich z toho Bude brucho boliet. Za onych cias som cestovavala tiez busom. Nezabudnut na nafukovaci vankus na krk, opretie hlavy. Zakryje SA bundou.
Takze: jednom dlhe pyzamo. 10 KS spodneho pradla, mozes dostat menstruaciu... To iste aj ponozky.
10 KS top/tricka, 1 mikina, sveter na seba, jeden do kufra.
2ks gate(rifle, co nosi). Jedny topanky na seba.
Nezabudnut na lieky,EpiPen, poistenie.
Mas adresu, kde budu byvat?

autor
7. jún 2025
@oslo1

Kedy sem maju prist?
Zrazky Tu mame minimalne a tento rok je extreme suchy. Teraz nam Tu konecne dobre prsi.
Takze za mna:
Pozeram, ze idu busom 24 hodin. Na cestu obliect hrubsiie teplaky a mikinu. Nabal dost snacku a ziadne bublinkove napoje, lebo ich z toho Bude brucho boliet. Za onych cias som cestovavala tiez busom. Nezabudnut na nafukovaci vankus na krk, opretie hlavy. Zakryje SA bundou.
Takze: jednom dlhe pyzamo. 10 KS spodneho pradla, mozes dostat menstruaciu... To iste aj ponozky.

@oslo1 adresu nemam len Londyn a ubytko v rodinach, cestuju tento utorok. Do autobusu si maju zobrat deku a vankus. To mame poriesene, lren som nevedela ako na den lebo ja ked som bola v Barcelone pres rokmi a bolo 17 stupnov bola kosa. A ako je v domoch? Dlhe pyzama ok?

autor
7. jún 2025
@oslo1

Kedy sem maju prist?
Takze za mna:

@oslo1 kratasy este netreba vsak? Menzes uz mala minuly tyzden tak je to ok. Poistenie maju vramci zajazdu.

oslo1
7. jún 2025

V domoch je teraz teplo.
V UK je normalne, ze je vnutri chladnejsie, domy su nezaizolovane a kuri SA minimally. Teraz si uz ludia davaju domy izilovat, tak ako kde.
Dlhe pj je ok.

oslo1
7. jún 2025

Nech si zoberie aj kratasy. Ja uz nosim kratasy.
Aby nebola prekvapena, ze rodic ide v zimnej bunde a decko s kratkymi gatami. Deti su Tu velmi otuzile.

autor
7. jún 2025
@oslo1

Nech si zoberie aj kratasy. Ja uz nosim kratasy.
Aby nebola prekvapena, ze rodic ide v zimnej bunde a decko s kratkymi gatami. Deti su Tu velmi otuzile.

@oslo1 moja je na atb este takze nachylna ale tak 3/4?jedny pre istotu

belllinka
7. jún 2025
@surriana

@surriana to kazdy den peries komplet oblecenie celej rodiny, este aj rifle, mikiny, bundy?? To uz je dost prehnane 🤦‍♀️

Strana
z2