icon

Aké oblečenie zvoliť do Tatier pri daždi?

8. júl 2025

Maminy, ake vetrovky mam zbalit do Tatier, ked ma byt 11-20stupnov a dazd🙁 Softshellky, ci dake podsite sustacky? Diky.

viestta
8. júl 2025

nepremokavu sustiacku a mikinu ak by bolo chladno. A samozrejme prsiplaste

autor
8. júl 2025
@viestta

nepremokavu sustiacku a mikinu ak by bolo chladno. A samozrejme prsiplaste

@viestta prsiplaste nemame😕

pralinka86
8. júl 2025

Prsiplaste mas aj v dm.. a brala by som asi aj softshellku aj tenke.. aj tenku čiapku/celenku.. ak bude 11 a fucat, dazd do toho, nic moc.. topanky tiez aj vyssie

anonym_c449ec
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prsiplaste dokupite, ci je s tym problem?

jamidea
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak si kup. To je zaklad. Ak bude prsat budes lezat v izbe?

jamidea
8. júl 2025

@anonym_autor hlavne teple veci brat, vyzliect sa vies skoro vzdy ak nemas co na seba, je to zle. Som teraz v italy a trochu mrzneme, hoci mam po 1 mikine aj bundicke aj dlhe gate aj dazdnik

autor
8. júl 2025
@pralinka86

Prsiplaste mas aj v dm.. a brala by som asi aj softshellku aj tenke.. aj tenku čiapku/celenku.. ak bude 11 a fucat, dazd do toho, nic moc.. topanky tiez aj vyssie

@pralinka86 dakujem.pozriem 🙂

autor
8. júl 2025
@anonym_c449ec

@anonym_autor prsiplaste dokupite, ci je s tym problem?

@anonym_c449ec kde narychlo?

autor
8. júl 2025
@jamidea

@anonym_autor tak si kup. To je zaklad. Ak bude prsat budes lezat v izbe?

@jamidea dazdniky nestacia?

autor
8. júl 2025
@pralinka86

@pralinka86 topanky prechodne uz zbalene

autor
8. júl 2025
@jamidea

@anonym_autor hlavne teple veci brat, vyzliect sa vies skoro vzdy ak nemas co na seba, je to zle. Som teraz v italy a trochu mrzneme, hoci mam po 1 mikine aj bundicke aj dlhe gate aj dazdnik

@jamidea ach.nas to prekvapilo.mam zimne veci uz odlozene.ale ved pohladam

ibrunova
8. júl 2025

Zimné veci vám netreba. Stačia prechodné

terezia74
8. júl 2025

@anonym_autor bez pršiplaštov by som do Tatier nešla, poučila som sa na prvej dovolenke pred 20timi rokmi

iwesska
8. júl 2025

Bud take jemne vatovane jesenne bundy alebo softshellky. V Tatrach ked sa ochladi,tak vie byt zima aj v lete.

viestta
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak kupte. v lete je to do Tatier nevyhnutnost

viestta
8. júl 2025
@anonym_autor

@jamidea ach.nas to prekvapilo.mam zimne veci uz odlozene.ale ved pohladam

@anonym_autor ked sa chces prechadzat len kolo Strbskeho, to mozes aj s daznikom, ale do prirody len blazon chodi s dazdnikom

autor
8. júl 2025
@ibrunova

Zimné veci vám netreba. Stačia prechodné

@ibrunova aj tie mam odlozene😅😁

autor
8. júl 2025
@iwesska

Bud take jemne vatovane jesenne bundy alebo softshellky. V Tatrach ked sa ochladi,tak vie byt zima aj v lete.

@iwesska my chodime kazdy rok a zatial vzdy v lete tam bolo max na mikinu no a v zime sme jasne zababuseni😁teraz mi pocasie urobilo skrt🙉ked mam brat na 11st jesenne veci a na 20st letne😁

ibrunova
8. júl 2025
@anonym_autor

@iwesska my chodime kazdy rok a zatial vzdy v lete tam bolo max na mikinu no a v zime sme jasne zababuseni😁teraz mi pocasie urobilo skrt🙉ked mam brat na 11st jesenne veci a na 20st letne😁

@anonym_autor zober viac vrstiev tenších vecí.