Aké oblečenie zvoliť do Tatier pri daždi?
Maminy, ake vetrovky mam zbalit do Tatier, ked ma byt 11-20stupnov a dazd🙁 Softshellky, ci dake podsite sustacky? Diky.
nepremokavu sustiacku a mikinu ak by bolo chladno. A samozrejme prsiplaste
@viestta prsiplaste nemame😕
Prsiplaste mas aj v dm.. a brala by som asi aj softshellku aj tenke.. aj tenku čiapku/celenku.. ak bude 11 a fucat, dazd do toho, nic moc.. topanky tiez aj vyssie
@viestta prsiplaste nemame😕
@anonym_autor prsiplaste dokupite, ci je s tym problem?
@anonym_autor hlavne teple veci brat, vyzliect sa vies skoro vzdy ak nemas co na seba, je to zle. Som teraz v italy a trochu mrzneme, hoci mam po 1 mikine aj bundicke aj dlhe gate aj dazdnik
Prsiplaste mas aj v dm.. a brala by som asi aj softshellku aj tenke.. aj tenku čiapku/celenku.. ak bude 11 a fucat, dazd do toho, nic moc.. topanky tiez aj vyssie
@pralinka86 dakujem.pozriem 🙂
@anonym_autor prsiplaste dokupite, ci je s tym problem?
@anonym_c449ec kde narychlo?
@anonym_autor tak si kup. To je zaklad. Ak bude prsat budes lezat v izbe?
@jamidea dazdniky nestacia?
@pralinka86 topanky prechodne uz zbalene
@anonym_autor hlavne teple veci brat, vyzliect sa vies skoro vzdy ak nemas co na seba, je to zle. Som teraz v italy a trochu mrzneme, hoci mam po 1 mikine aj bundicke aj dlhe gate aj dazdnik
@jamidea ach.nas to prekvapilo.mam zimne veci uz odlozene.ale ved pohladam
Zimné veci vám netreba. Stačia prechodné
@anonym_autor bez pršiplaštov by som do Tatier nešla, poučila som sa na prvej dovolenke pred 20timi rokmi
Bud take jemne vatovane jesenne bundy alebo softshellky. V Tatrach ked sa ochladi,tak vie byt zima aj v lete.
Bud take jemne vatovane jesenne bundy alebo softshellky. V Tatrach ked sa ochladi,tak vie byt zima aj v lete.
@iwesska my chodime kazdy rok a zatial vzdy v lete tam bolo max na mikinu no a v zime sme jasne zababuseni😁teraz mi pocasie urobilo skrt🙉ked mam brat na 11st jesenne veci a na 20st letne😁

nepremokavu sustiacku a mikinu ak by bolo chladno. A samozrejme prsiplaste