Aké peňaženky sú najodolnejšie a vydržia roky?
Ahojte, po dlhej dobe sa mi pokazila peňaženka, kupovala som si ju ešte ako študentka tuším v deichmanne. Teraz prezeram internet a je ich strašné veľa, máte nejakú kvalitnú aby znovu vydržala aspoň 5 rokov? Ďakujem
@columbovazena Úplne si to vystihla....len čítam s otvorenou hubou, aká značka ešte nebola spomenutá, akoby sa tu baby predvádzali, že ktorá má viac peňazí🙈
@columbovazena autorka sa pýtala aké mame peňaženky. Mali sme napísať len cenu? Ah žena 😂 buď dopraj druhým alebo nepíš sprostosti🙏 nikto sa tu s ničím nechváli ;)
@mandarinka555 Z môjho pohľadu je to totálne trápne.. Dospelé ženy.. By som sa pod zem zahrabala.. A áno, z ich pohľadu asi "značková" peňaženka znamená prachy, ale vôbec to tak nie je, však vieme
Ja stále prázdnu😅
Ja mám Tommy Hilfiger už asi 5 rokov, nedám na ňu dopustiť .. je veľká, karty sa tam zmestia pomariu 😂 ale nie je kožená, je látková
mam kozenu "no name" kupovanu v malej kamennej predajni nahodne. Je mala, sikovna, stala ma do 30€ a mam ju 3.rok a stale vyzera rovnako. Muzovi som kupovala pred 8.rokmi kozenu na remeselnych trhoch, cenu si uz nepamatam, ale drzi perfektne, len je zvonku "vylestenejsia" a to ju teda muz nesetri absolutne nijako. Predtym som mala tusim stradivarius, ta drzala tiez dlho. Niekedy je to asi o stasti na dany kus.
Pred cca 10r bola ako darček k parfému v Marionnaud. Ale už je na nej badať opotrebenie.
Ono je to v podstate jedno aká značka. Ak je kvalitná vydrží.
Ja som si kúpila cez Aliexpress a mám ju už 4 rok 😃 a ešte dlho budem mať 😁 nie je všetko o značke ✌️
Ja mam z Lidla, az sa hanbim 😁. Ma ani neviem kolko rokov, absolútne jej nic nie je.
Ja mam z cinana za nejakych 5-7euri. Penazenku vyberam podla farby, musi byt vzdy pekna cervena.
@columbovazena z tvojho pohľadu. Nie je to objektívny fakt. Ja mám Guess a z môjho pohľadu značka nehovorí o kvalite človeka. Je to bežná značka. Každá druhá žena má niečo z Guess, čo Kors. Proste iba zakomplexovaný človek sa môže toho cítiť blbo.
Autorka
Mám Guess už aj sedem rokov, je geniálna, ale už začína haprovat zips.
Vzdy bleda, velka a kozena … vyberam podla poctu priehradiek. Ale ja mam 1 penazenku 10 rokov
@columbovazena zahrabat sa pod zem? Preco? Na otazku - aku mas penazenku odpovedam - kozenu z Talianska, obycajnu z Parfois a este jednu Furla. Ci len tie, ktore maju no name z polyuretanu mozu pisat?
žiadnu hotovosť nevyberám,platím len mobilom a tie tri doklady mam v puzdre v ktorom mám mobil, kupovala som si také cez ali express a je tam aj prepážka na drobne a nejaku tu občasnu bankovku aj doklady, tým pádom eliminujem zabudnutie bud peňaženky alebo mobilu doma , fungujem tak už 5 rokov
Guess
@mirage Ja tiež nechápem, tieto blbé reči. Kto sa komu chváli? Však autorka položila otázku a niektoré jej tu dávame adekvátne odpovede. Za mňa Michael Kors - cez 10 rokov a stále ako nová.
Mam z mohita...uvidíme koľko vydrzi
stale musi byt cervena a kedze ju pouzivam iba tak na obcianske a preukazy poistenca a mince do kosika 😂 tak mne vydrzi aj 30 rokov teraz mam wuch...platim.vsade hodinkami
@columbovazena fuuuu. Tu teda smrdi zavist. Baby pisali tie znacky preto, ze su evidentne kvalitne, nie aby sa chvalili. Jasne, ze penazenka od činana nevydrzi to co LV, alebo Dior. Autorka sa pytala, zeny odpovedali. Neprežívaj.
Lara bags, ja som veľmi spokojná
Za mna ziadnu. Co nemam tak sa neda stratit alebo ukradnut 🙂 Takze sice nejaku mam ale ak sa da tak nenosim.
Hlavne si ujasni či chceš dlhú alebo kompaktnú. Mne vadilo mať malú peňaženku, v ktorej sa mi ohýbali bankovky a mala som mini priestor na mince, tak som ju vymenila. V oboch prípadoch išlo o LV a s kvalitou som bola a aj som spokojná.
Mam wuch a som spokojna
@mamamasama 🙂 :D. Už som sa bála, že tu nedôjde slepica s tym typickým kydom, že " závisť
" ;D :D Bože, ženy sa preberte niektoré, čo akože mám závidieť? A načo vlastne? Nechápem, závisť niečo vyrieši, budem mať také aj ja potom, či ako? A čo mám závidieť, peňaženku ? To ako vážne? 🙂 🙂 Si smiešna. BTW: Keby som chcela mám týchto značkových peňaženiek za vagón, ale nemám tu potrebu
Mám z Kiku, už asi 7 rokov 😃. Ja by som si už aj kúpila inú (aj keď tejto nič nechýba), ale žiadna mi tak nepadla do oka.
Ja mam z CCC nie moc drahá už dlhé roky.... cca 8rokov alebo aj viac
nenosím peňaženku 🙂))

Coccinelle, mám ju 6 rokov a je ako nová. 🫠