icon

Aké peňaženky sú najodolnejšie a vydržia roky?

2. dec 2024

Ahojte, po dlhej dobe sa mi pokazila peňaženka, kupovala som si ju ešte ako študentka tuším v deichmanne. Teraz prezeram internet a je ich strašné veľa, máte nejakú kvalitnú aby znovu vydržala aspoň 5 rokov? Ďakujem

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
mamamasama
3. dec 2024

@columbovazena jojo, všetky sme slepice, len ty si hviezda. 🙈🙈🙈😅 Nestrápňuj sa už, prosím ťa. Raz si možno aj ty budeš môcť kúpiť niečo luxusné.😘

majlo1234
3. dec 2024

Ja mam uz par rokov kozenu penazenku jednej sportovej znacky, a sak uz vyzera hnusne. Teraz aom si na vianoce pod stromcek kupila kozenu liebeskin berlin, na pomak aj pohlad krasna a nezruinovala mi rozpocet😀

annie6
3. dec 2024

Jednu mam uz hadam aj cez 10rokov este z dovolenky v Bulharsku a novsiu asi rocnu z Robel a zatial drzia obidve

columbovazena
3. dec 2024

@mamamasama 🙂 🙂 Ty si celá luxusná 🙂🙂 Hlavne tvoja inteligencia .

alantroj
3. dec 2024

kozenu, ale uz sa mi po rokoch para tak pod stromcek som si zapriala novu tiez kozenu vybrala som coccinelle

alantroj
3. dec 2024

@fairyy ved spravne.podla vychodnej filozofie cervena prinasa peniaze nie? j

kikulienkadd
6. dec 2024

Ahoj,ja mám koženú peňaženku z obchodu KARA. Odporúčam.

lenka.25
6. dec 2024

Ja mam samsonite už asi 6 rokov a tento rok som zháňala mamine na Vianoce, ale oni už dámske peňaženky nevyrábajú , tak som kúpila koženú od wojas, ale či niečo vydrži netuším, išla som podľa požiadaviek ako má vyzerať 😀 , hlavne vnútro teda

w3ronika77
6. dec 2024

Ja tiez kupujem vuch, ale nevydrzia dlho, take 2-3roky priemerne. Ale teda nemam kozenu, vzdy mam nejaku vyhliadnutu a kupim ju ked maju akciu.

monikabotosova
6. dec 2024

Wuch má krásne, kupoval mi priateľ prvé Vianoce. Po troch rokoch je už v hroznom stave 😃 už minulý rok som si vravela, že je v hroznom stave 😂 Ale vzhľadom na cenu by som si ju asi vybrala znova, ja aj tak nie som ten typ čo má jednu peňaženku 20 rokov 😃

gabika20
6. dec 2024

Ja mám VUCH a som spokojná

chillibubble
6. dec 2024

ja neodporucam dajanu rodriguez. zips z maleho vrecka sa mi odtrhol mozno po 2-3 mesiacoch pouzivania. a penazenka je modra, leskla a uz je vidno "zazltnutie" z nosenia. a draha bolav povodnej cene podla mna velmi. ja som ju kupila vo vacsej zlave ked mali na penazenky.

chillibubble
6. dec 2024

@columbovazena nechapem co je trapne na znackovej penazenke... ja teda uprednostnujem kvalitu, aby veci co najdlhsie vydrzali. ked tu citam, ze im tie penazenky drzia aj 10 rokov, rozmyslam ze na taku zacnem setrit.

zmrzlinka2021
6. dec 2024

@columbovazena tvoje reakcie sú dosť nešťastné

hederamonstera
6. dec 2024

Este ked som bola pubertiacka, som si cez ebay alebo wish objednala taku jedmoduchu “kozenu”. Je stale ako nova, no dobre, trosku obite rohy ale doteraz som si to ani nevsimla, kebyze niet tejto diskusie😀 co moze mat? 15 rokov?😅

laurika999
6. dec 2024

Lara bags je fajn

petrooshka
6. dec 2024

"teenagersku" na suchy zips, s retazou,kupenu asi pred 20-timi rokmi kdesi v Šturove neznačkovej predajni...pre istotu som si vzala dve,ciernu a cervenu,lebo mali napis KoRn,zatial stale pouzivam jednu a druha caka "nova" v sufliku 😅 som spokojna 😃 neviem,ci nestali ale 50-100 korun 😅

maialeo
6. dec 2024

Campomaggi

maialeo
6. dec 2024

@chillibubble tak to je tusim plastovy vyrobok.... nejak nerozumiem tomu osialu z tych vyrobkov. Dalsi zbytocny plast na svete.

luizina
6. dec 2024

@majlo1234 liebeskind su velmi dobre, kvalitne veci, aj ja sa chystam si dalsiu kupit od nich, ked bude v akcii niekde. Teraz mam MK, ale uz je trocha opotrebovana, tak ako sa ohyba, ale inak vyzera stale super.

sofiakr
6. dec 2024

Nechapem ake detinske,autorka sa pytala ktore su podla zien kvalitne,mali napisat zelena 5x 10 cm?Baby odpisali s ktorou znackou su spokojne a s ktorou nie.

ivanka12311
6. dec 2024

Wuch

chillibubble
6. dec 2024

@maialeo teraz co myslis? penazenka je kozena. nafarbena, ale je to koza. ten zips neviem, to mohol byt plast.

arieska
6. dec 2024

ja mám už druhú z MOHITO. kupujem veľkú aj pre karty a doklady a max spokojnosť. Cena cca 10 € a vydrží aj 5 rokov.

hruska91
6. dec 2024

Pridám sa - ja dlho chcem peňaženku - aby mince boli na také to retro zapínanie. Ako niekedy. Viete aké myslím? Neviem ti opísať. Také oproti sebe kovové zapínania :D Nie na zips. Videla som raz takú v deichmnane, ale išlo to odopínat veľmi veeelmi ľahko.
Inak Ešte sa mi nestalo aby zips vydržal a to som mala aj lara bars, aj 2x wuch aj roxy.

kdzejcmen
6. dec 2024

Ja mam presne tuto z Avonu uz min. 6 rokov a vyzera ako nova, ale je fakt, ze ja si na veci davam pozor, ale nosim ju vsade, uz mi aj spadla a tak (fotka je narychlo z MK, dufam, ze ked ju autorka uvidi, ze sa nenahneva 🙂, ale inu foto som nenasla). Je velka, prehladna a zatial bez skrabanca.
@columbovazena spomenut znacku v tomto kontexte ma svoje opodstatnenie lebo moze pytajucu sa nasmerovat k spravnemu tovaru, kvalite. Nie je to o chvaleni :D kto by sa uz len chvalil, ze ma penazenku z Avonu :D
Mier a laska 😘

1312dominika
6. dec 2024

Wuch som mala a nevydržala ani rok teraz mám od Dajana Rodriguez a som spokojná stále je krásna ako nová

petrooshka
6. dec 2024

@macatt asi sme ju kupovali v rovnakom obchode 😅 moja je tiez tak na tom.. vlastne..pockaj... Klamem 🤔 moja je plna,ale bločkov 😃