Aké sexi šaty sú vhodné pre 37-ročnú matku?
Žienky s dobrým vkusom, dajte tip na nejaké sexi šaty vhodné pre ženu/matku 37 r. Niečo nie vulgárne, ale pritom svieže, sexi, za čím sa muži (aj ženy) otočia 😁, neformálne, na letné večery. Ďakujem 😘
@princkrason Akú AI si použil?
Autorka keď tu naposledy bola podobná téma, nedalo mi to a večer som po dlhšom googleni našla značku Last queen. Ak ti nevadí farebnosť a vzory, vyberieš si. Len neviem posúdiť či je tá ich stránka kóšer a či by sa šaty dali vrátiť keby nesadli.
@lenkakravcova no ja v 37 rokoch urcite nemam vraskavy dekolt 🙈 citim sa mlado, aj vyzeram mlado 🤷
@kofa77 to chápem. Mňa len zarazilo, že autorka napísala že je to tak pre starú ženu. Čo mi príde odveci. Keby napísala, že proste jej sa nepáčia a chce viac odhalené - tak to beriem. Nepáčilo sa mi to vyjadrenie ako keby ženy, ktoré to vidia inak vyzerali ako zo starobinca (čo vôbec nie je pravda).
@katka700 su pekne, ale skor romanticke, take saty som nosievala doteraz, teda stale nosim. Teraz hladam nieco ine
@lenkakravcova ja som nenapisala, ze su pre stare zeny, ale ze svoj styl si takto nejak predstavujem, ked ja budem mat 60+. A nenapisem, ze sa mi nepacia, lebo sa mi pacia, su pekne, mile, ale nie su sexi, co bola moja poziadavka.
@stanulienkat ja som nepísala tebe, buď taká dobrá, nevyjadruj sa k mojím foto a myslí si o tom svoje teta,
fu strašné ...
ak nevieš móda sa opakuje ...
@estellas kto je moslimka? autorka? či tá baba , čo pridala foto? Tak neviem.
@elenka.k lenkakravcova je moslimka. Ja som ateista 😉
@elenka.k si na verejnom fóre a ja sa môžem vyjadrovať k čomu len chcem. Keď si si nevšimla, aj ty si sa zapojila do diskusie, kde všetci diskutujeme. Pekny den.
aha, už rozumiem, vďaka za objasnenie
autorka, kúp si také šaty v ktorých sa cítiš, krásna, sexi a pohodová k deťom 😉
@stanulienkat ale foto som pridávala autorke
ješkove oči , nie je tú ani jedná téma, kde sa nenájde aspoň jedná - baba - ktorá rada rýpe
Vďaka za pekný deň, ale si to skazila
Baby, nehadajte sa, prosim. Ved to mohla byt super modna debata. Netreba urazat nikoho vkus, ja di myslim, ze kazdy kusok si najde svoju majitelku, ktora ho vie nosit.
@lenkakravcova tak pre staru zenu nie, u nas stare zeny nosia tristvrtove nohavie neurciteho stryhu, saty s halucinogennym vzorom a nejake polyesterove tricka😀
styl Feri Joke a jeho Maja😀
ty mas styl, ktory vychadza z vasej viery, nic viac nic menej, takto s aobliekate za nejakmy ucelom.
zeny u nas, resp. nemoslimky si to neoblecu, ale ako stara urcite nevyzeras
@elenka.k no praveze to mali byt saty, v ktorych nebudem travit cas s detmi, ale napr.na rande s priatelom. Nieco, co by som vedela potom vysperkovat, doladit serepetickami 🤭 lebo saty nosim bezne, ale hodin na seba lahke letne saty a idem von s detmi bez dalsich specialnych uprav. Teraz hladam cosi vynimocne, co zo mna urobi zenu, za ktorou sa proste ludia otocia 😉
autork aa overal? ak si stihla s malymi prsiami, overal by ti isiel a vyzerala si aspon inak, ako vsetky tie cice v sexy satach
@kofa77 😂 ze s halucinogennym vzorom, som sa pobavila... Ale vystihla si to, a prave preto som ja napisala, ze v takychto satach si samu seba predstavujem v tom veku, lebo su pekne, vkusne a zakryju mi uz potom aj tie vrasky na dekolte
ooch, ze stryhu😨
idem sa hanbit
@kofa77 priznam sa, ze nikdy som ziaden neskusila 🤷 nejako sa s tym neviem stotoznit. Milujem sukne, saty, lebo su zenske. Overal mi pride taky, ze su to zbytocne nohavice. Netvrdim, ze to na niektorych zenach nevyzera super, ale ja proste nie som na gate. Pacia sa mi aj tie volnostrihove nohavice, co sa teraz nosia, ale su to nohavice, tie ja nosim snad len na sport 🙈
pozrela si si linky, čo som ti napísala? podľa mňa tie červené sú krásne.... ten posledný to bol tuším
poplietlo ma to slovo: matka
https://answear.sk/p/overal-sisley-cierna-farba...
ja som minimalista, mne sa tento paci. kt omu pekne stekle paskove, cervene pery a ides.
@elenka.k mne sa pacili tie kratke cervene. Nestihla som este reagovst, ale klikam na vsetko, co mi posielate.
@kofa77 no a k tym cervenym peram... Nejak si neviem najst ten svoj spravny cerveny ruz... Kedysi som nosila, minule som si isla kupit a cele zle, zdalo sa mi, ze ani jeden mi nesedi. Cim to je? Nezvyk? Cudna farba pleti? Ja pravda, ze som este nebola opalena, teraz by to mozno vyznalo inak.
@kofa77 tie su pekne a myslim, ze by mi aj sedeli, len ako ich doladit, doklepnut, aby to bolo top?
@kofa77 a este najst skor ich lacnejsiu verziu 😂
@kofa77 toto sa mi deje furt, ze ked mi nieco padne do oka na prvy pohlad, tak cena ma potom preberie z reality 😂
uplne jednoducho, cierne paskove sandalky na opatku a vlasy by sa mi paciliatake tie holuvudske vlny, zacesane na jednu stranu. jemny makeup. len linka a ruz, asi by som uz cerveny nedavala, aby sa nebilo a nebolo to vulgarne.
ja vzdy vyberiem veci s najvyssou cenou, aj ked ju ani nevidim, tu cenovku, to je taka zazracna vlastnost
@kofa77 tuto schopnost mam aj ja... Az sa niekedy pytam, ako to robim... No ale teda pekne saty nwozaj
https://modivo.sk/p/imperial-koktejlove-saty-a9...
ale zas cierne

A dalsia moja oblubena je bronyfashion.sk 🙂