icon

Ako dlho vám vydrží jedna kabelka?

oblaacik
23. aug 2024

Ahojte, pred necelym rokom som si kupila kabelku, znackovu, nebola najlacnejsia. Sice mi posluzila uzasne, zmestilo sa mi do nej vsetko co som potrebovala fakt bola mi akurat, aj vyzorovo sa mi strasne pacila a mala som ju velmi rada. Po nie dlhom case nosenia sa mi ale znicili tie kruzka ktorymi boli ramienka pripojene o kabelku. Zo 4 sa pokazili 2, sla som na ulici a proste sa mi ramienko odoplo a ten kruzok spadol. Nakoniec kabelka skoncila takto. Po asi 10 mesiacoch. Teraz si planujem kupit novu kabelku, najradsej by som si kupila taku istu len mozno v inej farbe ale bojim sa ze sa to stane zas. Preto sa chcem opytat, ako dlho vam sluzi jedna kabelka?

Ako dlho vám vydrží jedna kabelka?
Strana
z3
nelca0510
23. aug 2024

@michaela412 Wuch nie. Peňaženka po dvoch týždňoch - odpadol zips,reklamácia. Poslali ďalšiu,tá po pol roka tiež do odpadu,už som nereklamovala.

momoqui
23. aug 2024

@oblaacik guess kabelky su nekvalitne, zial. Odporucam reklamovat. Ja mam najlepsiu skusenost s kabelkami MK

kiki68
23. aug 2024

@tramtada31 ked MK ma dva rozne segmenty. Aspon to som postrehla. A ta kvalita ide pomaly pri vsetkom nejak dole vodou. Ale tak ked pytaju 700eir za tu kabelu, tak to ma nieco vydrzat. Ja mam MK ( tu lepsiu verziu, co mala len mini logo) z koze to je teda nerozbitny kus, taky terminator medzi kabelami 😂

kiki68
23. aug 2024

Ja neviem, ale Guess je za mna kvalitou hodny kabelky za 20 eur. Strasne zosite, to uz tie no name talianske kabele su kvalita a to stoja naozaj menej. Guess jedine skrz nejaky dizajn, to je tak na rok, ak vobec.
Ja som kupila kdesi Zac Posen, za nejakych cca 150/ 200 eur bol a teda to je velmi kvalitny kus, co to uz prezilo .

janickacrazy
24. aug 2024

@oblaacik ja nosím jednu kabelku veľmi dlho, kým sa nerozpadne, nepotrpim si na nejaké značky, momentálne mám jednu, čo som dostala ako darček asi 8 rokov dozadu a stále vyzerá v pohode

marca12
24. aug 2024

@oblaacik Ja by som to dala opravit obuvnikovi. Ak nebola najlacnejsia a je oblubena,tak oprava sa oplati.

princezna_bosorka
24. aug 2024

@oblaacik ja uz 5 rokov nosim jednu a tu istu kozenu kabelku, ktoru som si kupila v secondhande a furt drzi... (a mari sa mi, ze som za nu dala 20eur). tamto musel byt nekvalitny sunt

katka700
24. aug 2024

@oblaacik Kedysi som nosila koženkovu made in PL. Pri skoro každodennom nosení vydržala 3 roky. Potom som kúpila koženú neznackovu od baby čo ich šila a predávala na fleri. Mám ju 15 rokov. Jediné čo sa na nej pokazilo bol bežec na zipse.

oblecenie99
24. aug 2024

Wuch je jedna predražená katastrofa, mala som od nich jednu malú, a jednu väčšiu kabelku, potom som dostala do daru ešte jednu takú malú a na veľkej sa mi po mesiaci rozparala časť, ktorá držala remienok, na malých sa mi rozpadla a zlomila pracka. Mala som ešte jednu peňaženku, tá tiež dlho nevydržala. Za mňa veľké NIE.
Stará dobrá Carpisa, spomínate si? Sú oni ešte? V KE mali predajňu v Auparku, tak od nich mi kabelky vyhovovali všetky, doteraz nejaké mám, a to je už cca desať rokov, ak nie viac.

lakebabe
24. aug 2024

@oblecenie99 carpisa už asi neexistuje zmizla odvšadiaľ na nich som aj zabudla , mali aj dobre kufre, ale ku koncu už ani tie kabelky neboli extra výhra kvalitou co som mala

tilly
24. aug 2024

Vyskúšaj reklamáciu alebo brasnara.
Inak veľmi kvalitné kabelky sú coccinelle, ja ich mávam roky a ešte predávam za slušné ceny a sú ako nové. Kvalitná teľacia koža a precízne spracovanie. Mám aj tu spomínané MK, čo je podobná cenová hladina, ale neporovnateľná kvalita.

tilly
24. aug 2024

@lakebabe v Taliansku je carpisa.

lakebabe
24. aug 2024

@tilly lebo tu bola všade v Auparkoch a už dosť rokov ju nevidno na sk už asi skoncili

tilly
24. aug 2024

@kiki68 to tak býva, že keď má niečo veľké logo alebo logo po celej veci, tak je to nižšia trieda, keď je len malé logo niekde na okraji, tak je to lepšia, kvalitnejšia trieda. Tiež mám MK, len nenápadné logo v strede a nosím v nej kilá vecí a drží 🙊

tilly
24. aug 2024

@lakebabe úprimne, to som si nevšimla, lebo tu po nakupakoch nechodim, ale pri Benátkach v novente majú obchod a v Miláne na tej nákupnej ulici som to tiež 100% videla teraz v júni.

lakebabe
24. aug 2024

@tilly roky bola aj tu , ale od covidu zmizla, takže asi už náš trh je ukončený

3petka
24. aug 2024

@oblaacik no ja mám kabeliek asi zo 10 rôzne veľkosti, štýly, farby. Mením podľa nálady, ročného obdobia a kam idem.
Teraz mám síce prestávku lebo nosím len prebaľovacia tašku ale pekne na mna čakajú v skrini 😂😂
Ak kupujem tak take čo sú normálne okolo 50 ale vždy počkám na akciu a mám ich aj za polovicu ( väčšinou desiqual) najdrahšiu mám asi za 100 a to je shoperka, ale tato bola v akcii za tu cenu.
A vždy mám jednu čo nosím najradšej a často a ta mi vydrží aj 3 roky.

tilly
24. aug 2024

@lakebabe hej, to sa v tej dobe stalo viacerým

dankabg
25. aug 2024

@benit carpisu mám aj ja, darovala mi ju sestra pred cca osmymi rokmi na narodeniny a doteraz je ako nová. Tiež som rozmýšľala, čo sa a touto značkou stalo, na obchodnej mali kedysi dávno predajňu a potom sa po nej akoby zem zľahla. Vďaka za link

zuzana76
25. aug 2024

neviem, mam asi zo 10 kabeliek a niektore mi vydrzia aj 10 rokov takmer ako nove, mam cocinelle, lubive, Kate Spade, kazar, Fredsbruder, Answear

zuzana76
25. aug 2024

@tilly suhlasim, coccinelle su aj moje obubene

mirka414
2. sep 2024

Mam viacere tašky topanky a aj okuliare od MK a aj po rokoch vyzeraju velmi dobre bez poškodenia a to ich nosim naozaj denno denne

janickacrazy
2. sep 2024

@mirka414 modrý koník to istí 😁😁😁

janci27
12. sep 2024

@lakebabe prosim ta, tenisky Liu Jo sedia ako velkostne? Mozem objednat velkost, ktoru nosim, ci treba vatsie? Kedze cenovo nie su najlacnejsie, odrazi sa to aspon na kvalite, su pohodlne? Vdaka 🙂

lakebabe
13. sep 2024

@janci27 mne sedia úplne normálne, mam 37 sedia mi, ale už sa mi stalo ze jedna značka a modely mali iné číslovanie. Takze by som si pozrela rozmery modelu. Ck a guess zatial viem, ze niektore mam 37 nirktore 38. Tak si skus pozriet tabulku ak nejakú majú. Kvalita aj pohodlie za mňa zatial úplne v pohode. Nič som nereklamovala. Zkade ich chceš objednávať?

janci27
13. sep 2024

@lakebabe zo Zalanda. Ja nosim bezne 40, tak ze ci tak aj sedia ak objednam 40. Tak vyskusam teda svoju obvyklu velkost, ked tak ich vratim 🙂 Oni obcas pisu pri niektorom tovare, ze odporucaju o cislo vatsie alebo mensie, pri tychto nie je uvedene nic take. Ja mam od Liu Jo len slapky, tie mam 40-ky, ale tak tenisky sa mozu lisit. Aj pri TH som musela kupovat slapky 41 a tenisky mam 40.

mandrewa
13. sep 2024

Ja som zaťažená na Korsky, to sú nezničiteľné kabelky, aj keď je viditeľný rozdiel v kvalite v poslednej dobe. Mám hamiltonku z USA spred 8 rokov, nosím do do zblbnutia a stále vyzerá ako nová.
Mám aj jednu veľku shopperku, kúpenú na SK, ale tam mám menené putká a mám aj zopár menších a tá najnovšia je najmenej kvalitná a to je kožená. Akokeby sa začala šúpať.

lakebabe
13. sep 2024

@janci27 určite vyskúšaj objednať Zalando ti to v pohode vymení. Niekedy záleží aj od strihu.

Strana
z3