icon

Ako efektívne kúpiť kabát v Zare?

ivasyc
28. dec 2024

Ahojte potrebujem poradiť, ako sa dá kúpiť v Zare kabát. Na stránke je nedostupný par minút po zľave, ho zrazu nemali. Nechapem to a potrebujem sa poradiť ako sa k nemu dostať. Ďakujem za pomoc

mk22
28. dec 2024

No vypredal sa. Zrejme ho veľa žien malo v košíku a bum za pár minút bol preč.
Môžes bud striehnut, vedia doskladnit alebo si urobiť výlet do BA a obehnúť obchody.

lenkakravcova
28. dec 2024

@ivasyc mimo vašej otázky: nakupujete z oficiálnej Zara stránky alebo cez aplikáciu? Minule som skúšala prezerať si to a stále mi stránka padala. Neviete či sa toto deje bežné?

anonym0001
28. dec 2024

@ivasyc ano, je bežné, že sa tie veci do par sekúnd výpredaju, aj ze preto ta stránka padá, lebo všetci čakajú na zľavy.

luccija
28. dec 2024

@ivasyc tak už nebude.Ak by bol niekde v obchode je aj v appke.Ja som mala v košíku veci a pokým som za 10 min išla zaplatiť polovica veci už nebola.
@lenkakravcova teraz, keď je výpredaj ano

amelia89
28. dec 2024

@luccija ja som mala vsetko v kosiku a predvyplnene, o 20 som refreshla a o 20:00:10 platila lebo v lete som pockala 3 minuty a vsetko preč 😂😅

nika_val
28. dec 2024

@ivasyc aky to bol kabát ? Jeden zo Zary predávam

luccija
28. dec 2024

@amelia89 až tak mi na tom nezáležalo nemala som nič vyhliadnute a tak ma to nahnevalo, že som to zahodila a išla dnes osobne.Oni majú zvláštne číslovanie a dobre som spravila zase by som menila.

amelia89
28. dec 2024

@luccija ano chapem, ja som kupovala vela veci detom tak som rada usetrila.. a este som dostala aj poukazku od segry na vianoce tak to bolo kombo. Tak a super aspon nemusis nic vracat a mas vybavene 🙂

stanulienkat
28. dec 2024

Baby, preco sa neda objednat zadarmo na predajnu? To je vzdy pocas vypredajov? Chcem len drobnost a postovne je 5e.

simsalabim
28. dec 2024

@stanulienkat je to pocas vypredajov. Aj ja som chcela drobnost za 4€…

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
28. dec 2024

@stanulienkat som, ale uz to nemaju 🤷‍♀️

misana84
28. dec 2024

Môže ešte byt’,musíte sledovať; hlavne v noci alebo nad ranom

mk1111111111
29. dec 2024

@stanulienkat asi kvoli zmene dph, ma to teraz vela predajni. Tiez som zo sportisima nieco chcela a na predajnu teraz neslo

adik64
29. dec 2024

Pockaj par dni a priebezne sleduj, ci sa neobjavi. Mozno niekomu nesadne a vrati.

ivasyc
autor
30. dec 2024

@nika_val čierny dlhý z umelej kožušiny veľkosť M

ivasyc
autor
Autor odpoveď zmazal
ivasyc
autor
30. dec 2024