Ako efektívne kúpiť kabát v Zare?
Ahojte potrebujem poradiť, ako sa dá kúpiť v Zare kabát. Na stránke je nedostupný par minút po zľave, ho zrazu nemali. Nechapem to a potrebujem sa poradiť ako sa k nemu dostať. Ďakujem za pomoc
@ivasyc mimo vašej otázky: nakupujete z oficiálnej Zara stránky alebo cez aplikáciu? Minule som skúšala prezerať si to a stále mi stránka padala. Neviete či sa toto deje bežné?
@ivasyc ano, je bežné, že sa tie veci do par sekúnd výpredaju, aj ze preto ta stránka padá, lebo všetci čakajú na zľavy.
@ivasyc tak už nebude.Ak by bol niekde v obchode je aj v appke.Ja som mala v košíku veci a pokým som za 10 min išla zaplatiť polovica veci už nebola.
@lenkakravcova teraz, keď je výpredaj ano
Baby, preco sa neda objednat zadarmo na predajnu? To je vzdy pocas vypredajov? Chcem len drobnost a postovne je 5e.
@stanulienkat je to pocas vypredajov. Aj ja som chcela drobnost za 4€…
@stanulienkat som, ale uz to nemaju 🤷♀️
Môže ešte byt’,musíte sledovať; hlavne v noci alebo nad ranom
@stanulienkat asi kvoli zmene dph, ma to teraz vela predajni. Tiez som zo sportisima nieco chcela a na predajnu teraz neslo
Pockaj par dni a priebezne sleduj, ci sa neobjavi. Mozno niekomu nesadne a vrati.

No vypredal sa. Zrejme ho veľa žien malo v košíku a bum za pár minút bol preč.
Môžes bud striehnut, vedia doskladnit alebo si urobiť výlet do BA a obehnúť obchody.