Ako ochrániť krk pred chladom v kabáte s výstrihom?
Ahojte, aky sal/nakrcnik sa nosi k takemuto Veckovemu vystrihu? Mam rada krk v teple. Nie vzdy mam obleceny rolak. 🤔

jedine nejaky vacsi hruby šál. Mne sa inak tiez pacia tieto kabaty ale pridu mi neprakticke na rychle odbehnutie...cize tiez mam radsej take kde je krk v teple uz aj bez šálu (hoci teda v zime nosim aj šál)
Šál z merina. V zime je najlepší rolák.
Tento strih kabátov.... len jarník
Šál z merina. V zime je najlepší rolák.
Tento strih kabátov.... len jarník
@isis234 a ten sal dat na, ci pod kabat? Nemam veckovy vystrih zatial na zimu🙉
veď šál. nejako nerozumiem otázke…
Bože, to sú zase otázky. Však normalne rolak, šatku, šál, nákrčnik....Dakedy, boli len taketo strihy kabatov. Maloktory kabat mal stojačik.
@anna777115 ja nosím šal do každého kabáta alebo bundy… je jedno či má stojačik alebo nie. proste ak je raz zima na krk a hrudník, tak ho zakryjem…
@isis234 a ten sal dat na, ci pod kabat? Nemam veckovy vystrih zatial na zimu🙉
@anonym_autor normálny hrubý šál, či čo za radu chceš okrem roláku??? Nechápem absolútne.
@anonym_autor ja by som si dala najprv sal satku a potom kabat. Rolaky nemam rada dusia ma iba ked je to kolo krku take volnejsie skor rolakovy sveter
No mne by bez satky salu bolo zima aj tak s taktmto vystrihom velkym
Rolák , šál .. tak ochrániš svoj krk. Hlavu ochrániš čiapkou , ruky rukavicami ..
Panebože🙏 už dnes tretia takáto priblblá otázka🙏🙏 ľudia fakt nerozmýšľate už?!
@anna777115 ja nosím šal do každého kabáta alebo bundy… je jedno či má stojačik alebo nie. proste ak je raz zima na krk a hrudník, tak ho zakryjem…
@biba_18 Ja, rovnako. V zime po bradu musim byt zakuklena.
doteraz si nevedela o existencii šálu?
ja nechápem otázku
@anonym_autor Daj si tam žabó 😀
Dať si teplý šál a keď je vietor, tak ten golier vyhnuť dohora. A toto ani nevyzerá byť kabát na väčšiu zimu, tak na teraz
@biba_18 Ja, rovnako. V zime po bradu musim byt zakuklena.
@anna777115 ja este aj kapucnu na hlave. Mne v tych kabatikoc h je zima mam klasicke aj teddi to max na jesen kusok chladnejsiu v zime by som tom. zamrzla. Ale ja chodim bud peso alebo bike. Mozno do auta ok aj v zime.
@anna777115 ja este aj kapucnu na hlave. Mne v tych kabatikoc h je zima mam klasicke aj teddi to max na jesen kusok chladnejsiu v zime by som tom. zamrzla. Ale ja chodim bud peso alebo bike. Mozno do auta ok aj v zime.
@slavomira236 Presne, ja takyto typ kabata nemam ani v skrini. Všetko stojačik a vysoky golier.
Ja uplne chapem tvoju otazku 😀 Nenavidim velke saly s kabatom, uplne to deformuje celu hrud. Mam cosi taketo - https://answear.sk/p/rolakovy-sal-medicine-bezo... - a je to super.
@anonym_autor trojuholnikový šál
@anonym_autor kúp si taký rolakovy nákrčník, majú ho v Sinsay napríklad. A na to šál. Nebude ti zima, a v budove to vyzlečieš.

@anonym_autor rolak