Ako Plačková maskovala svoje tehotenské bruško?
Ja viem ze chlieb lacnejší nebude, a nieje to zmysluplná téma, len čisto zo zvedavosti ma zaujíma, ze ci náhodou tu medzi nami nieje nejaká fashion baba alebo niekto kto sa do toho proste vyzná, a teda náhodou vie, ako sa jej to darilo. Myslím to, ze aký strih šiat používala, ake techniky maskovania... Ešte raz, no offense ale len som zvedavá... 🙂
Kto je Plačková?
Stretla som ju asi 3 týždne dozadu v Euroveii.
Bola normálne oblečená, nemala na sebe vrece.Bruško bolo vidno.
Stretla som ju asi 3 týždne dozadu v Euroveii.
Bola normálne oblečená, nemala na sebe vrece.Bruško bolo vidno.
@anonym_7ffff8 znova tehotna?
@anonym_7ffff8 znova tehotna?
@anonym_9eaf10 je na tom niečo podivné ?
Kto je Plačková?
@veklipo mohla si túto otázku kľudne napísať do vyhľadávača …keď si sa chcela tvarit, že nevieš, kto je plackova.
@veklipo mohla si túto otázku kľudne napísať do vyhľadávača …keď si sa chcela tvarit, že nevieš, kto je plackova.
@dennissa16 hlavne je prikladom ako lahko sa da na ludskej blbosti a zavislosti zarobit.
@anonym_9eaf10 je na tom niečo podivné ?
@anonym_7ffff8 po tom ozempichu a neviem, co vsetko brala, ano divne.ze jej telo je domcekom pre noveho tvora. ano , divne.
@dennissa16 hlavne je prikladom ako lahko sa da na ludskej blbosti a zavislosti zarobit.
@anonym_9eaf10 to súhlasím
@dennissa16 to bol vtip. Samozrejme, kazdy vie, kto je Plackova. Otazka mala signalizovat, ze je to nepodstatna osoba a poznat ju nemusime. Len ludia s vyssim citom pre ironiu to pochopia.
@anonym_autor ona je dost vysoka a nie uplne vyziabla zena.. teda realne do nejakeho 4-5 mesiaca jej stacilo volnejsie tricko a nemuselo byt nic vidiet.brusko najskor vynikne v obtiahnutom tielku a leginach napasovanych satach.v lete sa nosia skor volne padave materialy maxisaty saty strihane pod prsiami oversize tricka siroke nohavice. Nemyslim si ze by potrebovala brusko maskovat alebo skovavat..len kym to nezverejnila nikto na nu neprikukal.pamatam si ze moje prve tehotenske brucho sa zjavilo z vecera do rana.dllllho nic a potom zrazu bolo tam a ani hlboky nadych nepomohol.
@anonym_7ffff8 po tom ozempichu a neviem, co vsetko brala, ano divne.ze jej telo je domcekom pre noveho tvora. ano , divne.
@anonym_9eaf10 ale prosím ťa, hociktorá fetka alebo alkáčka žijúca pod mostom nemá problém otehotnieť a porodiť hocikedy, a zas tak zle na tom plačková nikdy nebola. Takže mne osobne nepríde divné, že otehotnela.
@dennissa16 to bol vtip. Samozrejme, kazdy vie, kto je Plackova. Otazka mala signalizovat, ze je to nepodstatna osoba a poznat ju nemusime. Len ludia s vyssim citom pre ironiu to pochopia.
@veklipo áno? No ešte že ty si tu moju iróniu pochopila ..
@anonym_9eaf10 ani tak mi to nepripadá divné.
Či je to zodpovedné, je vec druhá.
@anonym_9eaf10 ale prosím ťa, hociktorá fetka alebo alkáčka žijúca pod mostom nemá problém otehotnieť a porodiť hocikedy, a zas tak zle na tom plačková nikdy nebola. Takže mne osobne nepríde divné, že otehotnela.
@sissy27 lebo nemaju stres take nechodia denne do prace. Plackova je cistym prikladom ako nerobit a zarobit a tie je prepierky penazi, vobec nesuvisia s nejakym podnikatelskym citenim, je tupa jak delo, ma na to lidi. no vsadila na tupost , sexicizmus a zavislost. Taxikari maju tiez svoju historiu, necudo zrazu je spevakom tiez :D alebo potom, vlastne, sme fakt sprosty narod co im to zerie.
Kto je Plačková?
@veklipo niekedy zavidim ludom co ziju na lazoch a nemaju TV signal a internet. alebo maju slaby signal.
Ja som tiez tehotna cca v jej termine a nevidno to na mne. Keby nepoviem nevedia. Ked nosim volne veci absolutne..
Velmi lahko, staci zopnut dobry strih tesne nad pasom a mozes to maskovat do 5-6 mes, niekto aj dlhsie. Dnes sa da v mode rozne kombinovat a tato dama celkom vie co si navliect , hlavne nech je to znacka
Videla som video na soc sietach, ten jej syncek je autista?
Velmi lahko, staci zopnut dobry strih tesne nad pasom a mozes to maskovat do 5-6 mes, niekto aj dlhsie. Dnes sa da v mode rozne kombinovat a tato dama celkom vie co si navliect , hlavne nech je to znacka
@kiki68 no ona je všeličo, len nie dáma.
Bohvie, na čo jej je druhé dieťa, keď uz syna jej vychováva mama
Bohvie, na čo jej je druhé dieťa, keď uz syna jej vychováva mama
@anonym_2ef762 presne ako Kollarova posledna, tiez mali pestunku, skoro vobec neboli s dietatom. ta Vizvaryova
Neviem načo sa tento tvor vôbec rozmnožuje, len ďalšia banda zdegenerovaných detí dílerov a prostitútok
Dante vediet, az sa rozpadne, ako MJ. 👽🤣
Nic extra nerobila, ani netajila.
Ludia okolo nej videli a vedeli. Ti, co ju stretli. Len to nikam nepisali, lebo naco.
Ked urobila teda odhalenie vo velkom, tak sa to konecne dozvedelo viac ludi naraz. Preto to vyzera, ze doteraz nieco tajila. Ale ludia okolo nej to normalne vedeli, a keby neurobila odhalenie, ani sa to nikto viac extra nedozvie. Lebo to v podstate nikoho ani hlbsie nezaujima.
Cela jej popularita je v sietach.
@sissy27 lebo nemaju stres take nechodia denne do prace. Plackova je cistym prikladom ako nerobit a zarobit a tie je prepierky penazi, vobec nesuvisia s nejakym podnikatelskym citenim, je tupa jak delo, ma na to lidi. no vsadila na tupost , sexicizmus a zavislost. Taxikari maju tiez svoju historiu, necudo zrazu je spevakom tiez :D alebo potom, vlastne, sme fakt sprosty narod co im to zerie.
@anonym_9eaf10 podnikateľka 😂😂😂...dlhy na poistnom a daniach už určite vyplatila.😃😃😃
@anonym_9eaf10 tá odpoveď asi patrila niekomu inému, lebo teda neviem ako to súvisí s mojim príspevkom 😀
To či niektorá otehotnie alebo nie je tak strašne individuálna záležitosť... často ženy, ktoré sú absolútne zdravé, majú pohodový život a dokonalé podmienky, tak im to proste nejde. A potom sú kadejaké problémové po každej stránke a otehotnejú len sa chlap na ne pozrie 😀 Plačková nie je ani jedno z toho. Ja ju fakt nemusím, ale proste dokázala doslova z hovno upliesť bič, je dosť jednobunkovcov, čo si zo sociálnych dávok radi kúpia jej produkty a ona má za to celkom pohodový život. Na druhej strane má svoje podnikanie, kaviarne, kolagény, oblečenie, kozmetiku, kadečo a nie je absolútne podstatné, čo si o tom myslím ja alebo nejaký anonym v tejto diskusii - vo finále aspoň niečo robí a nefňuká doma ako sa z rodičáku nedá vyžiť na rozdiel od mnohých užívateliek tejto platformy. A tipujem, že najviac sa z nej vysmievajú a pohŕdajú ňou práve tie, čo sa tu budú vypytovať na aké dávky majú nárok, či už prišiel rodičák a vyplakávať, že im muž nedáva peniaze.
@anonym_9eaf10 tá odpoveď asi patrila niekomu inému, lebo teda neviem ako to súvisí s mojim príspevkom 😀
To či niektorá otehotnie alebo nie je tak strašne individuálna záležitosť... často ženy, ktoré sú absolútne zdravé, majú pohodový život a dokonalé podmienky, tak im to proste nejde. A potom sú kadejaké problémové po každej stránke a otehotnejú len sa chlap na ne pozrie 😀 Plačková nie je ani jedno z toho. Ja ju fakt nemusím, ale proste dokázala doslova z hovno upliesť bič, je dosť jednobunkovcov, čo si zo sociálnych dávok radi kúpia jej produkty a ona má za to celkom pohodový život. Na druhej strane má svoje podnikanie, kaviarne, kolagény, oblečenie, kozmetiku, kadečo a nie je absolútne podstatné, čo si o tom myslím ja alebo nejaký anonym v tejto diskusii - vo finále aspoň niečo robí a nefňuká doma ako sa z rodičáku nedá vyžiť na rozdiel od mnohých užívateliek tejto platformy. A tipujem, že najviac sa z nej vysmievajú a pohŕdajú ňou práve tie, čo sa tu budú vypytovať na aké dávky majú nárok, či už prišiel rodičák a vyplakávať, že im muž nedáva peniaze.
@sissy27 ja nezijem z davok ale presne si to vystihla uplietla z hovna bic. vlastne aj to je riadne umenie.

@anonym_autor a ty si ju koľkokrát stretla naživo s tým zamaskovaným bruchom? lebo podľa mňa nič extra robiť nemusela, len si obliekla niečo voľnejšie a na ista sa ukazovala len od pŕs hore. A má okolo seba ľudí, čo to nevykvákali skôr ako to nezverejnila ona sama, to je celé. Zas nemá nejaké extra veľké brucho ani nepribrala veľa, aby musela niečo špeciálne maskovať.