icon

Ako prispôsobiť opasok pre pohodlný tanec?

slavka1307
18. nov 2023

Dobry den. Prosim o radu.

Chceli sme opasok, ale ked zdvihne ruky pri tanci, tak sa jej to nevrati naspat na pas.

Dakujem.

Ako prispôsobiť opasok pre pohodlný tanec?Ako prispôsobiť opasok pre pohodlný tanec?
mariska1989
18. nov 2023

Neviem či sa mi to zdá alebo má tie šaty asi aj o 2 čísla väčšie . A príde mi to na mladé dievča moc aby mala čierne šaty . Prvom momente ako prvý bod. Na oživenie .úplne iné lodičky šla by som do červených , modrých , zelených a ktomu zladiť bižutériu a samozrejme silonky celé nie ponozkove 😁 i keď mi je jasné že to je len na skúšku

brendaa
18. nov 2023

@slavka1307 pekné šaty ak sa v nich cíti dobre OK, podľa mňa su jej veľké aj okolo krku, aj rukávy...
Oživit sa da opaskom retiazkovým strieborným, medených. Topanky iné a peknú kabelku a náušnice, vlasy mozno rozpustené

olimuc
18. nov 2023

Saty nesedia vobec, strasne rozsiruju. Skus vy tvarovane alebo max do A (ale skor rocne) cierne jednoduche koktejlky s lodickovym vystrihom. Ak si chces nechat saty vyskusaj viacero opaskov, topanky be remienka hore - skracuju opticky nohy. Nausnice + retiazka prec. - nausnice nejake vyrazne. Retiazka ziadna. Kabelku a topanky zladit …

larisa
18. nov 2023

Je mi ľúto tieto saty jej nepristanu.

vandica
18. nov 2023

Môj názor je tiež, že tie šaty vôbec nesedia. Ale ok, o tom otázka nebola. Topánky zelené alebo cyklámenove, rozhodne nie čierne, a tak isto nausnice v tej farbe. Kabelka tiež, ale vzhľadom na to ze ju zrejme nebude mať stále pri sebe, tak ak má čiernu nech nechá. Ak nemá, tak nech hľadá tiež v tých farbách.

galioska
18. nov 2023

@oli18 a mozno sa v nich citi dovre a nemusi v nich byt ako hurka😃😉

koniarova
18. nov 2023

@galioska presne.

koniarova
18. nov 2023

Tie šaty sú krásne. Ja neviem ženy, v ktorom storočí vy žijete. 🤦🤷

galioska
18. nov 2023

@koniarova tak mozno sa jej pacia, kazdy ma iny vkus🙂 mozno ma dovod si take dat. Mne sa zas nepacia tie ultra moderne vycackane, gycove. Ja som za menej je viac.

lusyc
18. nov 2023

Dala by som pekné trblitave nausnice, v rovnakej farbe opasok, prípadne ozdobenu kabelku, či ozdobu do drdola.
Bez retiazky na krku. Topánky by som dala iné, ten popruh skracuje nohy.

sense
18. nov 2023

Šaty sa mi páčia, ale prídu mi veľké... Zrušila by som retiszku a ako doplnok dala náušnice. Červené topánky a kabelka. Tieto topánky sa mi nepáčia

oli18
18. nov 2023

@galioska vyzera, ze nie je velmi stihla, prepasana opaskom by bola fakt ako hurka.

galioska
18. nov 2023

@oli18 opasok z pravidla zostihluje kazdu postavu a dava sa tenky opasok, nie hruby a ze nieje velmi stihla to bolo potrebne napisat? co ak to cita? je to mlade dievca, niektore ste fakt mimo...

milanemila
18. nov 2023

Niekedy je menej viac, ja by som to nicim neozivovala. Saty maju zaujimave rukavy, nechaj ich vyniknut. Ak nieco, tak sa mi velmi paci ten harness vyssie spomenuty, aj oranzovy, ale mozno by som isla do niecoho olivovozeleneho a potom napriklad v rovnakej farbe aj silonky (hrubsie nepriesvitne).
Mne sa pacia tieto 2, ale skor by sa mi knim hodili hladke saty a to sme zas pri tom, ze menej je niekedy viac 🤷🏼‍♀️

jj298
Odpoveď bola odstránená
galioska
18. nov 2023

@jj298 tie saty maju vyrazne rukavy, ja by som to dala max k jednoduchym satam a osobne na seba vobec...
outfit asi kupeny...takze hotova vec

amelie2017
18. nov 2023

@koniarova mne je jasne, ze v tych ponozkach nepojde. Ale pobavili.

galioska
18. nov 2023

@milanemila to je ako na rock party😀

minenkak
18. nov 2023

Podľa oblečenie dievčaťa ,ono asi nepôjde do niečoho výrazného ako sú popruhy,na to treba mať gule ,aj keď je to pekné

h2
18. nov 2023

Podľa toho, ako je príspevok napísaný, usudzujem, že sa jedná o autorkinu dcéru a jediná, ktorá stojí o "oživenie" šiat, je matka. Dcéra si šaty vybrala, lebo sa jej páčili. To, že sú celé čierne a oversize, je jej voľba, prislúchajúca k istému veku. Tiež sme boli mladé a chceli sme nosiť, čo sa páčilo nám a nie to, čo nám núkala mamička, lebo to je "pekné". Ak je dcéra spokojná, nechaj ju tak.

svokrinjazykmonika
18. nov 2023

@slavka1307 určite ten pás stiahnuť tenkým opaskom a bude to úplne super. Po tanci si to napraví. Alebo nebude dvíhať ruky až do nebies. Náušnice sa mi nepáčia, sú také babkovské a ten dekolt na šatách je veľmi pekný sám o sebe, asi by som tam nedávala náhrdelník. Lodičky by som dala inej farby, takej ako ten tenký opasok. Možno slabo ružová by pekne vynikla

banalu
18. nov 2023

Nejaky zdobeny opasok by urcite pomohol bud so zlatym, striebornym alebo farebene kamene, uz podla stylu v ktorom sa citis dobre... napr.
https://sk.izmael.eu/?vyrobok=12647&gad_source=...
Ak aj tieto topanky tak by som ozdobila aj tie nausnicami na klipy zladene k opasku

beronsche
18. nov 2023

Skusila by som vyrazny tenky opasok a ine topanky, farebne nie cierne. Vyrazne nausnice a retiazku prec.
A uz nikdy neskusaj saty so silonkovymi ponozkami..
**
Inak tie popruhy je cista katastrofa..

h2
18. nov 2023

@beronsche Mám na popruhy presne rovnaký názor. 🙈

daniela2202
18. nov 2023

@slavka1307 šaty veľmi pekné, retiazku preč, skôr brošnu , rovnakú kabelku i náušnice, príklad zelené, červené, ružové, aké sa tebe páčia

juliacenc
18. nov 2023

@slavka1307 urcite cierne silonky. Outfit je pekny nieje nutne ho nicim ozivovat. Moze si dat vyrazne nausnice a pekny ucest a bude to tip top 👍

zimrich
18. nov 2023

@osky brosna...pekna, dievcenska alebo...napadlo mi ozivit manzety na rukavoch..nasit pekne zlate vyrazne gombiky, s tym prepojit nausnice...alebo kupit sirsiu stuhu so zaujimavym vzorom, nasit na manzety od rukavov. Prijemne tvorenie zelam!

zuzakava
Autor odpoveď zmazal
koniarova
18. nov 2023

Baby, kam by ste akože chceli dať ten opasok,keď šaty sú strihané o dosť vyššie nad pásom?

minenkak
18. nov 2023

@koniarova presne 😂😂