Ako prispôsobiť opasok pre pohodlný tanec?
Dobry den. Prosim o radu.
Chceli sme opasok, ale ked zdvihne ruky pri tanci, tak sa jej to nevrati naspat na pas.
Dakujem.

@koniarova mne sa zdaju prave strihnute presne v pase, na urovni laktov…teda aspon ja mam pas tam a nosim tam aj opasok 😃
Mne by sa páčili s výraznými zlatými náušnicami a zlatými topánkami, bez retiazky..
Pre mňa depresívna pohrebná farba
Ďakujem Vam velmi pekne.
Šaty ma na sebe dcera na vencek. Ine nechce. Resp.co chcela, boli jej uzke v bokoch. Inu farbu v tomto strihu nemali.
Samozrejme, ze sme jej radili skoro vsetko co tu odznelo. Skusim jej dat orecitat tuto diskusiu 🙂. Ona sa ani nemaluje a neplanuje ani na vencek. 🤦♀️.
Ma ho v piatok 24.11.takze vela toho uz nestvorim.
Dakujem a prajem pekny den.
Opasok a vzorove pancuchace
@slavka1307 na vencek jej prosim kup tanecne topanky... ak sa da ist namalovat ku visazistke, uces ku kadernicke, tiez to vela spravi... prijemnu zabavu
@slavka1307 Len nedávaj dcére čítať diskusiu, lebo to, čo tu niektoré užívateľky predviedli - no katastrofa. Šaty sú veľmi pekné, nech di dcéra nenechá kecať do obliekania od anonymných nickov.
@slavka1307 nedávaj jej to preboha čítať.
Saty su uplne ok, na krk k takemu vystrihu nic, v podstate asi ziadne sperky, niet kde, este tak snad nejake nazsnice, ale ja bie som fanusikov vselijakych smukov, uces a iny typ topanok, tieto pasky skracuju nohy. Veselu zabavu zelam. Joo a silonky samozrejme. Asi telove, NIE leskle.
Ja by som to rozbila červeným alebo zlatým opasok,lodičky a doplnky aby to bolo trochu živšie
@slavka1307 uff, tie saty na tak mladu damu jej nepristanu. Ak niecim ozivit, tak brosnou, nausnicami a topanky uplne prec take...sandalky ideal zlate, kremove s vysokym podpatkom jemne a kozenne
@slavka1307 ponožky nie, ale silonky. Skús opasok. Alebo výrazne doplnky.
@slavka1307 prosim vas nedavajte jej to citat lebo niektore komentare tu su naozaj nekorektne.
@galioska tak nepise autorka, ci ide na party alebo kam 🙈😂
Mám podobné šaty a nosím k ním sýto ružové sandálky na vysokom podpätku a tiež výraznú kabelku.

@oli18 ja si práveže myslím, že je štíhla. Nie vychrtlá, ale pekné štíhle dievča. Za mňa najlepší nápad, aký tu odznel oživiť tie manžety, k tomu náušnice, prípadne výraznejšia ozdoba do vlasov a farebné zladené topánky. Kabelka môže byť tiež farebná alebo čierna