Ako riešiť manželov zvláštny štýl obliekania?
Ahojte, potrebujem pomoc. Môj manžel je o 5 rokov starší a má zvláštny štýl obliekania, čo mi prekáža. Keď mu kúpim niečo nové, nosí to, ale nie tak často ako svoje oblečenie, ktoré sa mi nepáči. Ja sa obliekam podľa mňa pekne – vždy sa snažím, aby mi ladila kabelka s topánkami alebo vrch so spodkom, ako napríklad džínsy s riflovkou, bielym alebo čiernym rolákom a čiernymi topánkami. Vždy chodím upravená.
Mám ho rada, je milý a pozorný, ale jeho obliekanie je ako z doby kamennej, aj keď nosí úzke rifle. Vadí to niekomu inému, ako sa manžel oblieka, alebo mám na to kašľať? Už som mu to stokrát povedala, on sa zasmeje a povie, že veď to je pekné, ale nie, nie je.
"vždy sa snažím, aby mi ladila kabelka s topánkami alebo vrch so spodkom, ako napríklad džínsy s riflovkou, bielym alebo čiernym rolákom a čiernymi topánkami"
podla mna mas skor ty divny styl, taky nemoderny, lebo kabelka a topanky uz davno spolu nemusia ladit, dzinsy a dzinsova bunda, to je uplne hrozne, vyzera to strasne lacno, celkovo to musi vyzerat nudne, kolko mas rokov?
@unicornlady moj chlap by tu vestu tiez nedal na seba 😂
Ja som zapla upozornenia kvôli foto mužovej bundy. Autorka veď už pošli fotku, celý deň na to čakám 😁 nech sa môžem odpojiť z diskusie
@tim23 neposle, je to vymysel. Muz sa oblieka normalne
Môj muž nosí všade tepláky ...mne to ide tak na nervy že si to ani predstaviť nevieš asi...keď ideme do kostola samozrejme nie ale inak v pracovný týždeň nonstop
@liz_lemon tiež si myslím že to vôbec nemusí byť také uzasne štýlové ako si autorka myslí. Topánky a kabelka sa dnes už vôbec nemusia ladiť , hoci ja napríklad dosť často nosím hnedé topánky a hnedé kabelky, lebo milujem farebné bundy, svetre...
Riflové nohavice a bunda sa síce momentálne nosí spolu, ale veľmi ťažko sa nájdu dva kúsky denimu aby spolu ladili... Pre mňa už je to moc, radšej to nosím osobitne.
A čierno biela kombinácia to je ďalšia nuda a klasika... A roláky sú fajn teplé , ale nie každému mužovi sa páčia...
Vekom sa mení štýl a ak sa niekto v niečom necíti dobre , tak to nosiť nebude a sú to zbytočne vyhodené peniaze...
No inak aj môj manžel sa oblieka nie podľa môjho vkusu, ja mám rada jednoduché strihy,(typu Zara) len čiernu a béžovú a Max rifle a on všade napis, všetko značky typu Yakuza alebo Alpha, celý potetovaný .. my keď sme niekam išli spolu von ták to vyzeralo hrozne 😂 teraz spolu už nikam nechodíme ,Max na návštevu k rodine a to ideme v teplákoch obaja😂
Ja zas nechapem, ked si niekto oblecie rifle a k tomu riflovku 🙈 ako pises ty “aby ladil vrch so spodkom”
Ja možno budem za divnú, ale totálne by mi nenapadlo niekoho posudzovať kvôli tomu, ako sa oblieka. Môj muž chodí ako trhan - doslova, ak nejde do práce, v pohode si dá na seba tepláky či bundu, ktoré majú na sebe 10 cm dieru. Je mu to pohodlné a nehanbí sa? Tak som s tým ok. To isté moje deti. Ja, napríklad, nosím len to, čo nájdem na swape alebo dostanem. Neznášam nákupy oblečenia. Nebaví ma to, neviem zladiť ani len 2 veci k sebe a proste radšej investujem čas aj peniaze do niečoho iného. Ale čo som vlastne chcela povedať. Ja mám pocit, že sa za svojho muža hanbíš - a to nie je jeho problém, ale problém v tvojej hlave. Kým si neuvedomíš, že každý si je sám strojcom svojho pokoja, pokoj nedosiahneš.
A ja čakám na fotku,prídem z nemocnice a hneď hľadám túto temu a nič žiadna fotka. Inak autorka v Deichmann som ešte nevidela pekné topánky
Diskusiu som ani necitala, ale tiez sa tesim na bundu :D Dufam, ze bude stat za to.
Kebyze môj muž príde v takej veste, alebo bunde, čo si tu dala, tak sa smejem ešte týždeň 😅😅😅😀😀😅
Nuz autorka, tvoj vkus je tiez nic moc
asi sa nedočkáme tej fotky mužovej vetrovky....bol zhejtovaná za svoj vkus,tak už sa neozve
Muži sa veľmi nemenia v obliekaní, len sa asi bola zaľúbená tak si to ináč vnímala.
Môj muž má asi 30 rovnakych tričiek, topánky ma pekne značkové ale roky kupuje rovnake ,podobne ..Vždy sa smejem ,ze kto ho vidí si myslí, že má jedno tričko. On je spkojny ,nemenim ho ,nevadi mi to .Keď si to vyžaduje príležitosť oblečie sa podľa toho ,dá si aj poradit . Kto vie ci ty nechceš zmeniť muža celkovo .🙂)
si jeho matka či manželka?
Asi sa nedočkáme.
Manzel sa oblieka sam, za 9 rokov som mu nekupila jeden jediny kus oblecenia, vekom sa jeho styl zmenil ale nie mojim Pricinenim, skratka uz vyrastol z chlapcenskych popisanych triciek a je z neho muz v koseli. Ak by ale prisiel domov v bielych obtiahnutych rifliach a veste asi by som sa dlho smiala
Jednoducha odpoved: Ano, mas na to kaslat 😄 Kazdy ma svoj vkus, kazdy sa citi dobre v inom. To co sa paci tebe nemusi sa jemu. A hadam by sa mal obliekat podla seba, ci? Na mna priatelky nikdy netlacili v obleceni. Ani ja na ne - a to by som teda niekedy mal vyhrady 😄 Obcas nieco kupit ako darcek, obcas povedat co by sa ti pacilo. On to moze akceptovat alebo nie. Kym je cisty vonavy nederavy...nemas si z coho robit tazku hlavu. Na obliekanie podla seba mas seba, deti (do 12), pripadne psika.
K tym veciam, na obtiahnute gate (ani nic ine) by si ma nenahovorila. Vesta tiez nieje moj vkus, ale ta namornicka bunda cellkom okej. Som zvedavy na jeho bundu, posli (dohodneme sa ze kocky nebudu hejtovat, vsak kocky? 😉)
@margotka17 Fakt? Zachrbtom a este ho klamat? To by som priatelke/manzelke tazko odpustal, musela by zehlit. A nie oblecenie 👎
Škoda no, na tej bunde žijúce vlákno a nič. Autorka by sa aspoň dozvedela, ktorý z nich má zmeniť štýl obliekania.
Bunda nič? Úzke rifle, s tými si to zabila. Nič horšie si na chlapovi neviem predstaviť.
Môj manžel má na sebe každý deň čierne tepláky (dĺžka podľa počasia), čierne tričko a čiernu mikinu 😅 chodí tak do roboty, do obchodu.. všade 😄
Nehaj ho nosit to v com sa on citi pohodlne.
Moj v pracovne dni nosi montérky, reflexnu vestu lebo pracuje.
Ak niekde ide jedine na com mne zalezi je aby tie veci mal ozehlene ciste a bol upraveny. Cize nohavice tricko/polkosela ciste botasky bunda... ale teda ak by si dal hentake uzke buzerant stajl gace sak by sem ho zabila hned bo co je malo to je vela😑
@oktobermimi 😅😅😅 buzerant staj gace 😅😅😅 toto ma strasne pobavilo 😅😅😅 my sme boli minule na nakupy a ked mi priatel povedal, ze on by si to kludne obliekol tak som bola zhrozena 😅 ale on si oblecie vsetko, tak som to nebrala tragicky, odhovorila ho a pomohla mu vybrat ine
No hlavne to musí mužovi sedieť aj štýlovo. Na niekom môže trendy oblečenie vyzerať divne a viac mu sedí klasika, podľa niekoho ako z doby kamennej. Nevieme úplne, čo si pod tými slovami predstavuješ ty a čo vlastne nosí muž. Inak, môj manžel chodí podľa mňa oblečený vkusne a nezniesla by som na ňom úzke rifle😁 našťastie ani on. Tak vidíš, predstavy o tom, čo je pekné sú rôzne.
Tiez mi pridu uzke rifle nechutne. Vesta je len stylova, nenosim ani ja, ani muz, ani deti, bud mi staci tricko a mikina, alebo je tak chladno, ze potrebujem na ruky nieco teplejsie tiez. Tiez cakam na foto. Muzovi kupujem vsetko okrem topanok a bund. Tiez nema uplne moj vkus, ale tak co clovek narobi. Aspon uz nenosi XXL, kedze je L, na rande prisiel v takom tricku, ze ramenny sev mal tak 5 cm pod ramenom, ake bolo sprane po 5 rokoch ani nehovorim. Teraz je to oversize, wotn out look a teda trendy, mne sa ani to stale nepaci.
Hlavne moj muz nie je typ svalnaty a nagelovane a vystajlovane vlasy, barbier kazde 2 tyzdne. Striham ho ja, normalne na kratko a funkcne.

No ja doma bežne vyhadzem šatník mužovi, čo sa mi nepáči, posuniem ďalej. Stalo sa, že už hľadal košeľu, tak mu vravím, asi je v koši na prádlo, ale nebola 🫣. Kúpim mu čo sa mi páči a on to nosi, je spokojný. Skús s ním ísť na nákup a poradiť mu vo výbere. My tak robime.