icon

Ako riešite obtiahnuté intímne partie v legínach?

21. sep 2023

Baby, ako riešite obtiahnuté intímne partie v legínach? 😀 akékoľvek legíny si dám, tak to mám v rozkroku obtiahnuté, vyzerá to strašne, je nejaká vychytávka na to ? 😂

Strana
z2
mimi3008
21. sep 2023

Ja nosim leginy jedine k dlhemu vrchu

hanka1674
21. sep 2023

Napríklad ja nosievam legíny dosť často, no hlavne k mikinám alebo väčším tričkám. Nikomu však neberiem to, že sa to musí páčiť všetkým. Pod legíny je najlepšie nosiť bezšvové prádlo. Nie je vidno, nič netlačí a podobne

kiki68
21. sep 2023

Tento problem som nikdy nemala, ako asi nenosim taky strih.

melisa281
21. sep 2023

Ja som kedysi videla že si cez nohavičky priečne najlepis intímku. Nie klasicky po dĺžke ale po šírke. Keďže ja často nosím legíny a tie ktoré mi toto robia riešim takto. A celkom v pohode už to nevyzerá tak hrozne 😃

chrumka333
21. sep 2023

Ja si myslím, že je to dané aj postavením/držaním tela. Bolo to u mňa oveľa viditeľnejšie keď som ešte mala nohy do O a odstavajuce lopatky. Vychytávky neviem,teraz je to u mňa ok, legíny nosím denne a je jedno aké

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gabu_lienka
21. sep 2023

Mne toto leginy nerobia, mam Lelosi, Zajo, Actwear, a nerobili mi to ani tehotenske z Lidlu a HM

mk1111111111
21. sep 2023

@0silvia0 tie telove su naozaj des, niekedy mam pocit, ze hola ide🤔🤣

mamutka
21. sep 2023

Sú také ľahké vzdušné sety ako kratasky alebo suknička s leginami, to by som skúsila, nech to prekryje zadok/ predok.

rebrambora
21. sep 2023

Existuju laginy, kt ti budu sediet aj tam dole. Su to ale roky hladania 😀

thoughtfulweirdo
21. sep 2023

Neviem, či je rozdiel v postave alebo strihu legín, ale ja v nich zvýraznený predok nemám. Nosím ich s krátkym tričkom len na doma, ale teda nezaprávam si ich do zadku, neťahám pod pazuchy, normálne oblečiem ako tepláky 😄 ale kupujem si na doma len bavlnené obyčky s nízkym pásom z Lidlu, Pepca, KiK, Sinsay a pod, čiže žiaden moderný strih. Tie akože lepšie značky s moderným strihom sú naschvál šité tak, aby zvýrazňovali zadky, pravdepodobne preto zvýrazňujú aj predky. Akurát mi napadlo, že na šport nosím z MyProtein, mám 3 druhy a tiež som si nič také nikdy nevšimla, hoci je fakt, že pri športe aj tak vyzerám ako ružové spotené prasiatko, tak moc neskúmam, ako vyzerá môj outfit 🤭 a ani tie si neťahám hore, aby mi vyliezol zadok, ako vidam mnohé, najmä mladé baby.

mamatroch
21. sep 2023

Ja k leginam nosim dlhsie tricko / tuniku / pulovrik, resp. minisuknicku (sportovu / elegantnu - podla typu legin a prilezitosti).
K tomu vediem aj dcery. Leginy milujeme ja aj ony, ale teda kombinaciu leginy + kratke tricko do pasa (alebo rovno tu trosku dlhsiu podprsenku zvanu crop top 🤦 nechapem). Ked chcem kratke tricko, dam si k nemu nohavice / suknu / kratasy / teplaky alebo aspon dzeginsy vhodne na danu prilezitost.
Predavaju sa uz aj rovno hotove leginy so suknickami, i dcera jedny take ma a velmi rada ich nosi.

anavixy
21. sep 2023

@jaskolka ved presne toto! Leginy su spodny odev ako pancuchy len nejak sa na to zabudlo 😵‍💫😵‍💫

slavomira236
21. sep 2023

Nosim sportove leginy k tomu kratke tricka teda zadok nezakryvaju a zarezane ich nemam .netaham si ich az po prsia

nika23t
21. sep 2023

Legíny na dospelú ženu jedine do fitka alebo na cvičenie. Ak Ti to vadí, daj si intimku, malo by to trochu pomôcť. Inak si neviem predstaviť nosit do spoločnosti legíny a hore niečo tak krátke, že by som mala riešiť tento problém.

kornelies
21. sep 2023

Tazko sa mi bude radit, kedze ja tento problem nemam, ci nosim znackove alebo obycajne za par eur. Alfa omega netahat si ich pod pazuchy a uvedomit si, ze su zeny , ktore maju velke vonkajsie pysky a preto im to robi takzv. tavi prst. Takze dlhsie tricko, bluzku, atd.

jaskolka
21. sep 2023

@0silvia0 áno, športové hej, ale čo viem, tak športové legíny sú také "hrubšie" alebo z pevnejšieho materiálu, mnohé majú aj výstuž v príslušných partiách. Neverím, ze by boli až také "zarezane" keď sa vyberie správna veľkosť.

joannita
21. sep 2023

Autorka, ono je to z najvacsej casti dane velkostou tvojich partii tam dole, cize pyskov. Cize tie co to tam dole maju mensie, tak pisu ze namaju ten problem. S velkostou legin to nema nic spolocne.
Za mna intimka nezabera. Ked ju das klasicky ako ma byt, zareze sa aj ona a potom to vyzera este vacsie ako normalne. Ked ju dam priecne ako radili niektore tak sa mi posuva a nakoniec sa to tam tiez len viac zvyrazni.
Mam teraz nove leginy z Leginivo a to su asi prve leginy, kde tento problem nemam. Su z pevnejsieho materialu a dobre site (maju velmi vela legin tak vyber tie spravne)

A za mna teda....myslim ze pokial ma zena na to postavu, moze nosit leginy nielen na doma s kratkym trickom, ale aj do fitka, ci na volny cas s detmi po vonku. Bezne tak chodim s detmi na ihrisko, povedala by som ze vacsinou. Dokonca si myslim ze to moze nosit aj zena ktora "na zo postavu nema" a citi sa v tom dobre, lebo je to jej vec.

0silvia0
21. sep 2023

@kornelies tiež si myslím, že to bude skôr telesnými proporciami, nemá to tam dole každý rovnaké.

panonia
21. sep 2023

Tiež nemám taký problém a mám leginy rôznych značiek, dokonca aj detské veľkosti a nosím k nim krátke tričká pretože v nich športujem, idem na turu alebo na bicykli. Pre mna su leginy na šport, na ihrisko atď. .. tuniku som k nim nikdy nemala a ani by som tak nechodila.

spolumatka
21. sep 2023

Absolútne mi nič nevidno keď mám intímku a to mám tých legín požehnane

majlo1234
21. sep 2023

Su rozne strihy a rozne materialy, poskusaj ich viac. Pripadne si daj nejaku sportovu suknu na vrch, ak ti to vadi.
Ja leginy nosim furt, vpredu sa mi nezarezava nic. A vzadu sa nevidim😂

olimuc
21. sep 2023

Asi nemas dobru velkost, alebo strih. Vacsina sportovych ma v strede vsity trojuholnik alebo oval (napr Nike) a tie to nerobia a kludne aj s kratkym trickom. Klasicke “bavlnaky” nosim miesto pancuch pod saty, ale ani tie sa nezarezavaju …

Strana
z2