icon

Ako sa moderne obliekať po tridsiatke?

22. apr 2024

Zeny, co mate okolo 30, ako sa obliekate? Ja som si myslela,ze sa obliekam v pohode a muz mi zadrel, ze na rodicovskej sa obliekam ako pani po 50tke. Je to mozno tym,ze som pribrala a preferujem oversizr veci vacsinou tmavej farby. Zeny,co mate viac kg rozumej 75+ dajte inspiracie. Vdaka!

Strana
z5
majamat
23. apr 2024

@kathhii vsak moje vyjadrenie nebolo definitivne, iba som vyjdrila, ze skor modre bude mat chladny typ. nie ze ich ma vyhradne chladny typ.

ano, mne kurat ide rose gold a som svetla tlmena jesen, som blizko pri lete a preto mi idu skor neutralne tony, ktore mozu byt ladene troksu do tepla, ale skor tlmene farby, nie velmi kriklave.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
23. apr 2024

@tilly ano, typ hrusky, opis sedi,az na tie nohy, tie mam kratke :D

autor
23. apr 2024

@betulinka1 hmm,viem,ze clovek bud zvieracie vzory bud miluje alebo neznasa :D ja tieto zvieracie motivy fakt mozem. V satniku mam aj pekne farebne veci, len ich jaksi nenosim. Len mi tam lezia na kopke. Skusim nieco pohladat na nete. Pinterest sledujem,tam je celkom cela napafov

autor
Autor odpoveď zmazal
bluka2
23. apr 2024

Ja tiež myslím, že zvieracie vzory nemajú nič s vekom. Bud to máš rada alebo nie 😄
Ja nosím napríklad balerínky také a vlastne ine mi stoja v skrini, ako rada…. Zatiaľ som o staromodnosti nič nepočula

autor
23. apr 2024

@nelka93 ale podla mna sa viem pekne obliect,len twraZ na materskej sa mi nechce rozmyslat a vyberem,co skrina da. Keby s nim idem nakupovat bohvie co by vybral :D hmm. Ja som kratase nenosila ani ked som mala o 10kg menej,citila som sa v nich vzdy zle.

autor
23. apr 2024

@zuzubb007 no, nemozem na to nic ine napisat len to,ze ti davam za pravdu.

autor
23. apr 2024

@jaskolka veru,saty do pol lytok su hrozne. Asi som mala zatmenie mysle :D rozmyslam,ze ich predam. Ani sa necudujen,ze tie jedny saty mi pochvalila jedna babicka a pytala sa,kde som ich kupila :D. Vies co, mne sa tie tricka pacia, ked sa zaviazu na uzlik ,ze ich clovek nema take obrovske na sebe, s riflami a bielymi teniskami.

autor
23. apr 2024

@krkavcia_mater to je hlavne,ze si sama so sebou spokojna. Tak to ma byt. 🙂

autor
23. apr 2024

@gab no,to prve je ozaj hrozne a to ostatne sa celkom da, aj keby som neslombinovala taky sveter s takou suknou,ale ako napad na inspiraciu je to super.

autor
23. apr 2024

@koniarova Joj, ved nebud na nu taka zla, ked sa citi dobre vo svojej kozi je to ozaj jej vec. Nadvaha- nenadvaha. Ja sa nad 70 citim proste zle.

autor
23. apr 2024

@majamat no,ani sa na to cvicenie aktualne necitim. Fakt mi byva zle, tak to by bolo teraz skor na skodu si myslim. Ale tak snad casom.

autor
23. apr 2024

@missviolet krasne saty si si kupila, ja mam na leto podobne, no nie su na ramienka ale s rukavom,ze kus zakyju ruku ale vyzeraju obdobne.

autor
23. apr 2024

@vieronika14 a kde nakupujes? Online ci v kamemnych predajniach?

autor
23. apr 2024

@ivana11155 mam aj normalne tricka vavsinou s V vystrihom. Len teraz siaham k oversize, ale dole ich zviazem, sama neviem preco to nosim, asi kvoli pohodlnosti. Ale ozaj je to skor antisexi.

autor
23. apr 2024

Zeny dakujem vam za pridamie sa do diskusie, napisalo vas vela, tak som asi vsetkym neodpisala ale precitala som vsetko. Zoberiem si vase rady k srdcu, vela z nich bolo ozaj uzitocnych. Ide leto tak vytiahnem saty, sukne s vyssim pasom ,tricka s v vystrihom s rukavom, oversize veci predam na nete a mozno aj niektore z tych tmavych vzorovan6ch siat,nech kus zmenim satnik.

lapersefona
23. apr 2024

@timi790 vobec nevidno ze mas 73 kg by som tipovala o 10 menej
Krasne huste vlasy mas

lenkakravcova
23. apr 2024

Haha, tak ja sa asi obliekam ešte viac "babkovsky" než ty. Môžeš pozrieť fotku na mojom profile, či to vyhovuje špecifikáciam 😀.

Ale samozrejme toto nosím von. Doma sa obliekam menej oblečene.
Preferujem doma sexi, vonku decentne alebo teda aj babkovsky. 😂

1aduliatko1
24. apr 2024

@maryetta teraz su v obchodoch iba croptopy, a oversize veci 🙈

maryetta
24. apr 2024

@1aduliatko1 ved to. Rifle otrhane. To si ja na seba ozaj nedam 🙈
Rovnako topanky. Bud sportove. Elegantne. Alebo “bagandze”. Normalne topanky na bezne nosenie uz hadam ani neexistuju.
Ze mokasiny-tie tiez na 50-60r pani.

mmoni89
24. apr 2024

@1aduliatko1 no presne ja toto neznasam.Nikdy som nenosila croptopy,najprv kvoli postave ,teraz uz by to bolo v pohode lenze zas cim som starsia tak mi vadia hole krize (uz chapem mojich rodicov🤣) a kupit nieco normalne to je fakt umenie este pre mna ked neznasam chodit po obchodoch

viera27
28. apr 2024

@tilly ako fakt su to velmi skarede veci. Tak max ten nude kabat by som vzala na milost.

lucia147852
28. apr 2024

@missviolet tie sú nádherne, môžem sa opýtať odkial sú?

missviolet
29. apr 2024

@lucia147852 jasne, je to vlastne top a sukna, dokopy vyzeraju ako saty, z lindexu su

belaaaaaaaaa
4. máj 2024

Tak bolo by dobré sa zamyslieť nad jeho slovami. Ženy majú jednu a nielen jednu blbú vlastnosť, sú vzťahovačné🙂 Také oblečenie si môžu dať ženy, ktoré sú štíhle alebo majú vcelku dobrú postavu. V tvojom veku by si sa ani náhodou nemala zmieriť s váhou. Jasné, že sexy oblečenie sa mužom páči a ja ma 47 rokov a a aj mne. A aj chodím takto oblečená. A a áno mám inú váhu. No stále sa dá niečo vymyslieť, aby si sa cítila komfortne. Je to dôležité pre tvoje ego a pocit. Dopraj si ho svojou vlastnou snahou, si taká mladá...

Strana
z5