icon

Ako sa obliecť, keď som pribratejšia?

24. máj 2025

Ahojte. Mám 22 rokov. Som pribratejšia, ale zasa nie nejaká obezna. Mám postavu presýpacích hodín.
Chcela by som nejako zmeniť šatník, no vôbec neveim čo nosiť. Vždy keď si skúšam veci tak sa mi proste nehodia. Väčšinou chodím v športovom, no chcela by som to zmeniť a vyžarovať viac dievčenskú energiu .

autor
24. máj 2025
@0silvia0

Tak si kup viac nohavic, rifli, par bluzok/kosiel a hned to bude lepsie vyzerat ako leginy s mikinou.

@0silvia0 blúzky a košele ma rozširujú…

0silvia0
24. máj 2025

Inak moja dcera ma 21 rokov a leginy ma jedny ktore nosila do posilky. Teraz triedila satnik a vyhadzovala vsetky topy a croptopy, obtiahnute handry a nechala si len slusnejsie oblecko. Asi je to taky vek, kedy sa baby zacinaju chciet citit zenskejsie.

Skus iny strih bluzok, ktore ta rozsirovat nebudu. A co ta nerozsiruje? Obtiahnute tricko?

autor
24. máj 2025
@0silvia0

Inak moja dcera ma 21 rokov a leginy ma jedny ktore nosila do posilky. Teraz triedila satnik a vyhadzovala vsetky topy a croptopy, obtiahnute handry a nechala si len slusnejsie oblecko. Asi je to taky vek, kedy sa baby zacinaju chciet citit zenskejsie.

Skus iny strih bluzok, ktore ta rozsirovat nebudu. A co ta nerozsiruje? Obtiahnute tricko?

@0silvia0 tak napr takýto typ body mám rada a cítim sa v nom dobre 😀

0silvia0
24. máj 2025

No tak si k tomu dokup take gate ake ma baba na foto a bude to ok.

autor
24. máj 2025
@0silvia0

No tak si k tomu dokup take gate ake ma baba na foto a bude to ok.

@0silvia0 a budem vyzerať ako vrece zemiakov, tento tým gatí mi vobev nejde. Mám širšie stehna

0silvia0
24. máj 2025

Tak si oblec k tomu tie cierne rifle co mas doma.

autor
24. máj 2025
@0silvia0

Tak si oblec k tomu tie cierne rifle co mas doma.

@0silvia0 no veď to nosím teraz. 😀😀

luccys
24. máj 2025
@0silvia0

Skus na zaciatok vymenit leginy za hocico fakt za hocico🙏🙏

@0silvia0 Presne. Tie leginy, to je ako mor. Otrasne je to.

0silvia0
24. máj 2025

No ved co s tebou, ked sukne, saty nenosis, bluzky, kosele ta rozsiruju, v nohaviciach vyzeras ako vo vreci...tak nos co uznas za vhodne, co ine sa ti da poradit, ked ta nevidime, nepozname?

autor
24. máj 2025
@luccys

@0silvia0 Presne. Tie leginy, to je ako mor. Otrasne je to.

@luccys ako pre koho

petamich
24. máj 2025

V tejto diskusii si vlastne odmietla vsetky existujuce kusy oblecenia 🙂 a rovnako si odmietla vsetky tipy, co ine skusit. Takze som presvedcena o tom, ze nic zmenit nechces a to nemyslim v zlom ale ak by si nieco zmenit chcela, tak aspon na jednu vec by si povedala, ze skusis.

Ale saty nie, sukne nie, nohavice nie, bluzky nie, kosele nie, sperky nie, doplnky nie...tak asi tak 🙂

zuzanita1609
24. máj 2025

Daj si tepláky,dnes je to moderné, keďže v legínach ako vrece zemiakov nevypadáš 🤭. Na také typy postáv sú najlepšie sukne, blúzky, šaty v páse stiahnuté (ak je pás úzky),tuniky. Ale ty si asi nechceš dať reálne poradiť,len uistiť,čo sa ti páči 😉. Nos čo sa ti páči.

januska12323
24. máj 2025

Keď chceš poradiť tak sa odmeraj alebo odfoť, stačí keď sa postavíš k stene a telo bez hlavy. Potom môžeš fotku zmazať. Ťažko radiť keď všetko neguješ a nevieme ako naozaj vyzeráš.

darovanie
24. máj 2025

Ja ťa s tými nohavicami chápem, tiež mám široké stehná, ešte som aj krpatá. Tiež som si myslela, že legíny/úzke rifle a všetko dlhé na nich je jediné, čo môžem nosiť. Teraz legíny nosím len na behanie a mam naozaj veľa šiat. A nenosím náušnice, prstene, náhrdelníky, nič. Mám šaty, také ktoré môžem k teniskám - jednoduchým bielym, addisom a keď chcem byť za elegantnú, tak mám červené baleriny - mary jane strih. Na to riflovu bundu, dlhý sveter, kardigan. A šaty nosím celoročne, takmer všade, aj s deťmi na ihrisko.

sense
24. máj 2025

Chcela by si zmeniť šatník, ale nič nie je pre teba dobre aby si tomu dala co len šancu. Tiež mám postavu presýpacích hodín. A teda šaty, sukne blúzky ,košele všetko sa dá nosit. A na pevnejšiu postavu je všetko lepšie ako leginy

bielasovicka
24. máj 2025

Len mi nehovor, že akurát leginy ti pristanú. Keď hovoríš ze nič ti nevyhovuje. A keď máš širšie stehna, tak to už určite nie. Ved ty nepočúvas vôbec nikoho rady. Tak ťažko ti niečo hovoriť.

bielasovicka
24. máj 2025

A ty si odpísala @luccis ze,, ako pre koho,, na legíny. No tak pre teba určite. Keďže máš takú postavu ako opisujes.

simsalabim
24. máj 2025

Komu niet rady, tomu niet pomoci 🤷‍♀️

luccija
24. máj 2025

Ale nesranduj veď teraz je oversize móda...tak si kúp dobre sadnuce rifle nie obtiahnuté na stehnach a k tomu jednofarebnú košeľu pod to si môžeš dať top, vyhrnúť rukávy dať tenisky...moja kamarátka nosí iba áčkové športové, košeľové saty a má po 40 tke zakryjú brucho, stehná a kíl má veľa navyše, ale nie je to vidieť.

pralinka86
24. máj 2025

Koselove saty pozri, kratšie, dlhsie, jednofarebne, pasikave, hocijake.. a k tomu kludne platenky
https://answear.sk/p/lanove-saty-medicine-midi-...
https://m.aboutyou.sk/p/soft-rebels/kose-ove-sa...

dskjhfdlkdjhl
24. máj 2025

Prepac, ale vsetko Ta rozsiruje a leginy Ta snad zuzuju?

zuzinka888
24. máj 2025
@petamich

V tejto diskusii si vlastne odmietla vsetky existujuce kusy oblecenia 🙂 a rovnako si odmietla vsetky tipy, co ine skusit. Takze som presvedcena o tom, ze nic zmenit nechces a to nemyslim v zlom ale ak by si nieco zmenit chcela, tak aspon na jednu vec by si povedala, ze skusis.

Ale saty nie, sukne nie, nohavice nie, bluzky nie, kosele nie, sperky nie, doplnky nie...tak asi tak 🙂

@petamich a nema ani jednu fotku- taky problem postavit sa pred zrkadlo a cvaknut a cez tvar dat smajlika🙈🙈🙈. Omg. Keby to bola pani 65+ co nevie robit selficka ok. Ale toto....

hederamonstera
24. máj 2025

Taketo nieco sa hodi kazdej. Najdes aj svoju oblubenu farbu a super sa to prisposobi telu podla potreby. A siroka sukna zakryje siroke stehna ;)

evcagabi
24. máj 2025

Uplne normalne ako keby si nebola pribratejsia 😅😅 inak Aj ked si nakupis kopu kravin, podla diskusie to nosit nebudes. Tak ked uz musis mat leginy, aspon ich niecim povys na nieco viac. Isto mas svoj styl, tak mu bud verna a trocha ho vysperkuj zaujimavymi doplnakmi, mozno zmen farbu trika, hod cez seba nieco oversized, kup si cool tenisky. nesnaz zo seba robit nieco, co nie si. Aj tak to bude visiet v skrini.

evcagabi
24. máj 2025
@hederamonstera

Taketo nieco sa hodi kazdej. Najdes aj svoju oblubenu farbu a super sa to prisposobi telu podla potreby. A siroka sukna zakryje siroke stehna ;)

@hederamonstera preboha, to kde si vyhrabala tie kreacie? 😅😅😅

hederamonstera
24. máj 2025
@evcagabi

@hederamonstera preboha, to kde si vyhrabala tie kreacie? 😅😅😅

@evcagabi hocikde, chcela som ukazat strih siat, ktore slusia kazdej vacsej osobe

ankare
24. máj 2025

Vystupujes tu ako anonym. Hod sem fotku bez hlavy.

summer23456
24. máj 2025
@hederamonstera

@hederamonstera no tak toto určite nie, to extrémne rozširuje

zuzubb007
24. máj 2025
@hederamonstera

@hederamonstera to je hádam vtip tie šaty?, to sa nehodí žiadnej, tucnejsej to pridá ešte viac a chuda vyzerá ako tehotna, otrasný štýl dosť zakázala by som to predavat

evcagabi
24. máj 2025
@hederamonstera

@hederamonstera toto by si obliekla max taka ta klasicka gazdina z dediny cias minulych 😅