icon

Ako sa obliecť na prvé rande?

5. okt 2025

Je lepšie sa obliekať na prvé rande, na fotkách na zoznamku, (pripadne aj bežnom živote, ak ste single a chcete na prvý pohľad zaujať mužov) viac žensky? Myslím napr užšie šaty zvýrazňujúce postavu, nie výstrihy a minisukne. Samozrejme základ je povaha a celkovo aký človek je, ale to samozrejme v prvom momente nemôže zaujať. Mne sa nedarí v zoznamovaní, neviem nejak zaujať mužov, aby ma chceli ďalej spoznávať. Postavu mám super, pekne vlasy, tvar priemerná, často s vážnym výrazom, ak som zamyslená. Nechcem pôsobiť ľahko a tak sa obliekal asi dosť konzervatívne. Viem, že by som sa mala viac usmievať, ale mám dost problémov a stresu a dosť to prežívam.

anonym_d64339
5. okt 2025

Buď sama sebou a hlavne sa neobleč ako lacná štetka... Tak rýchlo stratí záujem, keď ukážeš hneď všetko

kavasmliekom
5. okt 2025

@anonym_autor ak je rande v reštaurácii, tak tak, ako keď ideš s kamarátkou, ak ideš do lesa, tiež primerane situácii. 🤔
Hádam nechodíš v teplákoch aj na nákupy. Buď sama sebou. Ale...Aši to nebude oblečením, skôr výrazom

zmrzlinka2021
5. okt 2025

@anonym_autor obliekajú sa tak, aby ty si sa cítila dobre. Aby z teba žiarila pohoda, kľud, radosť.

januska12323
5. okt 2025

Obliekaj sa slušne, pohodlne, primerane prostrediu. Chlapi šaty až tak neriešia, chyba bude inde.

autor
5. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor obliekajú sa tak, aby ty si sa cítila dobre. Aby z teba žiarila pohoda, kľud, radosť.

@zmrzlinka2021 keď sa oblečiem tak normálne, mám pocit, že som pre každého vzduch…keď napr šaty kopírujúce postavu, tak idú po mne chlapi ako osy na med..žiaľ nie ti, o ktorých mám záujem…čiže ani jedno z toho ma veľmi neteší

minenkaa
5. okt 2025
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 keď sa oblečiem tak normálne, mám pocit, že som pre každého vzduch…keď napr šaty kopírujúce postavu, tak idú po mne chlapi ako osy na med..žiaľ nie ti, o ktorých mám záujem…čiže ani jedno z toho ma veľmi neteší

@anonym_autor oblečenie sa tak ako sa vždy obliekaš ,naco sa hrať na niekoho iného

janickacrazy
5. okt 2025

@anonym_autor neviem, ja som čítala niekde v časopise, že na prvé rande si nemáš obliekať hnedú farbu, tak som si ju naschvál obliekla len tak zo srandy, či to funguje a vieš čo? Rande dopadlo super a dotyčný je už teraz môj manžel. Chlapi to oblečenie nejak veľmi neriešia.

autor
5. okt 2025
@janickacrazy

@anonym_autor neviem, ja som čítala niekde v časopise, že na prvé rande si nemáš obliekať hnedú farbu, tak som si ju naschvál obliekla len tak zo srandy, či to funguje a vieš čo? Rande dopadlo super a dotyčný je už teraz môj manžel. Chlapi to oblečenie nejak veľmi neriešia.

@janickacrazy neriešia módne trendy, ale nevzbudzuje rýchlejšie záujem žena v sukni alebo šatách, pripadne opnutych rifliach ako v niečom športovom alebo oversize?

anonym_bac3ca
5. okt 2025
@anonym_autor

@janickacrazy neriešia módne trendy, ale nevzbudzuje rýchlejšie záujem žena v sukni alebo šatách, pripadne opnutych rifliach ako v niečom športovom alebo oversize?

@anonym_autor no tak to o mňa žiaden chlap nezakopne. neznášam sukne a šaty. necitim sa v nich pohodlne.

januska12323
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak by ťa chceli len kvôli krivkám stoja vôbec za to?

gab
5. okt 2025

@anonym_autor zena oblecena v satach alebo v sukni pôsobi zenskejsie, mozno krehkejsie. Kazdemu muzovi sa paci na zenach nieco ine, niekto pozera na oci, niekto na prsia, zadok.. to je tak individualne.
Ja si myslim, ze si treba obliect to, co sa vystihuje a v com sa citis dobre, pohodlne a sama sebou. Lebo sa môze stat, ze na bluzke budu vadit volany, alebo sa bude otacat sukna a zips nebude na boku ale vzadu. 😅.. ale teraz vazne. Hlavne aby to oblecenie bolo ciste, vonave, bez flakov od jedla alebo v podpazusi.
A to ostatne je o vyzarovani zvnutra-

lindayaaa
5. okt 2025
@anonym_bac3ca

@anonym_autor no tak to o mňa žiaden chlap nezakopne. neznášam sukne a šaty. necitim sa v nich pohodlne.

@anonym_bac3ca vsetci sa citia pohodlne v teplakoch a tricku ale treba trochu niekedy vystupit z konfortnej zony. Inak skoncis ako stara dievka jak z hor.

yelena159
Autor odpoveď zmazal
kavasmliekom
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor počkaj. Ty ideš na rande, či niekde naháňať mužov? Ak na rande, tak si ho už niečom zaujala, čiže sa obleč tak, aby vedel, že si to ty, s kým bude on, nie aby pi tebe slintali všetci, len on nie.
Asi som divná, ale neobliekam sa kvôli pohľadom iných, ale tak, aby som sa dobre cítila a nemusela sa potom hanbiť.

tykat
5. okt 2025

@anonym_autor chces chlapa na sex alebo na vztah? Na obtiahnute saty nalakas akurat takych co chcu zasunut.

janickacrazy
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som mala obyčajné rifle a tričko, bolo to v zime, takže šaty nehrozili

strawberry0797
6. okt 2025

@anonym_autor ja by som si neobliekala obtiahnuté saty pre cudzieho chlapa, o ktorom ešte ani neviem, co je zac a ci s nim chcem niečo mat. Obliekla by som sa uplne normalne, akoby som isla s kamarátkou na kavu. Obtiahnuté saty si dám veľmi rada na rande s niekym, s kym uz mam nejaký vzťah.

zuzanka.zuzu
6. okt 2025

najkrajšie čo si žena môže obliecť je ÚSMEV 😊 popracuj na tom. nikto nechce kôpku nešťastia do života 🤷