Ako sa obliecť na prvý deň v štátnej správe?
Žienky ako sa obliect na 1 deň v novej práci je to práce na úrade statna správa
@anonym_autor tepláky a vyťahané tričko 🤷🏼♀️ však normálne napr satenovú košeľu a wide nohavice s vysokým pasom, opasok, topánky, trenčkot (ak máš na to postavu, to by bolo dobre napísať, či si štíhla, tučná, či máš výrazne ramená, boky alebo súmernú postavu,….)
@a0 usmerňuje postavu
Doteraz si ako chodila do prace? V teplakoch? Je to praca ako kazda ina v kancelarii, pokial nie je urceny dresscode priamo, tak slusne nohavice, top, sukna, bluzka, saty. To je klasicky kancelarsky odev. Sako, svetrik, na to slusny kabat, pripadne kozena bunda. Urcite by som si nedavala prvy den rifle ani nic sportove. Par dni pozoruj, co nosia oblecene kolegyne a podla toho sa zariad.
Doteraz si ako chodila do prace? V teplakoch? Je to praca ako kazda ina v kancelarii, pokial nie je urceny dresscode priamo, tak slusne nohavice, top, sukna, bluzka, saty. To je klasicky kancelarsky odev. Sako, svetrik, na to slusny kabat, pripadne kozena bunda. Urcite by som si nedavala prvy den rifle ani nic sportove. Par dni pozoruj, co nosia oblecene kolegyne a podla toho sa zariad.
@muchotrafka298 doteraz som bola na materskej
@anonym_autor podla mna kazda zena by mala mat doma par slusnych veci, bez ohladu na to, ze je na materskej. Jedny nohavice, sukna a nejaky top alebo bluzka k tomu je zaklad. Tam nebudes predvadzat najnovsie modne trendy a vacsinou v kancelarskych pracach na uradoch to nie je modna prehliadka drahych trendy veci. A aby som nezabudla, tak topanky tiez nie su nepodstatne. Slusne kozene topanky, ci s opatkom alebo bez vynosis stale.
@anonym_autor sumernú postavu prepáč za preklep
@anonym_autor tak v takom platí to, čo som napísala. Košeľa a wide nohavice. Tým nič nepokazíš, ak nemáš rada široké, tak slušné (nie rifle) v tvojej obľúbenej šírke.
Vsaď na klasiku, nohavice a blúzka a uvidis v com chodia kolegyne
Niekde sú v pohode aj tmavé rifle
Tak ako do kazdej inej kancelarie a je jedno,ci 1.alebo 156.den.
Klasika, aby si sa citila pohodlne, lebo aj tak budes vystresovana... Nohavice a slušný top.. nieco lepsie ako tričko, ale zase nemusi to byt satenova blúzka
Este si v takej pozicii nebola? Ked si bola na pohovore, ako boli oblecene? Riad sa tym, co si tam videla, ked si tam bola na pohovore.
A pred materskou si nepracovala?
Zase tu má každá potrebu sa vyjadriť a iba stupídne rýpať 🤦🏼♀️
@anonym_autor daj si niečo pohodlné ale zároveň slušné a tam okukáš čo nosia ostané ženy 😊
Ja by som dala nohavice, blúzku, topánky a sako 😊
Držím palce 😊
A pred materskou si nepracovala?
@1sally12 mohla pracovať niekde úplne inde ako je úrad, štátna správa
Tvoja odpoved jej veľmi pomohla
@a0 usmerňuje postavu
@anonym_autor Nejaké látkové nohavice klasické a hore blúzka alebo košeľa. Proste nech neprídeš v mikine a rifliach ale zase nedávala by som si ani kostým nech nepôsobíš ako príliš dôležitá.
Prepáč ale tuto otázku si tu položila za posledný týždeň tri krát.. a stále ti tu niekto napíše a pýtaš sa zas..
Látkové nohavice a košeľa jednoducho a elegantne, prípadne ak nosiš tak šaty
@1sally12 mohla pracovať niekde úplne inde ako je úrad, štátna správa
Tvoja odpoved jej veľmi pomohla
@anonym_fd0660 a ty si jej ako poradila ty múdra? Mohla pracovať hocikde, ale tak nikto nechodíme do práce v teplákoch všakže? Alebo len do úradu a štátnej správy sa treba slušne obliecť podľa teba?
@anonym_fd0660 a ty si jej ako poradila ty múdra? Mohla pracovať hocikde, ale tak nikto nechodíme do práce v teplákoch všakže? Alebo len do úradu a štátnej správy sa treba slušne obliecť podľa teba?
@1sally12 ako vieš že som jej neporadila? Do diskusie môžeš prispieť aj pod ďalším nickom.
Sused chodí do práce v teplákoch, je totiž učiteľ telocviku a teraz sa z toho poser !
Teplaky
Kľudne nejaké jesenné šaty s 3/4 alebo dlhým rukávom a pančuchy
@anonym_autor moja sestra pracuje roky v štátnej správe krajského úradu, no nikdy neriešila, čo si oblečie do práce. Vždy oblieka to, v čom sa cíti dobre, pohodlne, reprezentativne. Podstatné je to, aby robila svoju prácu čo najlepšie. Prebehni obchody, kúp si zopár nových veci, ktoré ťa vystihujú a v čom sa cítiš dobre 😉 👍.
@anonym_autor ja pracujem v statnej sprave.Jedine co mame zakazane su prilis kratke sukne a topy na ramienka.
Inak myslim, ze ak si das cokolvek co nebude vyzyvave alebo urcene na sport je to uplne v poriadku
@anonym_autor Ja pracujem v statnej sprave a kazdy nosi nieco ine. Mam kolegyne co 20 rokov nosia rifle a tricko (vek 20, 40,60) aj take co sa obliekaju elegantne. Ak ides robit beznu kanelarsku pracu, oblec si to co nosievas bezne ked ides mimo domu. Ak ides za okienko, namieste je bluzka, sako. Ak ides robit na kancelariu mimistra, kostym, saty.
Robím v štátnej správe a je to slepacinec... Určite sa pekne obleč...po čase už si rob čo chces...ale zo začiatku si daj záležať, nech nemajú o čom ivakat
Ja robim v statnej sprave a chodime v rifliach,trickach,svetroch,aj teniskach
@anonym_autor volila by som decentne jednofarebne saty, nevyzyvave, zenske, clenkove cizmy. Nie slavnostne typ na svadbu ani styl trickovina

@anonym_autor tepláky a vyťahané tričko 🤷🏼♀️ však normálne napr satenovú košeľu a wide nohavice s vysokým pasom, opasok, topánky, trenčkot (ak máš na to postavu, to by bolo dobre napísať, či si štíhla, tučná, či máš výrazne ramená, boky alebo súmernú postavu,….)