Ako sa obliecť na svadbu v prírode v Taliansku?
Ideme na svadbu. Do cudziny, miešaná svadba-nevesta má talianské korene. Miesto svadby je "v riti" medzi stromami...ubytovaní budeme v stanoch, spoločne wx,sprchy. Samotná "party"akože vyzdobená stajňa. Inač nemám žiadny problem, na fotkách to vyzerá super, prírodne , romanticky..uvidime, mažel frfle ja sa tešim podľa mňa to bude krásne... hodi sa to k neveste. Lenže moja dilema je oblečenie... bolo nám toľko oznamené že si nemáme dať tenké podpätky...ale aké oblečenie si máme vziať, čo sa sem hodí a predsa sa zachová moralka že je to svadba. Niečo ležerné, nechcem sa cítiť hlupo, ináč ide o švagrovcov. No a 2 dilema kamáratky mi povedala že jaj čo robím drahoty veď talianky si dajú rifle s elegantnou košeľou. No a 3 dilema nebudem mať prístup ku kaderničke. Keď si nechám rozpustene vlasy? ja niesom zvyknutá za maľovať a ani veľmi upravovať vlasy.
Prosím poradte mi niečo. Normálne mám stres 🤪
Bola som na takej veľmi podobnej na Slovesnku. Úplne normálne som si na obrad dala ležérne šaty a topanky( bez podpatkov) a keď skončil obrad normálne sme sa prezliekli do pohodlneho oblečenia k ohňu. Žiadne účesy extra nikto nemal. Kto chcel sa namaľoval v aute, v stane, kto nie, tak nie. Žiadna veda. Bolo to super.
Kamos bol minulý rok v Toskánsku. Podľa fotiek čo nám ukazoval mali ženy oblečené väčšinou dlhšie šaty úplne jednoduché na ramienka a k tomu poväčšinou nízke šľapky. Tiež bol obrad a hostina vonku.
Casual smart. Bola som nedávno na podobnej svadbe v Čechách. Na obrade Dresscode casual smart, následne kto chcel sa mohol prezliecť do pohodlného , šli sme pozrieť farmu, kto chcel hral minigolf, kolky, debatilo sa ...kto chcel tancoval,
Keďže bolo teplo za mňa pripadali do úvahy jedine vypnuté vlasy a make Up som mala úplne že jednoduchý, make Up ,púder, linka, a kabelkou červené to aj trochu farbi
Ja by som dala dlhsie lerne saty a biele/ alebo nejake tenisky v pastelovej farbe. Nejake pekne naramky, tak, aby to bolo romanticke. Pozri British Vogue, tam Mali kopec takych lookov
Talianky urcite nebudu mat rifle, tym si bud ista..... Vyhni sa samozrejme bielym satam (tie su urcene pre nevestu). Vhodne su letne saty minimalne pod kolena, nizke sandalky, rozpustene vlasy su tiez ok
Nerob z toho vedu, obyčajné šaty, trocha mejkapu a vybavené.

@anonym_autor Letné dlhé šaty s bielymi tenistkami.