Ako sa obliekate počas rodičovskej dovolenky?
Ahojte žienky,
Mám na vás otázku. Ako sa obliekate na rodičovskej dovolenke? Ja mám pocit, že moje outfity (všade) sú len legíny, dlhé tričko, prípadne mikina a tmavé rifle. Už sa ani príliš nemaľujem, cítim sa strašne tak.. zanedbane. Chcela by som sa zas cítiť pekná, namaľovať sa, ale mi to príde odveci si dať sukňu, blúzku a výraznejší make up na ihrisko.. 😂
@mk1111111111 prečo by to mala byť závisť... Vidávala som občas také mamičky ešte aj v high heels a nebolo to nič iné len nechytáj ten piesok, nesadaj na zem lebo sa zaspinis a keď to dieťa aj do piesku v liezlo tak to bola tragédia. A niektoré ani k tomu pieskovisku neprišli len vykrikovali od lavičky....
@thirstymonk siva mys zanedbana?a preco bola zanedbana?
Ono velmi zalezi od toho,co vsetko zena na materskej robi,kolko ma deti,co ma na pleciach..suseda je sama na 3 male deti,muz jazdi na kamione,doma je malo.pomoct jej nema kto.na starost ma velky barak,kosenie,zahradu,2 psov,opatera 3 deti,vsetko bez auta..cize chodi v teplakoch a leginach,vlasy v cope,nenamalovana,je strhana,vycerpana,tam na modne vystrelky cas nieje.
Ja mam tiez 3 male deti,pri babatku moc toho nenaspim.muz pomaha ako vie,ale napriek tomu mam pre seba minimum casu.nosim leginy,rifle,obcas sportove oblecenie,cez leto sportove saty,jednoduche pohodlne veci kedze som nonstop v pohybe,s detmi vonku na ihriskach,vyletoch,bikoch.ziadne sexy tigrovane handry s kozami von,mne to pride nevkusne.upravena som vzdy,ale ziadne umele nechty ci mihalnice ako vejare.mam vlasy po pas,nosim ich pri detoch do copu vycesane,jemny makeup.viac sa upravim,ak ideme s muzom von,ci dakam na navstevu.no doma,na zahrade,ci s detmi na ulici kedy len vychystanie deti zaberie hodinu casu-seba jednoducho nestihnem reprezentativne vychystat.napriek tomu si myslim,ze sa nemusi manzel za mna hanbit,ako sam povedal-niektore zeny potrebuju pred odchodom z domu 3h nato,aby vyzerali dobre.a niektore vyzeraju dobre aj bez makeupu v teplakoch 😉
@lucilaines legíny nosím len Lelosi, mám pocit že tie jediné sú celkom pohodlné a nepresvitajú, ale čím dlhšie si ich kupujem tým viac mám pocit že spoločnosť uberá na kvalite. Mám od nich aj tie cyklo, sú pohodlné ale leďže mám širšie stehná, tak keď si ich oblečiem + oversize tričko mám pocit že mám výzorovo tak 15 kg+.
Ďakujem baby všetkým za rady, popozerám nejaké pohodlné rifle, široké nohavice a midi sukne. 🙂 čo sa make upu týka, tak ja keď sa líčim vždy mám foundation, obočie, špirála, jemné kontúry, púder a občas nejaký rúž. Ono mne to zvykom trvá tak 10-15 mim sa nalíčiť, lenže keď sa pozriem na ten “outfit” tak sa cítim že to je zbytočné aj míňať šminky 🤦🏻♀️😂
Ja teda už dávno nie som na rodičovskej, ale akurát včera ráno pri venčení psov som so spoluvenčiacimi spomínala na to, ako som ešte aj s kočíkom chodila v štekloch, šatách, vždy upravená a teraz ráno so psom pomaly v pyžame bez akejkoľvek úpravy, okrem bežnej rannej hygieny 🤣🤣.
Všeobecne, choď tak, aby si sa cítila dobre. Ak je ti fajn v leginach, nos legíny, ak chceš mať šaty, choď von v šatách. Tvoj komfort a pocit je to, na čom záleží, ostatní, nech si trhnu
@tilly top😂😂 ja som vždy obdivovala ženy, ktoré nosia opätky, ja som sa v nich nikdy nenaučila chodiť a vždy keď som to skúšala som pôsobila komicky.
Áno, len ja sa práve cítim skôr ako chodiace vrece, chcelo by to zmenu, len úplne neviem trafiť pekné a aj pohodlné oblečenie, v ktorom vyzerám dobre. Musím poskúšať, chce to nájazd do obchodov asi.
Pre mňa sú najpraktickejšie a najpohodlnejšie oblečenie šaty. Nemusíš kombinovať, riešiť, skrátka nahodis a ideš. V zime dáš pančuchy a čižmy alebo bagandže, v lete biele alebo zlaté tenisky a hotovo.
@sense a preco Ti vadilo, ze vykrikovali z lavicky? Ved, nech kazdy robi, ako uzna za vhodne.
@mk1111111111 a tebe preco vadi, ked niekto niekoho nazve pretrcacim typom? ved nech kazdy robi, ako uzna za vhodne
@mk1111111111 mne to nevadilo mne je to v podstate jedno ze matka vezme dieťa na ihrisko a potom mu nič nedovolí lebo sa náhodou umaze alebo ona, ľúto mi je len takých deti ktorym v podstate nič nebolo dovolené. a tebe prečo vadí keď niekto názve takéto ženy pretrcaci typ.
@mk1111111111 no tak ty neskatulkujes a niekto druhy skatulkuje.. a?
@reanda este raz, precitaj si ten text. Uz k tomu nebudem pisat, lebo zjavne Ti unika nit.
Baby, podľa mňa to vôbec nebolo myslené tak, že niekto sa pekne oblečie = pretŕča sa, ale skôr všeobecne autorka narážala na ten typ ľudí, ktorí rád ukazuje na čo všetko má, preto vypísala aj tie ostatné položky ako kočík a podobne. Ja obdivujem každú maminku, ktorá sa pri všetkých starostiach vie o seba postarať tak, že sa cíti dobre a spokojne, nech to znamená akýkoľvek štýl.
*ktorý 🤦🏻♀️
Ja vacsinou nejake pekne leginy som nosila a k tomu rozne topy, poncho som casto nosila, pripadne rozne dlhsie saty, Ja som nikdy nebola v teplakoch ( mimo malovania domu a pod prac ), keby ma muz vidi v teplakoch a vytahanom triku vola sanitku 😃 ako Ja mozem hovorit len za seba, ale ja by som sa nevedela vzdat mody. Vzdy som nieco od cesty z ihriska pritiahla domov z butiku s komentarom “ no ved to smutne pozeralo a hladalo dobry domov ) 😂😂😂 Ale kamoska nosila zas teplaky a to je pravnicka inak.
Nikdy nie je nic zbytocne, mas svoj styl a vies ako sa citis dobre. Hlavne nikdy nepodkopavat svoje sebavedomie. Lebo to by bolo uplne najhorsie. Mozes byt v leginach an oversize top a namalovana. Je to o Tebe. Nie o inych zenach
Ja leto len saty a sukne, ked je chladnejšie tak rifle/nohavice (ale zas mne je v nich aj pohodlne), von leginy nenosím nikdy, neviem proste sa tak citim čudne. Mikiny nenosim.
Podľa mna velmi záleží od človeka, ja som zvyknutá z roboty len elegantné oblečenie a opätky takze mi je v mikine nekomfortne. Uz tenisky su pre mna také ze noo zmena😬
Malujem sa každý deň, aj keby nakoniec nejdeme nikde. Je to proste takých mojich 5 minut kedy mi dieťa vydrží a ja sa povenujem sebe aby som sa citila lepšie.
Ale podla mna toto je velmi individuálne, žena sa nemusi malovat a bude vyzerat krásne, niektorá sa namachli akoby sla na ples aj ked ide vysypat smeti a vyzerá to zle. Ide o to ako to ty cítiš.
Ved skus si dat suknu, skus lahky makeup a ked ti nebude prijemne tak to ďalší deň uz nespravíš 😄
Sama píšeš ze sa citis zanedbane tak to proste iba vyskusaj🙂
Ja som sa práveže po pôrode začala "lepšie" obliekať :D maľovať sa síce nemám čas, ale je mi rýchlejšie a komfortnejšie nosiť doma i na vonku šaty a sukne. legíny a rifle som nikdy veľmi nemusela ale teraz ich už nenosím ani keď je chladno. Samozrejme, mužovi sa táto sukňošatová politika veľmi páči 😂 Na doma nosím letné sukne a tielka a na von sukňu s blúzou alebo šaty. k tomu podľa počasia našuchovačky alebo tenisky. A to maľovanie už kašlem, lebo teoreticky by som sa namaľovala s malou v nosiči ale nechce sa mi to potom dávať dole a myslieť na to že "ešte odlíčiť sa musím" keď niekedy proste padnem do postele jak mrcina. Čo ale robím je, že si dám lesk na pery s farbou, lebo aj tak ich mám suché ako ťava z večného ššš pri uspávaní, takže aspoň to beriem že som vlastne upravená.
Tak na ihrisko je asi sukna a bluzka odveci. Skor nieco sportove,co tiez moze vyzerat atraktivne. Suknu,saty a bluzku si das na prechadzke mestom.
V lete šaty aj na ihrisko (nízke topánky, baleríny, converse), v jari/jeseni rifle a kardigan, ležérne sako, občas mikina, tenisky. Málokedy si oblečiem legíny von, to je pre mňa odev na šport, výlety spojené s fyzickou aktivitou, na záhradu. Maximálne čierne pod tričkošaty namiesto pančúch. Tepláky nikdy a to nenosím nijaké zničené a rozťahané, pre mňa sú tepláky na von neprípustné. Podpätky som nenosila ani predtým, ani som sa nikdy neobliekala elegantne, šaty a sukne som vždy nosila na taký dievčenský štýl s nízkymi topánkami. Líčim sa takmer každý deň - korektor, špirála, obočko, trochu farby na líca a zvykla som si aj na výrazný rúž. 5 min záležitosť.

Šaty a sukňu k lezernejsiemu outfitu kľudne, prečo nie? ;) Nemalujem sa a ani som sa od puberty.. ;D