Ako sa doma obliekate?

9. jan 2022

Ahojte, žienky, ako sa doma obliekate? Mama ma kritizuje za to, že chodím v teplákoch a voľných jednoduchých tričkách. Vraj mám vlete nosiť šaty, v zime legíny a tak. Oblečenie mám, samozrejme, čistéa neobnosené, som štíhla, ale stačí mi to tak. Mama naozaj väčšinou nosila šaty, sukne, šponovky, ale ja sa o modu toľko nezaujímam. Ako ste na tom vy?

ivkazba
9. jan 2022

Mám legíny a nejaké tunikové tričko. Ja tepláky a klasické tričká ani nemám. V lete nosím tričkové šaty alebo niečo na spôsob plážových šiat. Neviem ako to pomenovať. Ja sa rada páčim sama sebe. Aj doma. Preto ma napríklad nikto doma nenájde s mastnými vlasmi či chlpatými nohami. To nie je o tom, aby sa človek zaujímal o módu. A keď už, dnes sa nosia aj tepláky. Otázne je, či sú to pekné tepláky alebo niečo s vyťahanými kolenami v čom žena vyzerá totálne asexuálne.

oli18
9. jan 2022

Ja teplaky nenosim, ani som nikdy nenosila. V zime nosim rozne nohavice na typ rifli a pulovre. V lete vacsinou saty a 3/4 nohavice a pekne obtiahnute tricko😉, kedze mam dobru postavu. Od kedy su sekace, mam perfektny satnik😃.

hederamonstera
9. jan 2022

Cez zimu teplaky, leginy a tricka. Cez leto len saty

autor
9. jan 2022

Ďakujem za vaše odpovede.

pribinak
9. jan 2022

Tak je rozdiel tepláky a tepláky. Nejaké rozgajdane tepláky od Číňana by som si neobliekla. Ja mam značkové športové tepláky a tie nosím
Cez leto legíny a šortky. Šaty nenosím.
Ale ja mam rada taký pohodlný športový štýl

ivaa_
9. jan 2022

čo ja viem , ja nosím aj tepláky, ved sú aj pekné tepláky 🙂 ale väčšinou legíny , mám aj značkové aj obyčajné zo sinsay či odkial a vôbec to neriešim :D a nosím aj volné tričká aj obtiahnuté :D ved som doma, aj tak väčšinou. vkuse čosi upratujem, varím tak nepotrebujem najnovšie a najkrajšie

bucko555
9. jan 2022

V zime tepláky a tričká voľnejšie nemám rada.obtiahnute veci ....a v lete dlhšie tričko ako šaty

hlubik
9. jan 2022

v lete šaty a v zime leginy tricka

katkamatka7
9. jan 2022

Doma sa snažím cítiť pohodlne. Úplne v pohode vyťahané tepláky aj tričká, riadne zamazané, zakydané, so škvrnami od farieb, jedla od kŕmenia bábätka, nevyprateľné škvrny od použitia agresívnych čističov. Ale ja sa v tom cítim dobre. Za dverami toho, čo je doma, nosím šaty, blúzky, saká, pretože tam sa zase cítim dobre v inom oblečení. Keď cvičím, posilňujem, najlepšie mi to ide vo vyťahanýh tričkách a teplákoch alebo legínach.
Máme prekáža, že sa o seba nestaráš? Snaží sa Ti vysvetliť, že si tým priťahuješ ľudí vo svojom okolí? Doma je Tvojím okolím mama a teda vyjadrila svoj názor, vyjadrila to, čo by si mohla na sebe zlepšiť. Je na Tebe, ako dokážeš rešpektovať jej názor a rešpektovať aj svoje vlastné potreby, názory, pohodlie.

simsalabim
9. jan 2022

Ja nosim rifle (vacsinou take s pasom ako teplaky) a tricko a mikinu. A v lete suknu a tricko.

zuzubb007
9. jan 2022

Ked nikde nejdem tak pyzamo cez den, vsak co sa mama stara, je to tvoja vec co mas doma aj ked budes hola chodit, a teplaky nosim aj ja a tricko vsak pohoda musi byt 😉

simsalabim
9. jan 2022

@katkamatka7 fuu, nosit zamazane a zakydane veci sa mi zda ok iba pri praci na farme ci ked natieram plot 🤔 Mimo takuto pracu by som sa v tom necitila pohodlne. Cistota je zaklad.

katkamatka7
9. jan 2022

@simsalabim Áno, dobre chápeš 😉

pinkgirl
9. jan 2022

A nie je to jedno v čom chodíš doma oblečená?😉 Nos v čom sa cítiš dobre. Ja nosím tepláky úplne obyčajné z Lidlu, k tomu tričko či mikina a v lete kraťasy alebo domáce šaty. Ale keď chcem zbehnúť k susede dám si čisté oblečenie🙂.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
benit
9. jan 2022

V lete mam upletove tenke saty, kratase, tielka, v zime rifle, tricka a mikiny. Leginy nenosim vobec.nemam ani jedny a to som xs. 😊

mamina0078
9. jan 2022

Na doma cez zimu leginy, teplaky, tricko, mikina v lete kratasy, tricko, tielko

jaja20
9. jan 2022

My máme doma hrozne teplo,tak niekedy len v tenkom župančeku chodím 😌

ivangeline
9. jan 2022

Ja si natiahnem ak manzelove oblecenie a je mi to jedno. :D

22abigail22
9. jan 2022

V zime tepláky (ale nemám v láske ale stále lepšie ako legíny - tie neznášam) a k tomu tričko s krátkym rukávom/tielko. A cez to si prehodím kardigán.
V lete nosím športové kraťase a tielko.
Podľa mňa by sa mal človek obliecť tak ako jemu vyhovuje. 🙂

tncka
9. jan 2022

Som doma a co koho do toho ako som prave oblecena,kolkokrat chodim len v nohavickach a tricku🤣🤷‍♀️ked ma niekto prist,natiahnem co mam po ruke.

majlo1234
9. jan 2022

A mne je absolutne jedno, co mam na sebe. Ked k nam niekto zazvoni, kludne ma najde bez nohavic napriklad, iba v gatkach a dlhsom tricku, ak je horuco. Rovnako sa neprezliekam, ked idem do obchodu/na postu. A naco aj, aj tak nikoho nwzaujimam😀

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
9. jan 2022

@majlo1234 do obchodu a na postu ides v gatkach s tricku? 🤔

janulik2008
9. jan 2022

Každý nech chodí b tom, v čom sa cíti dobre 🙂
Tiež tepláky a tričko ;)

ankare
9. jan 2022

Ja som ako Ty. A tiež mám mamku paradnicu,hihi, vždy upravená,namaľovaná, pekne oblečená. 🙂 Ja sa však najlepšie cítim v pyžame doma. Teda keď som doma, behám väčšinou v pyzame. 🤭 Inak tepláky a tričko. 🤷 Nos to, v čom sa cítiš pohodlne a čo Ti vyhovuje. Nie to, čo Ti druhí kážu. 👍

sparrows
9. jan 2022

Nosím to, v čom sa cítim pohodlne. Nech žijú tepláky/legíny a voľné tričká!

solange7
9. jan 2022

Pohodlne domace leginy su u mna spotrebny tovar. Mam ich kopec. Rano sa vzdy upravim aj ked sa v ten den nikde nechystam, nehovorim samozrejme o tonach makeupu. Vlasy, obocie, obcas mihalnice a lahky tonovaci krem ak je potreba. Obleciem si leginy a pohodlne tricko. Nejde o ziadne rozgajdane handry. V lete trickove saty alebo tuniku, pod ktorou nosim casto aj plavky kedze mame bazen.
Ked robim nieco na zahrade, mam aj pracovne oblecenie, co su tiez nejake outdoorove leginy, ktore mozem poriadne zamazat bez toho aby ma to extra mrzelo.

solange7
9. jan 2022

Este dopnim, ze ked sa mi naozaj nechce, tak mam aj druh sportovo elegantneho pohodlneho oblecenia, v ktorom nemam problem vybehnut do najblizsej predajne alebo niekde na postu. Vlastne by som to mohla nazvat "slusive volnocasove oblecenie". V tyzdni si formalneho oblecenia uzijem az az.

elizabet173
9. jan 2022

v prvom rade by som si nenechala od mamy do toho kecať, viac by ma možno zaujímal názor partnera. Tvoje pohodlie je prvoradé, nie niekoho názor, aj keď je to mama. A sú tepláky a tepláky a aj keď máš oblečené tepláky a tričko, neznamená to, že nie si upravená - vlasy, nechty...a naopak, môžeš mať oblečené šaty, k nim mastné vlasy s odrastenou farbou 😨