Ako sa správne nastajlovať bez módnych prešľapov?
😂😂
Baby,áno či nie takto? Všelijako som to stelovala a vždy to bolo vidno 🤷🏻♀️🤔😁

Nie 🙈 daj celé silonky alebo také ťapky len na prsty.
😂😂
Kúpila som si aj také silonky balerínky aj tie trčia.😂😂
Keď celé silonky,aj čierne?
Toto nie, ani cierne silonky a ani tie rifle.
Juj toto nie.
Nemusíš si dávať celé silonky. Dostať kúpiť ponožky alebo podkolienky tenučké tzv. Sun 8 denove.
A určite nie čierne, ale telové.
Nie. Ja takto nosim tenke ponozky do topanok do auta, alebo v praci pod stolom, medzi ludi bez
Skus ist do obuvi a vezmi si par tych skusacich ponosiek co su tam zadarmo. Ak ti to aj tie budu robit tak ozaj ponoskove alebo podkolienkove silonky. Alebo naboso so silikonovou ochranou paty.
@lily246 a s riflami je čo? 😁🤔
Toto je ten nemožný typ rifiel, ktoré nepekne odstávajú dole okolo nohy. Farba rifiel k týmto lodičkám nepasuje, išli by k nim bledomodré a buď úplne úzke na lýtkach alebo tie dole rozšírené čo teraz frčia.
s celými je to lepšie
Tie ponožky sú strašne tmavé, hrubé, príliš veľa den-ov 😀.
@lily246 mám 156cm , mne si všetké dlhé.
@lily246 aha, takže čím viac denov,tým tmavšie? Ja som just hľadala čím viac aby sa nepotrhali hneď 😁
Tie tapky, daj na patu, pretoc v strede na 8micku a tak na prsty.
Su aj mensie ako ponozky do baleriniek
@miamilove tieto čo mám sú balerínky 😁
@banalu skúsila som a aj tak trčí 😂😂ale fakt iba kúsok 😁👍👍
@miamilove naozaj,sú trošku iné, musím pozrieť, pepco tu nemám.
Ja mám takéto teraz
DEN je hrúbka. Uvadzana na pancuchach.
@lilianka28 pozriem 8denove 👍😘
Nie, deny označujú hrúbku, tieto čo máš určite nie sú na leto.
Den je hrubka vlakna, z ktoreho su silonky upletene, cim nizse cislo, tym su tensie
Nie, vobec nemusia mat tmavsiu farbu, farba nema nic spolocne s hrubko vlakna. 8 DEN pancuchy, slapky, silonky, podkolienky kupis aj biele aj telove v roznych odtienoch. Dokonaca aj farebne
A prečo nie tie ponožky?
@luciaruz toto som si nikdy neuvedomila ani som nad tým nepremýšľala. Až do dnes som bola v tom že je to DEŇ nie DEN (reku, že 40 DEN vydrží 40 dní 🤣😂). Vďaka za túto informáciu. 😄 Človek sa na tom modrom koní niečo aj naučí. 😀

daj si dlhe ponozky a mas to vyriesene ;)