Ako sa začať mať rada a zmeniť pohľad na seba?
Ahojte, dlhšie ma trápi tato téma. Nepáčim sa sama sebe a neviem čo s tým mám robiť. Neveim ako sa mať rada.
Psychológ by ti teda padol aj čo sa týka ujasnenia vlastnej osobnosti a možno by ti nastavil trosku reálne zrkadlo, ktoré ale ty nechceš vidieť. Problém nie je u teba vo výzore ale vo všeobecnej nespokojnosti so životom...určite by som na tvojom mieste psychoterapiu nezavrhla, ak sa chceš dopracovať k plnohodnotnemu zitiu života aj ,čo sa týka vnútorného prežívania.
@kik2022 písala som že fyzicky som krasna. ( aj podľa iných) no neviem, vadí mi moja osoba celkovo
Ale veď každý sme nejaký. To, že si introvert je v poriadku. A ak máš nejaké vlastnosti, ktoré sa ti nepáčia, tak možno sa dá na tom popracovať.
Prečo si tak strašne zameraná na seba,nerozmýšľaj ži,nič iné už k životu nedostaneš ako to čo máš, bože,fakt ľudia máte moc voľného času, rýľ alebo sekeru do ruky makať
Mne sa tiež na sebe nepáči, že sa neviem s každým porozprávať, len s určitými ľuďmi. Ale je to v poriadku, pretože nie každý sme úplní extroverti.
Tak mozno preto ze zdroj skutocnej radosti nie je vyzor ci peniaze, to je taka radost kratkodoba...ja az ked som spoznala Boha, tak som sa citila naplnena
Ak je to reálna téma- podľa mňa máš porušené vnímanie z "dokonalosti" na sociálnych sieťach. Odinštaluj si instagram a po mesiaci/dvoch si zrazu budeš pripadať ako mega kočka
@petracandle ano je to reálne.. instagram nemám
mas na to dovod? si vazne chora? mas choru rodinu? nemas co jest alebo nemas kde byvat?
sa uvedom, a nevymyslaj
mozno sa len nudis, tak si radsej citaj knihu
@bublinka142 Neviem možno ten dôvod potrebujem nájsť. Nie nič z toho čo si vymenovala nemám. A nudiť sa nenudím. Doma mám všetko porobené. A ležím už pripravená na spánok.
Touto témou som chcela len nájsť nejaké rady ako zošit čo mi na mne vadí. Viem že tam niečo je ale neviem čo to je….
a riesis debiliny, zober knihu ci zapni radio.
Objednaj sa k psychológovi. Tam je najprv diagnostika. Budeš kresliť, popisovať obrázky atď atď. To ti veľmi pomôže zistiť ako na tom osobnostne si.
@bublinka1426 pre mňa toto nieje žiadna debilina ako pises. Ja sa vnútorne cítim zle a nemám žiadnu motiváciu žiť
@hygienka nevieš koľko to prosím stojí. Ja nemám moc peniaze bokom
ale nemas ani dovod nezit.
mas rodinu deti manzela mamu otca?
kamaratov
Máš depresiu. Ries ju. Bude sa zhoršovať.
@bublinka1426 to sa ti ale ľahko povie. Ja keby sa zajtra nezobudim je mi to jedno. No zasa nikdy by som sama sebe nijak neublížila.
@koniarova ako ju mám riešiť? Na psychológa dosť pravdepodobne nemám penize
Je aj zadarmo, cez poisťovňu. Nájdi takého. A nečakaj.
Hmm. To nie je dobré, že sa nemáš rada. Prečo si sa prestala mať rada? Veď ty si jediná, na kom záleží...🤔. To znamená, že si asi nevieš vychutnať ani chvíľku svojho života, ani jeden moment, ani nič, len máš v hlave, že na ničom nezáleží, aj tak je to jedno, na čo je to všetko... ☹️☹️☹️. To nie je dobré... Tak na to toho psychológa. Aby si sa začala mať jednoducho rada len tak, pretože si to zaslúžiš... Sama od seba sa prijať taká aká si... A vôbec to nesúvisí s tým, koľko máš váhu, výšku, aké máš vlasy a koľko máš nápadníkov 🤷. ❤️. Proste sa príjmi, postav sa pred zrkadlo a skús sa úprimne prijať a byť na seba trošku dobrá...
lachko? ked ti raz pojde o zivot, pochopis, aky je vzacny.
ak mas potrebu smer psycholog/psychiater.
Poisťovňa prepláca 10 sedeni v ambulancii klinického psychológa, skús pozrieť vo svojom meste podľa recenzií a informuj sa. Psychológ ti ponúkne najmä psychoterapiu rozhovorom. Rozoberie s tebou detaily a ponúkne rôzne pohľady, aby si sama prišla na to, čo ťa naozaj trápi.
@ivana3111 môžem nájsť akého chcem psychológa?
Odkiaľ si. Je veru dosť ťažké nájsť dobrého cez poisťovňu. Čakacie doby sú aj 4 mesiace.
@koniarova trnava/ Púchov
mas 19 a zivot pred sebou.
@bublinka1426 čo s tým životom keď sa cítim ako cítim
@bublinka1426 to budeš človeku s depresiou darmo písať.

No keď sa nemáš rada, zrejme to pramení v nízkom sebavedomí, ktoré možno kompenzuješ s tým, že cvičíš denne, aby si mala dokonalú postavu, "aspoň niečo", čo je na tebe chvslihodne, keď už inak nie si nič moc, ničím výnimočná a nič neni na tebe, kvôli čomu by ta mohli mať radi a mohla by si sa mať rada.... Len tak uvažujem... Nemusí to tak byť, psycholog ti práve pomôže nájsť príčinu a pomôže dosiahnuť, aby si sa mala viac rada.