Manžel nemá o mňa záujem

newmoomy
21. mar 2022

Ahojte, už dlhšie som nad tým rozmýšľala no sama neviem čo si o tom myslieť. Môj manžel nemá o mna záujem čo sa týka sexu. Vždy keď mám chuť tak on proste nie vraj je vecne unavený a podobne. Na jednej strane chápem lebo chodí do Prace a po praci robí na dome no na mna si z tejto stránky už dlho nevie masť čas.. je mi z toho smutno lebo z pravidelného sexu sa stalo raz za mesiac niekedy ani to nie.. trápi má to lebo si myslím že sa mu už nepacim a podobne..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
newmoomy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terry658
21. mar 2022

@newmoomy môj manžel robil to isté. Chce to spoznať samú seba a dohodnúť sa. Ja som akčná, keď som po menzese a pred ovulaciou ale po nej potrebujem aby mi manžel venoval viac energie a jemu sa to často nechcelo. Museli sme si to všetko vydiskutovať. Ako to vnímam ja a on a zlepšilo sa to. No chcelo to viac ako rok neustálej práce na seba poznávaní a diskusii v pokojnej nálade (občas aj v hádke a slzách). Je milión vecí, v ktorých sa to môže pokaziť pri sexe. Musíš diskutovať s nim, nie s nami

dadis
21. mar 2022

@newmoomy Ano, treba to riesit. Najlepsie bez vycitiek a slz. Niekedy sa muzi "vypnu", ak maju "mamu" vedla seba. Ale to takto nejde, ty potrebujes byt zenou, mas svoje potreby lasky a intimnosti aj mimo materstva. Ak to nebudete riesit, tak to pokazi cele manzelstvo. Vase dieta nebude mat sancu prezit zivot v kompletnej rodine, lebo tvoja frustracia bude mat vplyv aj na ostatne zlozky zivota, nebudes sa citit chcena a milovana. Takze pokojny rozhovor, nech navrhne riesenie. Drzim palce ❤

newmoomy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
newmoomy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
newmoomy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terry658
21. mar 2022

@newmoomy chápem aj ja som sa tak citila. Ale so mnou to nevydiskutujete. To jedine s ním.
Zas aj chlap sa často cíti blbo , keď ho žena odmieta to je jedno z akého dôvodu a považuje sa to za relatívne normálne. Chce to konštruktívnu debatu. Presne pomenovať v čom je problém, aké pocity to vo mne vyvolavaa ako by to mohlo byť iné resp. ako to urobíme inak.

newmoomy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terry658
21. mar 2022

@newmoomy joj ale to nepôjde po jednom rozhovore ani dvoch. Ak o tejto téme neviete už racionálne debatovať tak skúste manželského psychológa. Ak hľadáte len niekoho, kto vás potlapka po pleci a povie, že to je jeho vina a vy za nič nemôžete tak toto je najlepšie miesto. Stavím sa, že sa tu nájde veľa báb, čo vas polutuje.

newmoomy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terry658
21. mar 2022

@newmoomy ono to je tragédia. Naozaj sme mali tento problém s manželom. Zopár rokov sme sa trápili a posledný rok sme pracovali na tom aby sa to zlepšilo. Chápem, že sa žena cíti odmietaná, nepriťažlivá, menejcenná, nemilovaná, nepochopená a ďalších milión iných šialene ťažkých pocitov. No tu nikto nedá radu v tejto oblasti, ktorá by realne pomohla, lebo u každého bol problém v niečom inom. Jediný kto s tým môže niečo spraviť ste vy, manžel a možno psychológ alebo poradca.

newmoomy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terry658
21. mar 2022

@newmoomy nezvykneš si ver mi. Budeš z toho stále viac nervna i keď občas len podvedome.

greywolf
21. mar 2022

@newmoomy Ako muz ti napisem svoj nazor. Mate deti? Tie dokazu vela zmenit. Ano pokial muz pracuje doobeda v praci a do vecera na stavbe po par tyzdnoch / mesiacoch moze prist unava aj v sexualnej oblasti. A ak sa prida stres, tak chut na sex ide do uzadia. Ale tiez je mozne ze rutina ho uz nebavi, vzdy je to o dvoch ale prekvapila si ho ty v poslednej dobe v tejto oblasti? Ci len cakas a nic pre to nerobis? Na tu stavbu tiez mozes ist pomoct, ked je fyzicky tazka praca, tak aspon normalne podporit, pochvalit a sem tam ist pozriet, aspon malickosti pomoct.

dadis
21. mar 2022

@newmoomy Nezvyknes si. Kazda zena chce ostat zenou, nie byt len matkou. Zacni chodit do poradne sama, ked on to ako problem nevnima, mozno sa prida. Neverim, ze to jeho ignorovanie problemuvyriesi a teba to prejde. Musis si dupnut. Ak mu zalezi na rodine, musi to riesit.

newmoomy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liljana
21. mar 2022

No tak mu na rovinu povedz, ze ak si nespravi volno a nezastane niekolkokrat v tyzdni manzelske povinnosti, tak ten dom stavia zbytocne. Bude v nom byvat sam. 🙂

amialusse
21. mar 2022

@newmoomy Musíš isť nato inak , nie prosiť sa a ukazať že ti vadí jeho nezáujem o teba..sme predsa ženy máme njakú hrdosť (aj keď ťa úplne chápem samozrejme)No chlapy miluju sebavedome ženy..., Nečakaj kým sa mu zachce , kým on bude mať čas....a ty hneď po ňom vyletíš..aj keď budeš mať sto chutí to spraviť...Jednoducho otoč sa a povec som unavená dnes nie .On si potom uvedomí ako si sa po celý čas citila ty!A nezabudaj byť ešte viac sexy ako kedykoľvek predtým a viac sebavedomá ako kedykoľvek pretym😜

janickacrazy
22. mar 2022

@newmoomy a skúsila si to ráno, keď je vyspatý? Vtedy hádam unavený nie je, či? Ako nechcem byť zlá, ale aj môj muž robil v práci 12-tky, fyzicky sa narobil aj dom sa stavali a na nás sexuálny život to nemalo žiadny vplyv. Fakt raz za čas sa stalo, že sa mu nechcelo, inak pomaly každý deň.

mareri
27. mar 2022

chapem, že potrebuješ pomoct, ale my ti draha nepomožeme. Musiš s nim. Sama neviem čo by som robila. Byt vo vztahu bez ničeho, bez sexu. Určite to nie je prijemne

eviann
26. apr 2023

@newmoomy Ako to skoncilo?

slovakboy
27. apr 2023

@newmoomy určite nerieš svoj výzor a oblečenie a prádielko. To nie je tvojim výzorom. Bude mat nejaký problém so sebou alebo so vzťahom k tebe. Alebo oboje. Stres znižuje veľmi libido. Ako je to medzi vami v komunikácii rozumiete si v kuchyni pri výchove pri práci na dome v názoroch na svet vzťahy so zvyškom rodiny atd? Lebo ak tam nie o škrípe alebo niečo v sebe on dusí a nepovie ze mu vadí, tak sa to moze prejaviť aj na sexe. Vtedy treba najprv vyriešiť priateľskú časť vzťahu a príde aj milenecká.