icon

Ako sa začať mať rada a zmeniť pohľad na seba?

17. nov 2024

Ahojte, dlhšie ma trápi tato téma. Nepáčim sa sama sebe a neviem čo s tým mám robiť. Neveim ako sa mať rada.

Strana
z4
silvike
17. nov 2024

A tych z rodiny, s ktorymi mas krasny vztah, mas rada ?

katka700
17. nov 2024

Nesustred sa toľko na exteriér ale začni zveľaďovať interiér 😂 precitaj si zaujímavú knihu, pozri dokument na netflixe, niečo čo ťa nakopne premýšľať o niečom inom ako o sebe.
Byť v stave "funkčnej depresie" keď robíš všetko lebo treba ale nič ťa neteší nie je zdravé, môže to prejsť do vážnej depresie a vyhorenia.

bylka
17. nov 2024

Ten proces sebaprijatia je cesta takmer na celý život... Teš sa z dobrodružnej cesty objavovania svojich talentov, sebarealizácie v nejakej komunite... Z malých úspechov, pestuj si vďačnosť. Podľa mňa máme všetci svoju pravú Identitu len v Bohu nezištnej lásky... Ale skúsenosť so svojím pravým autentickým Ja (a bez zbytočného porovnávania).... je samozrejme neprenosna... 💗💖❤️

janqa27
18. nov 2024

Nepozname ta osobne, takze v tomto pripade je rada "smer psycholog" ta najlepsia aku ti mozeme dať. Takto na dialku ti nikto nepomôže a aj ked ta tu budeme všetci podporovat aby si sa mala rada, tak ty si aj tak budes myslieť svoje a to nieje dobré...psycholog ta vypočuje, porozprava sa s tebou a pokusi sa najst nejake riešenie, lebo vyzera to tak ze nemas nejake blizke kamaratky s ktorymi by si si o tom mohla pokecat a ktoré by ta pozdvihli z depresivnej nálady 😏
Neviem inak aky mas vztah k zvieratkam, ale aj zabezpecenie psíka ci mačičky by ti isto velmi prospelo, mala by si sa stale na koho tešiť..mne to v jednom obdobi veľmi pomohli a od vtedy som ovela šťastnejšia a kľudnejšia a neviem si predstaviť život bez svojho kocúrika ☺️

unicornlady
18. nov 2024

Autorka, ale to neprijatie odniekiaľ musí prameniť.
Ak spomínaš, že rodina je ok. Tak možno v škole si sa cítila odstrikovaná, alebo sa ti páčil niekto a ten človek ťa odmietol?

autor
18. nov 2024

@unicornlady nič také sa mi nikdy nestalo

Strana
z4