icon

Ako si vybrať šaty na svadbu, ktoré nebudú budiť pozornosť?

7. júl 2025

Dobrý deň, chystám sa na svadbu ako hosť. Som stihlej postavy ale mám množstvo nedokonalostí ktoré chcem rozhodne zakryť. Nie a nie nájsť šaty ktoré by presne obsahovali to co chcem. Ja šaty nenosim preto sa spýtam vás skusenejsich.
Šaty by mali byť dlhé bez rozparku, chcem zakryť nohy. Taktiež by som rada zakryla ramena takže by som uvítala krátke rukavy, ale bude stále veľmi teplo tak nie nejak dlhé. Hlavne bez veľkého vystrihu, zakrytý chrbát kvôli akné. Farba skôr asi nejaka svetlejsia. Jednoducho šaty ktoré nebudú budiť pozornosť.

Strana
z2
bambulka104
7. júl 2025

@author ahoj, ja mám rovnaký problém ako ty. Ja som to riešila tak, že som si kúpila krásne čierne bodyčka s čipkou a k tomu som si dala ušiť dlhú tylovú sukňu staro ružovej farby. Zakryté bolo všetko čo malo a ja som bola veľmi spokojná. 😊

bubuzu
7. júl 2025

Šla by som do jednoduchých šiat s lodickovym výstrihom s kruhovú dlhou suknou. Pohľadam nejaky obrázok.

domiklik
7. júl 2025

@author a co konkrétne chceš zakryť??

autor
7. júl 2025
@domiklik

@author a co konkrétne chceš zakryť??

@domiklik nohy, ramená, hruď čo najviac a chrbát

autor
7. júl 2025
@bambulka104

@author ahoj, ja mám rovnaký problém ako ty. Ja som to riešila tak, že som si kúpila krásne čierne bodyčka s čipkou a k tomu som si dala ušiť dlhú tylovú sukňu staro ružovej farby. Zakryté bolo všetko čo malo a ja som bola veľmi spokojná. 😊

@bambulka104 to znie dobre

petracandle
7. júl 2025

Autorka, nechceš ísť rovno v skafandri? 😃 véd ty vlastne chceš na sebe zakryť všetko okrem hlavy. Popracuj na svojom sebavedomí alebo začni cvičiť

biba_18
7. júl 2025

mám kopec takých šiat - kupujem cez aboutyou, answear alebo zalando - a pozeraj aj nie primárne na spoločenské šaty, niektoré sú krásne aj keď nie sú vyslovené spoločenské ...

biba_18
7. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_author tieto sú napr. krásne https://www.aboutyou.sk/p/swing/kokteilove-saty...

biba_18
7. júl 2025
@anonym_autor

nikaeli
7. júl 2025

Včera som bola v Mohito - mali celkom zaujímavý výber plisovaných šiat alebo takých s ľahkým šifónovým rukávom. Jednofarebné alebo kvetinové. Aj vo výpredaji.

Napr.niečo také? vyzerajú ľahko, vzdušne.. aj keď nemajú rukáv 🤷🏻‍♀️

bambulka104
7. júl 2025
@petracandle

Autorka, nechceš ísť rovno v skafandri? 😃 véd ty vlastne chceš na sebe zakryť všetko okrem hlavy. Popracuj na svojom sebavedomí alebo začni cvičiť

@petracandle to sa ľahko povie ,,zapracuj na svojom sebavedomý,,. Ja mám úplne rovnaký problém so sebou ako autorka. Krivé nohy, akné na chrbte. Ale šaty sa dajú nájsť aj také, aby zakryli nedostatky a aby sa cítila krásna. Nemusí ísť hneď v skafandri. 🫣

o__o
7. júl 2025
7lenka11
7. júl 2025

Pozri Mohito, majú eshop, vyfiltruj si čo hľadáš. Pripadne choď do butiku, povedz svoje požiadavky a nájdu ti niečo. Pripadne ušiť..

domiklik
7. júl 2025

@anonym_autor skus pozrieť značku Hope and Ivy, majú veľmi lichodive strihy, najmä tie jemne, nevtierave voľný dokážu pekne vyformovat postavu

petracandle
7. júl 2025
@bambulka104

@petracandle to sa ľahko povie ,,zapracuj na svojom sebavedomý,,. Ja mám úplne rovnaký problém so sebou ako autorka. Krivé nohy, akné na chrbte. Ale šaty sa dajú nájsť aj také, aby zakryli nedostatky a aby sa cítila krásna. Nemusí ísť hneď v skafandri. 🫣

@bambulka104 no ale tebe stačí "len" zakryť nohy a chrbát (hoci ani to určite nie je také hrozné ako si ty myslíš), ale autorka chce zakryť nohy, chrbát, hruď aj ruky 😃 takže ty si dáš klasické midi alebo dlhé bez holého chrbta, ale autorka asi jedine habit

777januska777
7. júl 2025

A co keby si išla do požičovne šiat alebo do obchodu so spoločenskými satami a vyskúšala si nejaký typ, ktorý by ti sedel? Ja keď neviem vybrať vždy idem priamo do obchodu a vyskúšam.

bambulka104
7. júl 2025
@petracandle

@bambulka104 no ale tebe stačí "len" zakryť nohy a chrbát (hoci ani to určite nie je také hrozné ako si ty myslíš), ale autorka chce zakryť nohy, chrbát, hruď aj ruky 😃 takže ty si dáš klasické midi alebo dlhé bez holého chrbta, ale autorka asi jedine habit

@petracandle takže jediný outfit, čo si vedela poradiť, bol habit a skafander, žiadny konkrétny tip, žiadna inšpirácia, len sarkazmus a potreba niekoho zhodiť.. Výborne, úplne v duchu diskusie, kde sa človek príde opýtať o radu a ty ho pošleš rovno do kláštora.

autor
7. júl 2025
@petracandle

@petracandle to už do svadby nestiham 😂😂😂

autor
7. júl 2025
@bambulka104

@bambulka104 ❤️

autor
7. júl 2025
@petracandle

@petracandle hruď v zmysle aby nebol veľký výstrih Čoz väčšina šiat celkom ma. Mne to nelichoti na plochu hruď

autor
7. júl 2025

@biba_18 ďakujem vám všetkým za nápady, vyzerá to celkom dobre. Skôr som na šaty ako overaly ale človek nikdy nevie

margotka17
7. júl 2025

@anonym_autor také niečo 🤔?

kathhii
7. júl 2025

@anonym_autor ktorá časť tela sa ti naopak páči ?

lenkakravcova
7. júl 2025
@anonym_autor

@petracandle to už do svadby nestiham 😂😂😂

@anonym_autor pozri túto značku. Aj na bazarikoch. 🙂
Majú krásne šaty. Nájdeš isto aj iné farby. Sú vhodné na svadby, majú pekne vzory, vyšívanie alebo dekorovanie, nájdeš u nich zakryté rukávy, mini výstrihy a zahalený chrbát a majú veľa šiat po zem.

1gramofon
7. júl 2025

Krivé nohy, ruky mám dlhé ako chobotnica a tiež som plocha čo je v poriadku, ale kosti mi trčia úplne všade a k tomu výstrih nemôžem dat. Pred pár rokmi som si našla pekné šaty z Reserved. Mali stojacik, krátky rukáv a pod kolená. Dá sa nájsť aj za dobrú cenu a budeš isto pekná

alexa21
9. júl 2025

@anonym_autor ahoj, podľa mňa sa vibec nemusíš sústrediť na šaty. Ja som si na sashe objednala nádhernú dlhu mentolovu suknu a v reserved som si kúpila čierne body. Na vrch som mala jednoduché sako.
Cítila som sa super a suknu využívam aj na bežné nosenie

soldi
9. júl 2025
@alexa21

@anonym_autor ahoj, podľa mňa sa vibec nemusíš sústrediť na šaty. Ja som si na sashe objednala nádhernú dlhu mentolovu suknu a v reserved som si kúpila čierne body. Na vrch som mala jednoduché sako.
Cítila som sa super a suknu využívam aj na bežné nosenie

@alexa21 ozaj nadherna sukna. posles mi prosim link? nezatrhava sa a nekrci?

alexa21
9. júl 2025
@soldi

alexa21
9. júl 2025
@soldi

@soldi nezatrhava sa vôbec.
Materiál dokonalý, nevieš ze na sebe niečo máš.
Pani úžasná, robí na mieru.
Iba z práčky vyjde pokrčena, ale keď prezehlis, už sa nekrci. Za mňa naj co som si kúpila

Strana
z2