icon

Ako vybrať plavky, ktoré skryjú chĺpky?

30. aug 2024

Ahojte. Celkom sa mi nedarí kúpiť plávky na letnú dovolenku. Asi približne len 30% plávok je vhodných pre mňa. Problém spočíva v tom, že nezakryjú chlpy v oblasť bikín. Aktuálne sa chystám na 2 týždňovú dovolenku a asi nemám moc náladu neustále holiť alebo odstraňovať výrazné chĺpky z oblasti bikín. Ako niektoré plávky chĺpky pekne zakryjú a nemusím riešiť žiadne viditeľné chĺpky. Aktuálne som si z internetu objednala plávky a dvoje sa mi veľmi páčia. Akurát problém je zasa ten istý, že sú úzke :D a nezakryjú mi strnisko zo spodu.

Ako riešite oblasť bikín na letnej dovolenke? Zakryjú všetky plávky chĺpky v oblasti bikín alebo to riešite holením?

Strana
z2
simsalabim
31. aug 2024

@walentina7 to si ty 🤷‍♀️

andreakotesova
31. aug 2024

https://www.holiaci-prasok.sk/p/13513846-6-38-z... mam tento, no smrdí však ako pokazené vajce 😅

tanyan
31. aug 2024

@ina2405 Šikovná kozmetička to vie urobiť efektívne. Niekto si dáva pohár vína predtým, ale je to len ten šok v hlave v danom momente, potom to už necítiš.

emka123
31. aug 2024

@andreakotesova prosim ta, na kolko pouziti ti vydrzi jedna plechovka?

veve889
31. aug 2024

ja som si kupila tieto, presne z rovnakeho dovodu - nechcelo sa mi kazdy den holit 😁

https://www.calzedonia.com/at/product/badeshort...

zuzubb007
31. aug 2024

Fúha neviem si predstaviť ženu chlpatu ak nemáš +60 rokov a viac, za prvé je to nechutne, nehygienické, tie zvieratá co ti tam žijú uuuu až ma napína, lebo je problém vziať žiletku a asi 30 sekúnd to trvá, však cez rok buď ako opiciak zarastená ale leto a dovolenka, tie smiešne plavky ako kraťasy ty kokos to ani keby mi zaplatia vyzerá to na každom otras, každý deň sa netreba holiť za týždeň tu tam nenarastie 2 centi porast, ale pár milimetrov čo si nik nevsimne

andreakotesova
31. aug 2024

@emka123 ak to chceš len na bikiny, tak to vydrží dlhšie. Co ti ja viem... 5-6x... ale mala som 7 dní na dovolenke pokoj.

bmolko
31. aug 2024

@zuzubb007 ja si neviem predstavit pri sebe ani chlaptého muža, ani dole, ani pazuchy....

simsalabim
31. aug 2024

@zuzubb007 mam kamosa gynekologa-porodnika v Britanii a on hovoril, ze to ochlpenie ma svoju ochrannu funkciu, hlavne ak zena trpi mykozami. A ze jeho odstranenie nie je az tak bezne, ako by si clovek myslel. Kazda zena si robi, ako uzna za vhodne a zrejme to ma inak v roznych etapach zivota. Ono holenie sa teraz povazuje za standard, ale ja si napr pamatam foto Madonny s riadnym kozuskom 😅 asi v 80.? rokoch. Teraz asi oholena je, ked chodi s tym zajacikom…

zuzubb007
31. aug 2024

@bmolko že chlpaté pazuchy neznesiem keď si muž nevie oholiť v akomkoľvek veku je to nechutne riadne, a ostatné tiež treba do hladka 😀
@simsalabim áno majú možno dáku funkciu však nevravím komplet oholiť ale tak boky si hádam každý vie upraviť aby vyzeral normálne

dupinka
31. aug 2024

Skús pozrieť ešte Bepon plavky, tie majú aj také širšie strihy a nie sú len pre staré tetky.

victoriab
31. aug 2024

@walentina7 a muzi ktorym sa to paci? 😅

sisska96
31. aug 2024

@walentina7 ani môjmu nevadia chlpy keď mám. Skôr naopak vzrušuje ho aj tak

victoriab
31. aug 2024

@sisska96 tak tak

marsmykkok
3. sep 2024

Bože ženy. Ako tiež dole si nenechám 20cm chlpy do pol stehien... Ale mám tam citlivú kožu, tmavé chlpy a tiež mi nie je príjemné na dovolenke si to tam dráždiť každý druhý deň a mať to potom zapálené a vyrážky lebo mi začal spod kože vyrastať chlp a mám tam bodku. Teda privítala ny som tiež širšie strihy plaviek čo dané oblasti zakryjú hoci nemám dole 20cm chlpy do pol stehien.

akvi
3. sep 2024

@veve889 mam velmi podobne z Decathlonu, pre mna zachrana..

Ked niekto napise ze nie je problem stiahnut ziletkou za par sekund, tak netusi, co su poriadne chlpy a aku paseku to holenie narobi. Tiez sa nemozem holit kazdy den, pretoze mam v momente bolave vyrazky. Vsade inde sa bez problemov holim, ale okolie bikin je ciste zufalstvo. Velmi zalezi od kvality chlpov, takze tie, co problem nemate, tak dakujte bohu. Ja napriklad na rukach mam uplne jemne chlpy, tie aj ked oholim, tak ziadne podrazdenie, nic, uplna pohoda. Na lytkach mam hrubsie a vyrazky sa mi sice nerobia, ale taka ta bodkovana koža mi ostava, pretoze ten chlp je tmavy a hrubsi a koža biela. Stehna zase pohoda. A vytrhavat tie chlpy, to robim pred dovolenkou, zvladnem to asi za tyzden pred tou dovolenkou, kazdy den trochu, lebo je to ukrutna bolest. A ano, potom mam tyzden klud na dovolenke. Ak by som toto mala podstupovat castejsie, tak to radsej budem chodit s vevericou a nech si kazdy vravi, co chce. Obzvast blondyny netusia, o com to je.

kiki68
3. sep 2024

@akvi nezvazovala si laser? Ja som bola a velmi pomohlo. Kamoska bola tento rok a tiez velmi pomohlo. Ako moj muz nikdy nemal taky chlp ako my s kamoskou, ako keby tu svihame testosteron na tajnasa, take chlpy 😂 Takze ja rozumiem

akvi
3. sep 2024

@kiki68 zvazovala, ale kedze to stoji dost penazi a vysledok je neisty, tak to ostalo len v rovine zvazovania. Kamaratka totiz prevadzkovala studio, kde mali ten laser a sama mi povedala, ze je to neisty vysledok, ze niekto ma pokoj a niekomu tie chlpy rastu aj po x sedeniach a to sa vacsinou uz na to potom vykaslu, lebo skoda prachov. Ak by som mala 20, tak mozno skusim, ale v tomto veku mi to uz je akosi jedno, muz neriesi, ja nepotrebujem chodit v miniaturnych bikinach a vlastne ma to cele trapi dva mesiace v roku, ked chceme vybehnut na kupalisko a na dovolenku.. 😅 Ja si stale vravim, ze ja mam chvalabohu aj podobnu kvalitu vlasov, hrube, pevne a vela 😀 takze to beriem tak,ze som vlastne rada, lebo mat vlasy tenke jemne a malo by nebolo bohvieco, to fakt radsej budem riesit tie chlpy 😅

kiki68
4. sep 2024

@akvi Ja myslim, ze kamoska o tom vedela strasne malo. Nakolko svetla plet vs tmavy a tvrdy chlp je zaruceny vysledok. Najhorsi je blond chlp, tam je vysledok velmi otazny, ten Laser reaguje totiz na pigment. Okrem toho kozmeticke studio nemoze mat nejaky lepsi laser myslim, nakolko to musi robit clovek so zdrav. Vzdelanim u nas, myslim tie pre medicinske zariadenia su takto regulovane. Mozno sa to zmenilo, ale ze by sa za 4 roky nieco menilo. Lebo su ak ine typy laserov, ale tie nemaju taku frekvenciu toho ziarenia. Tiez treba dodrzat intervaly sedeni. Tiez voskovanie mi preriedilo to, co som nedala laserom. Ale zvazujem zase dat aj ten zvysok.

Strana
z2