Ako vybrať správne sediacu podprsenku?
Ahojte. Konečne som sa rozhodla vymeniť svoje spodné prádlo za novšie kusky. Vedeli by ste mi poradit ako vybrať najlepšie sediacu podprsenku? Nechcem zasa do nej investovať veľké peniaze, lebo chudnem. Ďakujem
najlepšie sediacu podprsenku si kúpiš v obchode, v ktorom je dostupná služba bra fitting. Tam ťa odmerajú a nájdu najvhodnejšiu podprsenku.
Skusat a skusat.
najlepšie sediacu podprsenku si kúpiš v obchode, v ktorom je dostupná služba bra fitting. Tam ťa odmerajú a nájdu najvhodnejšiu podprsenku.
@janocka no lenže také podprsenky aj niečo stoja..preto som sa pýtala čo sú pre ňu veľké peniaze.lebo toto by som jej poradila aj ja.
@janocka a to sú prosím aké
Skusat a skusat.
@maryetta no mne ja to nevidím či to dobre sedí, či prwsne zapadne. Neveim to odhadnúť
Ver ze ak najdes dobre sadnucu tak to spoznas.
Ja som cca pred mesiacom dokupovala. Skusala som viac ako 10ks. Bola som v obchode so spodnym pradlom.
ja som bola na bra fittingu v attractive a tam som zistila, ze som cely zivot nosila zlu velkost :D
ja som bola na bra fittingu v attractive a tam som zistila, ze som cely zivot nosila zlu velkost :D
@babushkaem presne aj tak. Bola som na bra fittingu v Madam podprsenka tak pred 10 rokmi, vtedy som zistila, že celý život som nosila zlú podprsenku. Potom Madam podprsenku zrušili a ostala som bezradná až kým som nezistila, že existuje Attractive a tam mi dali také podprsenky, ktoré by mi nikdy v živote nenapadlo kúpiť v presvedčení, že mi určite nesadnú. Ukecala som na to aj mamu s tetou, tie tiež najskôr nechceli skúšať to, čo im predavačka ponúkala, lebo že nosia iné typy, iné farby. Ale vyskúšali a kúpili
neviem odkiaľ si, no v BA sú predajne so spodnou bielizňou Attractive a tam poskytujú bezplatný bra fitting.
Bra fitting v Attractive. Panie pomerajú a poradia. A ten rozdiel je neskutočný, keď si žena dá na seba konečne správnu podprsenku.
neviem odkiaľ si, no v BA sú predajne so spodnou bielizňou Attractive a tam poskytujú bezplatný bra fitting.
@janocka som z Trnavy, teda okolia.
tak 3 predajne sú v BA a 1 je v NR https://brafitting.attractiv.sk/, obe mestá sú z TT pomerne blízko
tak 3 predajne sú v BA a 1 je v NR https://brafitting.attractiv.sk/, obe mestá sú z TT pomerne blízko
@janocka ďakujem a ako to prosím funguje ? Platí sa za to?
Prídeš do predajne a poziadaš o pomoc pri výbere novej podprsenky. Odvedú ťa do kabínky, kde je veľmi príjemne, máš tam aj vodu, vlhčené utierky, nejaký cukrík, či čokoládku. Keď budeš pripravená, pani ťa zmeria a popýta sa ťa, čo by si chcela. Následne pôjde vybrať na predajňu. A potom sa začne kolobeh skúšania. Podľa mňa ak si nevyberieš, nechajú ťa normálne odísť, ja som si rovno dve kúpila, ale nebola mi účtovaná cena za službu. Platila som len čisto za 2 podprsenky.
Prídeš do predajne a poziadaš o pomoc pri výbere novej podprsenky. Odvedú ťa do kabínky, kde je veľmi príjemne, máš tam aj vodu, vlhčené utierky, nejaký cukrík, či čokoládku. Keď budeš pripravená, pani ťa zmeria a popýta sa ťa, čo by si chcela. Následne pôjde vybrať na predajňu. A potom sa začne kolobeh skúšania. Podľa mňa ak si nevyberieš, nechajú ťa normálne odísť, ja som si rovno dve kúpila, ale nebola mi účtovaná cena za službu. Platila som len čisto za 2 podprsenky.
písala som vyššie, že poskytujú bezplatný bra fitting, takže neplatí sa za to.
prebieha to ako spomínala vyššie @domini404 . Kabínke ťa dôkladne zmerajú, spýtajú sa aké máš predstavy a potom ti donesú niečo podľa tvojich predstáv alebo niečo úplne iné, čo by im podľa ich odborného oka sedelo 🙂
písala som vyššie, že poskytujú bezplatný bra fitting, takže neplatí sa za to.
prebieha to ako spomínala vyššie @domini404 . Kabínke ťa dôkladne zmerajú, spýtajú sa aké máš predstavy a potom ti donesú niečo podľa tvojich predstáv alebo niečo úplne iné, čo by im podľa ich odborného oka sedelo 🙂
Mas tam rozne cenove kategorie ale neckaaj ze tam najdes podprsenku za 20€ ....proste su to v cenovej kategorii vyssje teda 50+ ....ale stoja tie podprsenky za kazde euro....ja som si od nich raz kupila 3 podprsenky a stale ich mam koatica nevylieza ...sice uz som posledne obdobie neprala tak ako som mala cize uz na nich je to vidno ale ked som ich prala v tasticke alebo rucne tak nebolo to na nich vidno ze ich mam dlhsie uz ..ked si kupim niekde ako new yorker ze ved to staci tak za chvilu mam vonku kosticu ....a teraz som si asi pred 2 mesaicmi bola kupit dalsie dve ...a ked si nevyberies nic sa nedeje bola som tam ked si jedna pani nevybrala alebo ked im povies ze do takej ceny nech ti nosi podprsenky tak sa tiez nic nestane
Moje stála jedna 100€/ks, ale ako píše kočka vyššie, stála každé jedno euro. Na predajni majú aj lacnejšie. Mám ich už 3 roky, známky nosenia sú minimálne (periem ich iba v rukách a dávam si pozor) a nosím ich na striedačku každý deň. Žiadne trčiace kostice, žiadne rozgajdané ramienka a neforemné košíky.
ceny od cca 50 eur vyššie.. ale ako už baby spomínali, stoja tie podprsenky za každé euro, naozaj. Prvú som si kúpila v r. 2020 a vyhodila som ju až v nov. 2024, lebo po dennodennom nosení už bola vyťahaná, plus sa mi zmenili proporcie 😀 áno, nosila som ju denne, lebo tak dobre sedela, že som ju po opratí rovno zas obliekla, aj keď bola ešte vlhká 😀 no a v novembri som si kúpila taký istý model len inej farby
Mas tam rozne cenove kategorie ale neckaaj ze tam najdes podprsenku za 20€ ....proste su to v cenovej kategorii vyssje teda 50+ ....ale stoja tie podprsenky za kazde euro....ja som si od nich raz kupila 3 podprsenky a stale ich mam koatica nevylieza ...sice uz som posledne obdobie neprala tak ako som mala cize uz na nich je to vidno ale ked som ich prala v tasticke alebo rucne tak nebolo to na nich vidno ze ich mam dlhsie uz ..ked si kupim niekde ako new yorker ze ved to staci tak za chvilu mam vonku kosticu ....a teraz som si asi pred 2 mesaicmi bola kupit dalsie dve ...a ked si nevyberies nic sa nedeje bola som tam ked si jedna pani nevybrala alebo ked im povies ze do takej ceny nech ti nosi podprsenky tak sa tiez nic nestane
@gabika8855 prosím aké značky majú v attractive?
@marcellka32 primadonna, panache a plno dalsich.... maju tam fakt bohaty vyber
@marcellka32 neviem presne ake znacky, vyber je velky, vystuzene aj nevystuzene, cipkovane aj hladke… okrem vyssie soomenutych maju aj znacku empriente
urcite chod na brafitting do Attractivu. To je jedina cesta. Ale ak chudnes tak chod az potom, lebo tam ti sice daju kvalitnu podprsenku ale ked schudnes, nebude ti zas sediet. tak dochudni a potom si chod spravit radost 🙂
@marcellka32 maju tam uplne ine znacky a podprsenky, ktore nikde inde nekupis len tam. predpokladam teda, ze ani tie znacky poznat nebudes. ale to vobec nie je nijako podstatne aka znacka...
@marcellka32 maju tam uplne ine znacky a podprsenky, ktore nikde inde nekupis len tam. predpokladam teda, ze ani tie znacky poznat nebudes. ale to vobec nie je nijako podstatne aka znacka...
@julia_romeo niektoré poznám, kupujem si drahé podprsenky
@julia_romeo niektoré poznám, kupujem si drahé podprsenky
@marcellka32 ja si tam kupujem Empreinte, Prima Donny, Lise Charmel a Panache..

Čo sú pre teba veľké peniaze?