Ako zabrániť modrým rifliam púšťať farbu?
urcite by som ich nenosila vies kolko olova do teba vojde ked sa spotis?! ja som tak reklamovala a vymenili mi za iny kus (nie ten isty)
vyplachat poriadne v octe ... a potom dat preprat . niekolko x az kym neprestanu ... kazde rifle su farbene .. a kazde jedny obsahuju rovnaky sajrat
Vrátiť tovar a napísať o tom recenziu.
Tému, Sheen, Aliexpress?
Všetky rifle pri praní púšťajú farbu, ešte som nemala také ktoré by nie 😅
Tému, Sheen, Aliexpress?
@anonym_0791ee sú to drahé značkové rifle za 100€
Všetky rifle pri praní púšťajú farbu, ešte som nemala také ktoré by nie 😅
@anonym_223289 nepíšem že pri praní, oni púšťajú na topánky pri nosení
aká značka? 😏
ale ja by som buď vrátila alebo kebyže mi fest sedia, tak asi v octe by som skúsila stabilizovať
@anonym_autor vsetky modre rifle farbia pri suchani. Napriklad kabelku ktoru mas na boku cely den. Preto modre rifle nenosim. Mam len svetle, biele, sive alebo svetlo modre.
To su co za rifle. Vsak ani 30€ rifle zo zary nepustaju farbu na dotyk
@anonym_autor najprv namocit na par hodin do octovej vody, aby sa farba fixla (uz vtedy sa cast prebytocnej farby vyplavi), a potom niekolkokrat preprat (obratene naruby), aby zvysok pustil.
Mne to robili vsetky tuho tmavomodre. A bolo jedno, ci replay, lee, levi, wrangler, mustang, tchibo, tesco, …
Nefarbili vsetko na pockanie. Napr. okraj svetlej bundy, ci svetra bol ok.
Ale vrch svetlych semisovych topanok obterom pofarbili. Aj kabelku, ak sa suchala o bok.
Vzdy prestali, ked sa parkrat oprali.
Preto som ich spociatku nosila zasadne k tmavym veciam a topankam a kabelkam. Lebo oblubujem co najtmavsiu modru, aku vedia ponuknut.
Alebo potom co najsvetlejsiu modru az svetlosivu a bielu, ale tie tento problem samozrejme nemaju.
Všetky nové veci môžu púšťať farbu. Pred praním to najskôr odskúšam v horúcej vode v umývadle. Ak sa mi zdá, že by to mohlo farbiť, tak ich namočím do octu. Potom ich dám normálne vyprať ako ostatné prádlo a pridám tie obrúsky na zachytávanie farieb.

Vyhodit