Ako zamaskovať veľké prsia na rodinnej oslave?
Prosím tie čo sa venujete móde pretože ja som úplný debil a som skôr športový tip
Chystám sa na rodinnú oslavu z manželovej strany a keďže tam bude veľa ľudí hlavne starších nechcem upútavat pozornosť na moje “prednosti” keďže sú fakt veľké a potrebujem im zamaskovať
Sama sa necítim prijemne keď mám vrchnú časť obtiahnutu preto som skôr za voľne trička
Saty nosím väčšinou tie čo niesu prestrihnuté pod prsiami voľne ale skoro stále v nich vyzerám ako keby som mal 100 kil keďže má podľa pŕs rozširujú .
Prosím aký strih šiat mám zvoliť poprípade farby aby som nebola ja ten stredobod pozornosti
Ak nemáš inak nadváhu, tak aj Ečka vyzerajú dobre pri šatách, ktoré majú mega úzky (čo najviac stiahnutý) pás a sú dlhé až po zem a majú širšiu sukňu ako vrchnú časť. Pri krátkych šatách to podľa mňa až tak dobre nevyzerá.
Suhlasim s tym, aby si to az tak neprezivala, ale do istej miery ta chapem. Ja mam tiez vacsie prsia a aj ramena, mne sa dobre nosia veci do V a kratke rukavy, nie ramienka. Tricka a kosele musia byt v pase uzke, lebo inak by som vyzerala ako tehotna.
Pises saty-skus najst nejake s trochu asymetrickou sukñou, tak sa pozornost sustredi tam, a tmavsiu farbu
A ziadne po zem, staci po kolena.....
okrem pŕs aká postava?
pokiaľ nemáš veľký zadok tak široké nohavice alebo zvonová až kolová sukňa. tmavý top s v-výstrihom ale nie hlbokým. rukávy buď krátke polovičné alebo potom 3/4
ak aj zadok vačší tak puzdrová sukňa alebo do ačka, cigaretové nohavice nie príliš úzke na stehnách. ale išla by som skôr do sukne…
Určite je niaky elegantný drescode môžeš zvoliť aj overál bez výstrihu alebo niečo podobné. Ale nehanbi sa za svoju krásnu ženskosť nevystavovať sa to chápem ale veď nemôžeš za to aké prsia ti narástli. Pekný deň a uži si oslavu 💌
Dala by som niečo so vzorom, kde je istota, že potom nevidno obrysy podprsenky. Čo tak košeľové šaty?
Easy, zvolit strih, co jo hore rovny, cize to cele zahaluje. Ja toto pouzivam bezne. Nemam tym padom vystrih a dost to zoseka tu velkost
No ako majitelka 80G, alebo skor 85F Ti poviem, ze zarucene koselove nezozeniem, lebo to nezapnem. A ak by som zapla, tak vsade inde tiez budu velke, ako vo vreci.
Oversize a velke vsade - to rozsiruje neskutocne.
Najlepsie su, ak potrebujes tak narychlo a moze byt trickovina, tricka alebo saty z prinechanym rukavom, mam rada viskozu, je to padavejsie a neobtahuje to, ked mas spravnu velkost, ale ani nie si "cela velka".
Alebo proste tricko, ktore nie je moc obtiahnute, ale to sa tazko zhana, lebo vsetky su site na B kosik. Inak to vidiet, ako to cez prsia taha a este pod pazuchami.
Ale ja teda nosim aj take prekrizene na prsiach (kedze aj dojcim, tak je to vhodne) a ked mi netrcia skoro cele von, tak neriesim, mam, ake mam. Mega stahovacie podprdy ja nemusim, ale niektore strihy, ked si das to volnejsie tricko z viskozy, tak to az tak nekrici.
Ja este dodam, ze mne napr. nevyhovuje nic ku krku, lebo mam aj kratky krk a je mi v tom teplo, mam pocit, ze sa dusim a este vacsi naraznik to spravi z tych prs 🙃. To zavisi od celkovej postavy toto, ja mam radsej taky vystrih nieco medzi a mozno aj V vystrih nemusi byt zly...
@lenkakravcova Ecka fakt nie su velke prsia, aspon nie tie, co maju obvod 75-80 😁.
Ďakujem vám
U mna boli moje prsia stále priblem keďže meriam iba 159 cm sú brutálne
Nerada ich ukazujem ani mladšej generácii nie to ešte starším a hlavne rodine
(Tie pohľady sú hrozne ) 😅
Ale skúsim hoc obyčajne tricko jednofarebne a hľadám nejakú peknú sukňu ackovu
Nohy ani zadok nemám vôbec veľké preto niekedy si pripadam ako otočený 🔽
Tricko za mna vobec, ked tak nejaky taky top, co ma presne ten zoseknuty strih na vystrihu. Tricko robi velmi velke prsia z mojej skusenosti.
Ja mam tiez postavu ze 163cm, hore prsia 75d/e a pas 62cm a boky 87cm, viem ake su tie pohlady, ked som kojila, tak prsia jak pamela a na oslave sa muza taky stryco spytal „ to ma tvoja zena take prave, ci si jej dal spravit „ 😂😂😂 keby nemal stryco 90 rokov 🙈🙈🙈
podrpsenka minimizer a teda nechapem aky mas problem.. normalne saty s kludom s velkymi prsiami, ak nemas vystrih pod pupok mat mozes. Napr puzdrove saty, .. kadejake.. treba si vyskusat. Tie tehotenske saty od prs dole volne, naoazj nie su vhodne, zena s prsiami v nich vyzera ako tehotna a podla mna to este viac zvyrazni prsia. Aj zavinovacie tricka/topy su fajn. ALe proste ak ma niekto prsia,tak ich ma.. proste co riesit? neist s vystrihmi, polonaha a vsetko ok bude... :D
@kiki68 ono cim starsi, tym blbsie narazky, ja som zvyknuta napriklad. mame takych znamych roznych, jeden dokonca pri vitani, obchytkava zeny za prsia nenapadko hned... :D o zizani a komentaroch ani nehovorim.
Hlavne treba investovať do kvalitnej minimizer podprsenky. Určite by som išla do špecializovaného obchodu a nech ti predavačka, ktorá je na to vyškolená poradí.
Predavaju aj specialne zmensovacie podprdy, ja mam jednu z Triumphu. Potom oversize cierne sako a pasikave vzory smerom dolu a do sikma vedia opticky zmensovat. Inak ziadne velke vzory ani hrube materialy nevol.
Mám vyskúšané, že uplet zvýrazňuje, a nájme 1 farebný, prilne, skôr je vhodnejšie niečo z viskózy, drobný vzor.
Hoci aj blúzku a sukňu, alebo vrch určite vzorovaný.
Ahoj, ja som tiež nízka, prsia 65J po pôrode… obtiahnutý vrch je aj pre mňa nemysliteľný. Ja osobne nosím väčšinou šaty, lebo sa dajú na páse stiahnuť tak ako chcem (keď majú šnúrku alebo opasok). Sukne a nohavice jedine so vzorovaným vrchom kde sa tie prsia v podstate stratie vo vzore.
@asdfka Astratex, lebo majú zadarmo vratný systém na vyskúšanie. Obyčajne si odtiaľ objednám podprsenľky aj za 200€, doma poskúšam, jednu-dve ak sedia si nechám, zvyšok zadarmo vrátim - a v priebehu 2 týždňov cca mám peniaze naspäť.
Kým som bývala v BA som chodila do Atractivu, majú myslím 3 predajne. Teraz sme sa odsťahovaní preč, takže to riešim takto. Ak chceš, do súkromnej správy ti napíšem viac 🙂
@niekto2hy to už by potom mohla asi skôr niečo takéto 🙂
Ale neviem či úplne chce ísť do islamskej módy.
@lenkakravcova To uz zalezi na nej,vrch bude zahaleny.😎
Ty máš ale problémy..ja mám väčšie prsia a just si dám ešte výstrih, nech je vidno tie krásky 😃
kto chce ohovárať si vždy dokáže niečo nájsť..chápem, že si na rodinnú oslavu nechceš dať niečo mega sexi, ale načo mat komplex z predností (doslova)

Sťahujúca podprda a tmavší jednoduchý top+výrazná sukňa,široké padavé nohavice s výrazným vzorom.Zas nehrotiť to,každý máme nejakú postavu a prečo sa my,ženy máme za niečo hanbiť,schovávať,obávať sa reakcií?Chlapi s umastenym pivnym bruchom sa vôbec netrápia čo si kto pomyslí