Ako zareagovať na kritiku svadobných šiat?
Dievčatá dnes sa ku mne priniesla informácia že saty na svadbe som mala nevhodne vulgárne cirkusové a neviem aké ešte… povedala mi to moja mama .. jej sestra vydávala dceru a že takto ma poohovarali. Som z toho cela nešťastná, saty som mala krátke ale nie mini a svadba bola na štýl garden party plus boli neskutočne horúčavy minuly týždeň a ja som ešte v šestonedelí takze to mi tiež nepridalo … veľmi ma to skre ani neviem ako zareagovať pri budúcom stretnutí
Pises, ze boli neskutocne horucavy a das si saty s dlhym rukavom? 🤔
Pozri, poohovarali... už to nezmeníš. V podstate si nikomu nič zlého neurobila, nemáš žiadnu vinu, ktora by ťa mala trapiť. Oni maju hriech-ohovarali. Ty musiš na to zabudnuť a netrapiť sa. Su aj dôležitejšie veci na svete ako to, či sa tvoje šaty páčili. Pre teba je teraz dôležité bábätko. Nesmieš pri ňom stresovať
Tak v prvom rade v tých šatách ti muselo byt horuco, materiál a dlhé rukávy. A za ďalšie sú určené na vysoké ženy a majú byť úplne krátke, tak si si zhovadila postavu tým, že si si myslela, že ti sadnú. Môj názor, a aj skúsenosť, som nízka a mam problém kúpiť šaty aby sedel vrch a aby neboli ako nočná košeľa.
Plus vzor je taky, ako to nazvať, gýčový. Mohlo to vyzerať komicky.
Vedela si, že bude svadba, že bude horúco, budeš po pôrode, mohla si si kúpiť aj niečo krajšie, slušnejšie. Je toho toľko na trhu.
Šaty nie sú podľa môjho vkusu, no nie sú vulgárne ani cirkusantske. Videla som omnoho horšie oblečené ženy, no mňa nenapadlo ich komentovať. Každý sa občas "sekne". Nerieš
Neviem,pises,ze boli hrozne horucavy a vyberies si minisaty s dlhym rukavom. Pochopila by som to,keby boli jedine,co v satniku mas,ale ak mas aj ine,s kratkym a vhodnejsou farbou,urcite by som vybrala tie. Zas ohovarat ta preto nemuseli.
Ten vzor sa moc na svadbu nehodí, tak ale zase plakať kvôli tomu. Čo už...mala si povedať ďakujem za kompliment.
@tykat tie posledne ako vyhadzovac na diskoteke 🙈😃
Autorka tie šaty nie sú práve vrchol vkusu ale ako vulgárne by som ich neoznacila. Tvoja tetka sa prejavila ako typická dedinská tetka čo si myslí že je jej povinnosťou o každého papulu obtrieť a na nikom nenechat nitku suchú. Nerieš. Sama sa ukázala čo je zač.
Mame posli tie fotky bondaz saticiek čo sem dali baby a napíš že nabudúcu rodinnú oslavu si dačo také oblečies aby pochopila význam slova vulgárne.
Netráp sa, nikomu si neublížila, nič hrozné sa nestalo. Tie šaty zle nie sú. Prídu mi skôr na denné nosenie, von do mesta. Na svadbu by sa mi skôr hodili jednofarebné šaty. Bola to asi menšia svadba tak tam sa nenosia honosné šaty. Ja osobne beriem ako najväčší prešlap keď ma niekto na svadbe biele šaty.
To musela byt veľmi nudná svadba keď sa po nej diskutovalo len o šatách 🤣
Svadba v štýle garde párty? Za mňa sú šaty OK.
Šaty na gardenparty v pohode. Ty si sa v nich cítila dobre a ostatným by to malo byť jedno. Asi boli vynervovaní a vystresovaní zo svadby a hľadali všade problém. Užívaj si bábätko a nerieš takéto nedôležité veci.
Tato tema moze dobre posluzit na to, aby sa osvedcene nicky ukazali, ktora prejavi ohladuplnost a ktora autorku este viac splachne po tom, co je nestastna z ohovarania.
Ja by som v šestonedelí na svadbu ani nešla. Si ešte unavená, nezotavena úplne, kľudne ubolena, hormóny rozhádzané. A niekto tu rieši šaty na záhradnej svadbe alebo išlo o svadbu na nejakom najluxusnejšom mieste. Podľa mňa sú na záhradnú svadbu pre ženu v šestonedelí v poriadku.
Či si mala z pôrodnice rovno ísť obchody vymetať.
Mrzí ma že ti to vôbec povedali, mama mala byť ticho a mala sa ťa zastať
Vy ste tu strašne nepríjemné niektoré. Asi ste zabudli aké to vie byť po pôrode náročné. Vy dokonale ženy.
Toto kvôli šatám na ženu ktorá potrebuje podporiť. Neprišla nahá ani v bielom ani v riflovych kraťasoch. Snáď máte lepši deň teraz aspoň
Ok tak tieto šaty nie sú vhodné na žiadnu príležitosť podľa mňa, no mohla si sa pred svadbou minimálne poradiť či si ich môžeš obliecť. A teda tvoja mama mohla tiež držať jazyk za zubami ..neviem ako ti touto informáciou pomohla keď sa teraz cítiš úplne na nič. Mohla si to už nechať pre seba. 🤷
Netráp sa, vždy si niekto niečo nájde. A ak ťa ohovárajú no už s tým nič nenarobis ale aspoň sa majú o čom. Pekný deň prajem
Jedine, co mi tu pride nevhodne a vulgarne je vyjadrovanie komentujucich. Aby som na nieco písala hnus, otras, ako z osady?:D akoze vy mate aku uroven preboha zeny? Vacsina z vas sa tu hra na panicky s astronomickymu platmi, ktora sa pohybuje v neviem akej spoločnosti, ale ked tu vypustitu tu smrst nenavisti, tak je to na velke zamyslenie. Nedajboze, ze niektorá ma iny nazor, iny vkus, ine zaujmy...hned sa tu zgrupne smotanka konikarok (vkuse tie iste negativne zenske, ktore ani nemaju nic k veci, iba si tu pridu vygrcat svoju naladu) ja zvieraci vzor nemam rada, ale tie saty si viem predstavit s peknymi sandalkami, nejakou jednoduchou kabelkou a opaskom ;) a na svadbu v zahrade su uplne v pohode🙂
Nič si z toho nerob, mala si oblečené úplne normálne šaty....za mňa skôr na bežné nosenie ale teda aj na záhradnú svadbu za mňa môžu byť. Nemala si ani biele, ani vulgárne šaty takže naozaj nie je dôvod aby mali takéto reči. Hanbiť by sa mali tvoji príbuzný, nie ty. Každý normálny človek chápe že žena po narodení dieťaťa má úplne iné starosti ako ísť si kupovať top šaty na svadbu.
Tie šaty su pekné 🙂nič si z toho nerob za to že ty si sa cítila komfortne a oni nie nakoľko mali oblečené satenové a tylové šaty v ktorých sa zle človek cíti tak len závideli .. a tak isto hnevalo ich že po pôrode si vypadala sexy😃 a nebola si utiahnuta ako 90% mamičiek sa schova pod xxl šatami a hanbi sa ukazať svoje strie a porcie😂😂😃 za mňa super lebo si sama sebou👍🙂 a ďalšia vec v dnešnej dobe ľudia chodia aj v teplákoch na svadby a skoro každa druha nevesta ma tenisky je taka doba ja na tom nevidim nič zlé 🙂
Mne teda neprídu vulgárne, ten vzor sa teraz hodne nosí, no jednoducho ho tetky nestrávili 😃 Kašli na ne, ver mi, že o dva dni už budú jedna druhú ohovárať.
ja som minule na jednej svadbe ohovala jednoho chlapika, co tam prisiel v kapsacoch a nakoniec ohovarali mna, ze ci si to dovolujem ho ohovarat, ze to je jeho volba, svadba bola v kastieli 😅
a inak mne sa tvoje saty na "garden" svadbu hodia.
@klip0 Presne, ja si pametam ako som sla na sesternicinu svadbu tiez kratko po porode este v sestonedeli -. akoze bola to tiez zahradna v podstatne, na takom ranci pri zvieratkach tak dufam ze nikto neriesil, ale normalne som sla len vo volnejsich obycajnych satach ktore sa viazali pod prsiami, neboli ani nove ani nejako modne urcite. Ci ma niekto ohovaral netusim, ale nebola som v stave vobec nieco riesit, nakupovat aj tak som bola cela neforemna rozbita este.

mne sa tie šaty páčia, netráp sa nad tým.