Ako zladiť topánky a silonky k flitrovým šatám?
Čo obuť k týmto striebornym,flitrovym šatám????Cierne silonky alebo hnedé????Ide o veľkú oslavu .
@1ryba verte ,že ona vynikne až ,až a nejde mi o vyniknutie......a názor na šaty som sa nepytala .
@anonym_autor no ved ok. Ty vieš...
@anonym_autor písala som ti môj názor na nikonky a lodičky ....ale pokial mas vysokú a štíhlu oslavu (teda dlhé štíhle nohy) tak možno aj hole nohy samooalovak a strieborné sandálky ....pokial nie si vysoká a stihla tak fotky z oslavy ani nepozeraj lebo tento typ šiat ti pridá 10 kg ( lesklé , biele a voľne)
@anonym_autor písala som ti môj názor na nikonky a lodičky ....ale pokial mas vysokú a štíhlu oslavu (teda dlhé štíhle nohy) tak možno aj hole nohy samooalovak a strieborné sandálky ....pokial nie si vysoká a stihla tak fotky z oslavy ani nepozeraj lebo tento typ šiat ti pridá 10 kg ( lesklé , biele a voľne)
@lala123 áno som vysoká a štíhle nohy.
@anonym_autor Hnede ta ako napadli,ked uz tak telove uplne tenucke,ktore ani nevidno.
@marca12 áno telové
Prepáč, ale hnedé silonky určite nie 🙈 Ak myslíš telové tak asi ok, ale naozaj také neviditeľné, v odtieni pokožky. Trošku nešťastný výber šiat (hoci sú krásne), rozhodne by najlepšie vyzerali s opálenými nohami bez siloniek a biele/strieborné sandálky,lodičky,čizmičky. Alebo ak chceš niečo kontrastné tak ako už baby radili, matné čierne priehľadné pančušky s čiernymi lodičkami.
Mozno tie cizmosaty cierne k tomu? Alebo cierne silonky.
Riad sa pravidlom, ze topanky su vzdy tmavsie ako silonky, nikdy nie naopak.
Telové silonky a cierne lodicky/topanky.
@1ryba verte ,že ona vynikne až ,až a nejde mi o vyniknutie......a názor na šaty som sa nepytala .
@anonym_autor asi ona dôjde v plavkách (Predpokladám, že nahá nie)
Trosku mimo temu, ale toto su ozaj saty? Pridu mi kratke.
A k otazke. Dala by som tenke telove silonky a lodicky bud cierne alebo tmavo sede.
Tak hrozne saty, ze je to uz asi jedno
@anonym_autor Ideš na nejaký retro ples?
@anonym_autor ked ti zalezi na oslave, najdi si nwjake pekne saty... sorry jako
Cierne, sive.
Telove nie a k nicomu.

Ale zeny....a nie je vam jedno, preco a kam si chce dat tieto saty? Nepytala sa na nazor, ci sa nam pacia, ale na radu, co si k nim dat. Kazda mame iny vkus 🤷.
@oceanahory presne