Ako zmeniť mužský vzhľad?
Muzšky vzhlad čo zmenit?

Zvolila by som iné šaty s iným výstrihom, toto zbytočne upozorňuje. Inak fajn, podľa mňa. Pekná štíhla postava, dlhé tmavé vlasy, super.
ja by som zmenil make up na svetlejsie farby alebo najlepsie je to na prírodno, bez všetkých tych čiernych škaredých farbičiek a kopy make upu alebo ako sa to pise =), a fotky ktore sa nevydarili by som na net nedaval
ja by som zmenil make up na svetlejsie farby alebo najlepsie je to na prírodno, bez všetkých tych čiernych škaredých farbičiek a kopy make upu alebo ako sa to pise =), a fotky ktore sa nevydarili by som na net nedaval
@brontofuz prečo nevydarili. Foto je vydarená, však ber do úvahy že pani na foto je päťdesiatnička.
@sima979797 Make-up. Je tazky. Zvol nieco prirodzene jemne, zenske.
@sima979797 horsiu fotku si nevedela ukradnut?
O trochu svetlejšie vlasy, make up aj šaty. A trochu pribrať. Veľmi tvrdá postava. Čiže celkovo trochu zmäkcit.
O trochu svetlejšie vlasy, make up aj šaty. A trochu pribrať. Veľmi tvrdá postava. Čiže celkovo trochu zmäkcit.
@arianna25 mam 180 a 70 kg a nepaci sa mi co maˇ take brucho , tam som mala 180 a 67 kg
@brontofuz prečo nevydarili. Foto je vydarená, však ber do úvahy že pani na foto je päťdesiatnička.
@anonym_2a2354 mam 26🤣 Mozno by ma mensi nos zjemnil .. Neviem , je mi luto napriklad co som si davala robit botox teraz ledba cakam ze sa stratí .
@sima979797 S blond vlasmi si oveľa, oveľa krajšia, jemnejšia, ženskejšia,” čistejšia”🙂…
@sima979797 S blond vlasmi si oveľa, oveľa krajšia, jemnejšia, ženskejšia,” čistejšia”🙂…
@nikoletta1712 pacia sa mi velmi hnede vlasy ,nenici mi to vlasy ale opat ked pozeram nie kazdemu sa hodia tmave , ja som prirodzena blondina
To neni blond, to je zlta 😀 Ale faktom je, ze pristala by ti svetlejsia hneda farba, taka tmava popolava blond. Obocie je tiez velmi tmave a hrube. Inak pekna baba. Postava super, brucho ziadne. Hlavne sa nedaj nahovorit na ziadne plastiky. Si prirodzene krasna, tak len naprav, co si si fabrou na vlasy a tmavym obocim pokazila.
To neni blond, to je zlta 😀 Ale faktom je, ze pristala by ti svetlejsia hneda farba, taka tmava popolava blond. Obocie je tiez velmi tmave a hrube. Inak pekna baba. Postava super, brucho ziadne. Hlavne sa nedaj nahovorit na ziadne plastiky. Si prirodzene krasna, tak len naprav, co si si fabrou na vlasy a tmavym obocim pokazila.
@anonym_f76edb A blond je potom čo?..Však niekoľko odtieňov má blond a do tej blond patrí aj “ žltá” ako si ju ty nazvala…
Nelepiť si obločnice 🙈, menej tmavé obočko, a svetlejšie vlasy, celkovo črty tváre nezmeníš, možno trošku jemnejšie sa malovať, aby si nevyzerala staršie o 20 rokov, nechať si odpuchnúť pery, za mňa zvláštny úsmev a mimiku robia tie pery 🙈
Nedavaj si take umele riasy a tmave licenie oci. S tymi svetlymi vlasmi si velmi pekna, tam by som nic nemenila. Ked nechceš blond, tak skus svetlohnede
Nelepiť si obločnice 🙈, menej tmavé obočko, a svetlejšie vlasy, celkovo črty tváre nezmeníš, možno trošku jemnejšie sa malovať, aby si nevyzerala staršie o 20 rokov, nechať si odpuchnúť pery, za mňa zvláštny úsmev a mimiku robia tie pery 🙈
@zuzubb007 uz som si pery dala zmensit 🙂
@zuzubb007 uz som si pery dala zmensit 🙂
Mne príde ze si chlap, prerobený na ženu
@sima979797
@sima979797
@anonym_7a3c3a aj mne
@sima979797 Ale tá blond farba ti pristane. Si kočka na tých fotkách náhodou.
isto by ti zlepšilo vzhľad, menej sa maľovať
Inak ti pristanú aj tmavé,aj blond vlasy
Keď chceš vyzerať jemnejšie, ženskejšie, tak treba začať tým - menej je viac. Zložiť tie príšerné mihalnice, zjemniť líčenie a naučiť sa kontúrovať. Použiť rúž, ktorý ti bude ladiť k pokožke (bude ti lichotiť), rovnako tak farby oblečenia. Čierna ani tmavé farby proste nie sú pre teba - treba ísť do svetlejších, dievčenských príjemných. Vlasy si nechaj v prirodzenej farbe. A obočie trošku menej ostré - toto robi veľmi veľa. Máš ho krásne ale ukrajuje ti zo ženskosti - jemnosti.
@sima979797
@anonym_7a3c3a no o tomto hovorim ze vyzeram alo tranzvestit a vsetci si to myslia a ja neviem preco kedze som zena
Možno jemnejšie obočie?
@anonym_7a3c3a aj mne
@brontofuz predne s tymto mam problem aj starsie zeny ved to je chlap fakt neviem co mam este spravit
Tie co pisete ze vam pride ako chlap, no bola by som na vas zvedava krasavice... trosku ubrat z makeupu, nejaka medova blond a budes prirodzenejsia. Podla mna si pekna a vobec nevyzeras ako chlap
Tak v tých modrých šatách si krásna. Toho sa drž aká si tam.

ten biely kvietok zmeň za červený.