icon

Aký je váš názor na plesové šaty?

radlucka
19. jan 2025

Ahojte, zaujímal by ma názor na tieto plesové šaty. Áno alebo nie? Je to príliš alebo v pohode?

Aký je váš názor na plesové šaty?
domkakvet
20. jan 2025

@radlucka farba je moc ruzova.

miadi
20. jan 2025

@stanulienkat Hej ona by si to kludne dala . Aj ucesy boli hrozne v tej dobe 1980

margotka17
20. jan 2025

@radlucka Ouuu, to radšej nie. Príliš cukrikove. Vyber niečo iné.

kathhii
20. jan 2025

@radlucka keby boli červené tak by si bola ako Drobiena z Popolusky...
Určite nie, vôbec ti nesedia na tvoj tvar postavy. Nemáš osí driek to ti to peplum len zvýrazní a druhá vec že ti to rozširuje plecia ktoré zrejme máš širšie ako boky, robí ti to chlapskú postavu ...
Skús niečo s jednoduchšími rukávmi , v páse aby nebol zaujímavy prestrih, brošňa alebo opasok, sukna môže byť vrstvena aby pridala objem bokom...

svokrinjazykmonika
20. jan 2025

@radlucka wau, je to príšerné. Ako oblečenie pre barbie v ľudskej veľkosti.

mima172
20. jan 2025

Ale noooo, že si robíš srandu? Pre pána Jána, prečo toto vôbec uzrelo sedlo sveta 🫣 Máš peknú postavu, nájdeš milión pekných šiat, v ktorých budeš kočka, túto foto si ulož len na pobavenie 🙂

simca06022011
20. jan 2025

bez urazky, toot ani na karneval by som si nedala. Jednak strih, tie rukavy, farba... ee

sandrasstini
20. jan 2025

Za mna preplacane, tie volany, koraliky, rukavy. Nevskus. Ak si na foto ty mas peknu postavu, mozes si kupit xy siat aj uplne jednoduchy hladky strih bude sto x lepsi ako keby si sla v tomto. Fakt nie

ala1301
20. jan 2025

@radlucka Celé zle,hrôza...

tilly
20. jan 2025

Tu je asi všetko, okrem postavy zle. Materiál vyzerá byt strašná umelina, v tom by som sa teda potiť nechcela. Okrem toho je tam toho strašne veľa všetkého. S tou postavou určite niečo iné

dididudu
20. jan 2025

To je strašné, nehnevaj sa na mňa ale v tomto tak na maškarný ples keď tak.

priscilla07
20. jan 2025

🤮. Radšej nahá, postava je OK 👍

ma77
20. jan 2025

Keby som videla na plese niekoho v takých šatách tak prvé čo by mi napadlo sa pozrieť na ich majiteľku a opýtať sa v duchu či jej nesibe 😁

zeldia
20. jan 2025

@radlucka niečo podobne mala Helena Ruzickova na sebe na plese v rozprávke Tři oříšky pro Popelku aspoň to bolo prvé čo mi napadlo len ona mala tie rukávy cervene.

galinotchka
21. jan 2025

@radlucka Imelda Marcos, to si ty? Toto je ako nová slovenská hymna - všetko tam je... Máš krásnu postavu, ak vyberieš iné šaty, budeš diva.

kate12
21. jan 2025

@radlucka za mňa strašný gýč

tete2010
21. jan 2025

@radlucka mne sa na nich páčia rukávy, všetko ostatné je tam uz navyše. Keby to boli obyčajné strohé šaty s výraznými rukávmi, tak OK. Ale takto je tam toho veľa.

nominka86
21. jan 2025

@radlucka och, bez urážky,ale toto je fakt tragická voľba.

simca06022011
21. jan 2025

@tete2010 mne tie rukavy absolutne, pride mi to ako z Popolusky, co mala macocha na sebe :DD

moonlight1210
21. jan 2025

Ak ich chces, tak dobre, sedia ti strihom. Ale daj z toho dole tie rukavy. To je vazne privela.

klaudinenka
21. jan 2025

@radlucka určite nie, nesedí dobre na postave ( postava je pekná šaty sú zle ) Je tam toho velaaaaa. V jednoduchosti je krása ❤️

blueshew
21. jan 2025

Rukávy sú veľké nie pri týchto šatách. Farba by sa ešte dala, ale rukávy sú úplne zle. Je to ples, skús nejakú ľahšiu látku, tu máš primitívny sketch môjho nápadu 😄 bez rukávov prípadne "polorukáv" z ľahkej látky, túto si nechaj na zakrytie a na ňu môžeš prišiť neviem jak sa to volá... Tie čierne bodky tam sú koráliky ktoré tam môžeš náhodne zakomponovať keď sa ti páčia, nohy si nechaj voľné alebo sprav širšiu pokrývku nech sa ti pri tanci nepletú šaty pod nohy...

fantaghiro21
21. jan 2025

To okolo pása je snaha o nejakú maslu ,či? Čo to je?
Inak sú hrozné.

galinotchka
21. jan 2025

@fantaghiro21 To je zrejme peplum.

tete2010
22. jan 2025

@simca06022011 áno to je možné.....že ako z Popolušky: )))

kadika123
22. jan 2025

@radlucka nie nepacia sa mi,su gycove na moj vkus..😏 ziadna zenskost,elegancia,styl,nic pekne na nich neni..Jedine co sa mi paci,su tie volane nabobtnane,tie si viem predstavit,ale uplne inde☺️,nic ine..Takze skuste nieco uplne ine 🍀🙂

danac46
23. jan 2025

Katastrofa

mimi3008
23. jan 2025

@radlucka uplnw strasidelne priserne

nikaeli
23. jan 2025

Hodila som foto do Google Lens. Našla som toto.
Nie že by sa mi páčili, to nie. Ani farba, ani strih.
No na modelke vyzerajú úplne inak. Hlavne ten peplum.

nikaeli
23. jan 2025