Aký máte názor na nosenie plaviek tangá?
Aký je Váš názor na plavky tangá na kúpaliskách? My sme boli minulý týždeň na kúpalisku a mám pocit, že skoro každá tretia ich mala.....páči sa Vám to?
@hiro Pises-co je pekne, to je pekne. Ano, ale traslava tucna rit na kratkych nohach v tangacoch pekna nie je. Ked ma baba na to postavu a zadok-bez namietok. Mnohi muzi sa potesia.🙂
@stanulienkat Ja som taký moderný muž ale prisahám že mám známeho ktorého neskutočne rajcujú takéto Venuše. Takže to chápem aj z tejto strany...
https://amp.cnn.com/cnn/2018/03/07/health/body-...
@sima175 Ja fakt neviem...ale cca 150 príspevkov a nikto nenapísal, že chlapi radi očumujú pekné zadky v tangáčoch! Aj tí vaši samozrejme😝 Preto sa niektoré nad tým tak pohoršujete? A nie, tangá nenosím, mám totiž už sto rokov😝
@mandarinka555 moj sa pozrie,ale iba ak je to pekny zadok. Ja sa tiez obzriem za peknym chlapom. No tanga sa mi aj tak nepacia.
@mandarinka555 Veď to je nám všetkým jasné, že chlapi radi očumujú pekné zadky. Mne však nie je jasné, prečo majú ženy rady, keď im niekto očumuje zadok. Však by som sa pri tých pohľadoch cítila ako kus mäsa na zožratie.
@zuzitko74 Možno si taká metráková babenka o sebe myslí, aká je sexica😝
@zuzitko74 vzdy si spomeniem na tej stejk co sa zjavoval levovi Alexovi v Madagaskare 😃
@mandarinka555 jaj moja, pekny ocenim aj ja, ale ako som pisala, za x dni v rezorte s akvaparkom, boli DVA, z toho jedna Afriamericanka v puberte 😃 teda, v tangacoch. Boli aj pekne zadky v normal plavkach.
Ja si moj skryvam do kratasovych, chcem sa hybat slobodne bez toho, aby mi mi cudzi ludia cumeli do....
@mandarinka555 alebo jej je to u zadku a nosí si to, v čom sa cíti dobre. Ja mám v normálnych plavkách pocit, že som sa pokakala, proste jak sa to namočí a nie je to zarezané v zadku, tak to tak nechutne visí, ešte to robí aj škaredý zadok. Radšej sa budem cítiť dobre a zvládnem par pohladov ako diskomfort.
Mne sa to paci, pokiaľ ma na to dotyčná postavu.

@veronka1996yslis,ze my na vychode slovenska sme co?! Uz je to trapne. Aj tu zeny nosia tanga. Nieoomu sa pacia a inemu nie. Komentovanie som nikde nepostrehla