Aký top a sako k sukni na svadbu?
Ahojte, poraďte, prosím, čo k tejto sukni na bratovu svadbu (malá svadba v rodinnom kruhu, nič okázalé, v marci).
Nejaké čierne elegantné tričko a čierne sako? Modré sako? Netuším, čo k tomu 😕
Ďakujem 🙏

pretože takto: ja mám plnú skriňu vecí ktoré mi pristanú - napriek tomu vyberám ktorý vrch ide ku ktorému spodku ...
Však choď do obchodu a skúšaj
čiže pevná látka. košeľa by bola veľmi formálna, chcelo by to blúzku košeľového strihu ak už chceš ísť do košele ... nejaký satén napr ... ale neviem či čierne, mne sa k tomu čierne veľmi nehodí ...
A by som k tejto sukni asi zvolila vrch čierne body, možno s nejakou decentnou čipkou v okolí krku a sako v tej istej farbe ako vrch po pás,či kabát v dĺžke sukne. Ale pekná by bola aj blúzka v bledo modrej,aj biela môže byť,nie je tak dominantná,ako sukňa.
@morgy42 uplne v pohode biela ,ale kľudne môže byt podľa mňa aj jemná ružová alebo zelena ,saten by bol uplne top
Podľa mňa niečo tmavé k tekto sukni by bolo peklo a topánky budes mať aké
@morgy42 sako k tomuto nie.Tiez som za blúzku bielu padave rukávy ľahký material
@morgy42 telovú , pudrovoruzovu blúzku alebo elegantné body, topanky telove.. ciernu by som tam vobec nedavala na svadbu.. za mna su aj tak na svadbu topka saty pre zenu, nic ine, a zvlast ak si sestra zenicha, suknu si nechaj na ine, menej slavnostne prilezitosti, napr. niekam na vecierok z práce
Vanilla farbu topu, idealne nieco velmi jednoducho strihnute, podla toho aku mas postavu. Tiez mozes ist nejakeho napr kvetinoveho vzoru, potom sako bez vzoru. S tymto sa da velmi pekne kombinovat. Urcite sa uplne vyhnut ciernej, jedine tmavomodra
Ďakujem všetkým za reakcie, tej svetlej som sa bala, či sa to nevníma nepekne voči neveste.
@morgy42 cierne sako

podľa toho aký typ postavy máš a z akého materiálu je sukňa ... 🙄