Biela alebo čierna kabelka Chanel

Cierna je lepsia na udrzbu ako biela.Lebo na bielej vidno vsetko.
Cierna
Za mna biela.
Biela, ale ináč strašný tvár, veľkosť celkovo taký gyčik
Biela, ale ináč strašný tvár, veľkosť celkovo taký gyčik
@zuzubb007 suhlasim.
Ani jedna..moc hranata a hlboka
Tá Kabelka
bola moderna tak rok 2012 až 2016 🙂
ani jedna a ani sa mi nezda ze chanelka mala takuto pracku? sice niesom expert ale mne pride ako fejk plus mi to ptipomyna tasku na makeup
Čierna ale obe sa mi nepáčia.
ani jedna a ani sa mi nezda ze chanelka mala takuto pracku? sice niesom expert ale mne pride ako fejk plus mi to ptipomyna tasku na makeup
@ukgirls nie je to fake, je to velky hit na socialnych sietach (je to najlacnejsia kabelka akoze tam asi, stoji to do 5000). Z fotky neviem urcit, ze ci je to prave alebo nie. Ale Chanel ju fakt vyraba. je ale velmi malicka. Ja by som to nazvala kozmeticka taska s crossbody popruhom.
Fotka je ilustračná ale original vyrábajú takúto. A dakukem ženy ale pýtala som sa na farby a nie na tvar .. mne sa páčia také tvary 😁
@ukgirls nie je to fake, je to velky hit na socialnych sietach (je to najlacnejsia kabelka akoze tam asi, stoji to do 5000). Z fotky neviem urcit, ze ci je to prave alebo nie. Ale Chanel ju fakt vyraba. je ale velmi malicka. Ja by som to nazvala kozmeticka taska s crossbody popruhom.
@muchotrafka298 no neviem ..tuto pracku mala kedysi chanel 19 ale to je iny tvar .. ale ako pisem niesom expert a nekupila by som ai to ani na ten makeup...
Za mňa nepekná, absolútne nepraktická ... no ak je to u Teba "must have", tak čierna.
Biela farba kabelky nie je prakticka. Kde to budes davat cistit? Uvazuj aj tymto smerom, ze co sa tyka praktickosti. Kedze je to vec za niekolko tisic EUR.
@muchotrafka298 no neviem ..tuto pracku mala kedysi chanel 19 ale to je iny tvar .. ale ako pisem niesom expert a nekupila by som ai to ani na ten makeup...
@ukgirls ono je viacero druhov tohto. Ako to zas taky insta hit alebo tiktokovy, ze to niekto na to dosiel, ze jej, nosme najlacnejsiu kozmeticku tasku od tejto znacky ako kabelku.
ani jedna
Ak sa môžem vyjadriť ja by som to nechcela ani zadarmiko.Vyzerá to ako pravý olašský fake štýl.
Autorku nezaujíma či sa vám páči tvar 🙂 pýta sa na farbu. Ani mne sa nepáči tvar, ale keby som si mala vybrať tak čiernu. Biela je na figu čo sa udržateľnosti týka.
Autorku nezaujíma či sa vám páči tvar 🙂 pýta sa na farbu. Ani mne sa nepáči tvar, ale keby som si mala vybrať tak čiernu. Biela je na figu čo sa udržateľnosti týka.
@katka2602 ďakujem 🤍
Ak sa môžem vyjadriť ja by som to nechcela ani zadarmiko.Vyzerá to ako pravý olašský fake štýl.
@kimberley123 s tým “olasskym” fake štýlom by si bola zahojená Na pár mesiacov 😃🫶🏻
keby som ju predala tak áno.Ináč by som to nechcela.Ani inú značkovú kabelku.Mám na to svoj názor.
Obe su skarede, ale ked sa ti to paci vyberaj si podla toho aka farba sa ti hodi k veciam co uz mas
Biela
Ale ked mam poradit tak bielu vobec nie je tazka na udrzbu mam uz roky jednu MK bielu na bezne nosenie a je v top stave a biely guess plecniak tiez mu nic nie je sak sa clovek nevala v blate s kabelkou nemajule steny nekope v zahrade. ( a zasadne nikdy si nedavam kabelky na zem)
Čierna
Ani jedna. Vyzerá to hrozne, ako box na make-up.
Ani jedna. Vyzerá to hrozne, ako box na make-up.
Rozhodnut sa musis ty. Ty to budes nosit. Takze asi vies, co najcastejsie nosis a ktora farba sa ti hodi.
@dvanastka Ono to v podstate je kozmeticky kufrik v tvare kabelky. Vnutri so zabudovanym zrkadielkom.

mne sa nepaci tvar ale biela asi viac vynikne